Photobucket
Sixteen Stories ;D
click on the dropdown menu to navigate through this blog

KENAPE ?
Friday, December 3, 2010 ★ 7:32 AM │ (0) angels

Heisyh ! aku kadg kadg takk faham la dgn kau ni.

Ke kau ni mmg jns yg susah difahami ea?

Sbnrnya ap yg kau kejar sgt dlm hidupp kau ni?

Apa sbnrnya masalah kau skrg ni?

Smpai aku mcg kau tanak reply

Nk ajak borak pun kau selalu mengelakk.

Alasan kau hnya satu `TERPAKSA`

Kau ckp kau tanak libatkan aku.

Butt, libatkan dlm ap?

Knpe kau sukaa sgt berasiaa?

Walaupunn dgn kawan yg mmg kau dh lma kenal?

Aku punn kadang2 pelikk dgn perangai kau ni.

Kau suka buadd org happy tapi kau sedihh.

Kau caringg psl org laen tapi diri kau tak tejaga punn.

Kau jaga aty org laen bagai menatang minyak yg penuh,

Tapi kau sndiri terluka

Dn kau tak suka share problem kau dkt org.

Kenapa ea?

u do what u want to do.
u think the way u like.
there is still many more ppl loving u.
the ppl who always there for u when u need it..
until next time.


Kenapa kau kasi aku ayt ni?

Pelikk la.

Nott fair laa kalau aku je yg cerita probb kat kau tapi kau secret secret cm ni.

Kalau kau ade masalah just cerita je laa. Susah sgt ke? Haduyy =,=

Aku mntakk maaf laa maybe sbb aku kodd kau ade prob ni.

Tapi ta salahkan kalau kau cerita. Hmm.

Terpulang la kat kau.



Your life is in you hand. Buattlaa ap yg kau rasa baekk untuk diri kau.

Aimi always be here if you needed ;)


Photobucket
OLDER POST | NEWER POST
Pieces Of Me
Meet the big beauty boss

I am Aimi and this is my blog, it's mine. In this very little space from the World Wide Web, this could be the only place where in i can have my freedom to express myself, rant whenever i wanted to, post non-sense shit, type asdfghjkl until i get tired like an idiot. I mean, who the hell in the world, uhmm (except me) would do that effin thing? of course no one. EXCEPT ME.Alright, you've got it. I really am an idiot. okay? and you've got any problems with that? kiss my fist. Actually i'm just sixTEEN and i don't act like what normal teen girls do. I'm weird and i like crazy things. I like the smell of an old book, I can cry if I hear a sad songs, I always fall for people that I can't have.. and i blah blah, i blah too.. enough. bye byee! You may click links and contact to befriend with me.Thanks !
Tagboard
leave your message here and i'll pay you a visit later

Join the conversation at ShoutMix
Links & Contacts
the great escapes to a beautiful land


Siti Nurshahira Lyana Chowder Mustaqeem Fyna Zailani Raja Sharul Nizam Nur Azmariza Fana Nani Afiffah Riduan Izan Mikami Fadzira Roslan Dahri Hadri Faros Faizdnor Nadiah Zulkefli Nurul Diyana Akbar Azman




Facebook Aimi Amira
Twitter Aimimod
Blogskin nurul ain
KENAPE ?
Friday, December 3, 2010 ★ 7:32 AM │ (0) angels

Heisyh ! aku kadg kadg takk faham la dgn kau ni.

Ke kau ni mmg jns yg susah difahami ea?

Sbnrnya ap yg kau kejar sgt dlm hidupp kau ni?

Apa sbnrnya masalah kau skrg ni?

Smpai aku mcg kau tanak reply

Nk ajak borak pun kau selalu mengelakk.

Alasan kau hnya satu `TERPAKSA`

Kau ckp kau tanak libatkan aku.

Butt, libatkan dlm ap?

Knpe kau sukaa sgt berasiaa?

Walaupunn dgn kawan yg mmg kau dh lma kenal?

Aku punn kadang2 pelikk dgn perangai kau ni.

Kau suka buadd org happy tapi kau sedihh.

Kau caringg psl org laen tapi diri kau tak tejaga punn.

Kau jaga aty org laen bagai menatang minyak yg penuh,

Tapi kau sndiri terluka

Dn kau tak suka share problem kau dkt org.

Kenapa ea?

u do what u want to do.
u think the way u like.
there is still many more ppl loving u.
the ppl who always there for u when u need it..
until next time.


Kenapa kau kasi aku ayt ni?

Pelikk la.

Nott fair laa kalau aku je yg cerita probb kat kau tapi kau secret secret cm ni.

Kalau kau ade masalah just cerita je laa. Susah sgt ke? Haduyy =,=

Aku mntakk maaf laa maybe sbb aku kodd kau ade prob ni.

Tapi ta salahkan kalau kau cerita. Hmm.

Terpulang la kat kau.



Your life is in you hand. Buattlaa ap yg kau rasa baekk untuk diri kau.

Aimi always be here if you needed ;)


Photobucket
OLDER POST | NEWER POST