Photobucket
Sixteen Stories ;D
click on the dropdown menu to navigate through this blog

CONTEST BLOG TERKEMAS :)
Monday, December 20, 2010 ★ 7:49 AM │ (2) angels

contest lagi lagi lagi. HAHA kalau nk join click banner kat ats ea.
walaupunn blogg aku ni sepah sepohh tapi tak kiraa nk masukk jugak. HAHA.
okey okeyy ni syarat syarat nya :

  1. Follow blog cik hana and cik Fyza .
  2. make sure korang ada blog tau!
  3. buat satu entry dengan tajuk Kontest Blog Terkemas . amek banner tu sekali and make sure link kan terus ke blog hana atau link entry kontest ni .
  4. bila dah buat, bagi link entry korang dekat ruangan komen cik hana ok .
  5. kontest ni terbuka kepada semua warganegara malaysia tak kira umur dan jantina.
  6. tag 3orang blogger ok :)
  7. 3 orang pemenang je akan dipilih .
  8. update : limit untuk join 1000 orang sahaja . kalau nak tambah cik hana bagitau :)
HADIAH : MISTERI DRPD cik HANA, cik FYZA, BATIK VALLEY DAN AYUNAR !
TARIKH TUTUP : 1 FEBRUARY 2011
tag tag :)



Photobucket
OLDER POST | NEWER POST
Pieces Of Me
Meet the big beauty boss

I am Aimi and this is my blog, it's mine. In this very little space from the World Wide Web, this could be the only place where in i can have my freedom to express myself, rant whenever i wanted to, post non-sense shit, type asdfghjkl until i get tired like an idiot. I mean, who the hell in the world, uhmm (except me) would do that effin thing? of course no one. EXCEPT ME.Alright, you've got it. I really am an idiot. okay? and you've got any problems with that? kiss my fist. Actually i'm just sixTEEN and i don't act like what normal teen girls do. I'm weird and i like crazy things. I like the smell of an old book, I can cry if I hear a sad songs, I always fall for people that I can't have.. and i blah blah, i blah too.. enough. bye byee! You may click links and contact to befriend with me.Thanks !
Tagboard
leave your message here and i'll pay you a visit later

Join the conversation at ShoutMix
Links & Contacts
the great escapes to a beautiful land


Siti Nurshahira Lyana Chowder Mustaqeem Fyna Zailani Raja Sharul Nizam Nur Azmariza Fana Nani Afiffah Riduan Izan Mikami Fadzira Roslan Dahri Hadri Faros Faizdnor Nadiah Zulkefli Nurul Diyana Akbar Azman




Facebook Aimi Amira
Twitter Aimimod
Blogskin nurul ain
CONTEST BLOG TERKEMAS :)
Monday, December 20, 2010 ★ 7:49 AM │ (2) angels

contest lagi lagi lagi. HAHA kalau nk join click banner kat ats ea.
walaupunn blogg aku ni sepah sepohh tapi tak kiraa nk masukk jugak. HAHA.
okey okeyy ni syarat syarat nya :

  1. Follow blog cik hana and cik Fyza .
  2. make sure korang ada blog tau!
  3. buat satu entry dengan tajuk Kontest Blog Terkemas . amek banner tu sekali and make sure link kan terus ke blog hana atau link entry kontest ni .
  4. bila dah buat, bagi link entry korang dekat ruangan komen cik hana ok .
  5. kontest ni terbuka kepada semua warganegara malaysia tak kira umur dan jantina.
  6. tag 3orang blogger ok :)
  7. 3 orang pemenang je akan dipilih .
  8. update : limit untuk join 1000 orang sahaja . kalau nak tambah cik hana bagitau :)
HADIAH : MISTERI DRPD cik HANA, cik FYZA, BATIK VALLEY DAN AYUNAR !
TARIKH TUTUP : 1 FEBRUARY 2011
tag tag :)



Photobucket
OLDER POST | NEWER POST