Photobucket
Sixteen Stories ;D
click on the dropdown menu to navigate through this blog

CONTEST !
Sunday, December 12, 2010 ★ 2:41 AM │ (2) angels

Hmm. Hari ni aku msuk contest yg dibuat oleh cik izyan :)
Hmm. Tadi saje je nk usha usha blog dye , ttbe terbaca pulak entry dye psl contest ni.
aku punn join la * menarikk (:
untukk korg kalau nk join click link kat ats tu ea. ayuh join ramai ramai. HAHA
kalau mals sgt baca je la kat sini. HAHA
ini syarat syarat nya :

1.Anda haruslah berada di Malaysia
2.Buat satu entry ini tentang giveaway ini dan tajuknya GIVEAWAY:LUCKY FOLLOWERS. dan hanya sertakan banner giveaway ni.
3.Dan giveaway ini hanya boleh disertai pada mereka yang sudah jadi followers cik izyan
4.Selepas selesai tulis entry itu. sila letakkan link entry anda pada comment dkt blogg cik izyan :) nnti dye tgokk.
5.Giveaway ini berakhir pada 25/12/2010..

ganjaran : topup bawah RM30. tapi untuk 3 followers bertuah sahaja (: so korg cpt cpt laa join ea? :))

Photobucket

Photobucket
OLDER POST | NEWER POST
Pieces Of Me
Meet the big beauty boss

I am Aimi and this is my blog, it's mine. In this very little space from the World Wide Web, this could be the only place where in i can have my freedom to express myself, rant whenever i wanted to, post non-sense shit, type asdfghjkl until i get tired like an idiot. I mean, who the hell in the world, uhmm (except me) would do that effin thing? of course no one. EXCEPT ME.Alright, you've got it. I really am an idiot. okay? and you've got any problems with that? kiss my fist. Actually i'm just sixTEEN and i don't act like what normal teen girls do. I'm weird and i like crazy things. I like the smell of an old book, I can cry if I hear a sad songs, I always fall for people that I can't have.. and i blah blah, i blah too.. enough. bye byee! You may click links and contact to befriend with me.Thanks !
Tagboard
leave your message here and i'll pay you a visit later

Join the conversation at ShoutMix
Links & Contacts
the great escapes to a beautiful land


Siti Nurshahira Lyana Chowder Mustaqeem Fyna Zailani Raja Sharul Nizam Nur Azmariza Fana Nani Afiffah Riduan Izan Mikami Fadzira Roslan Dahri Hadri Faros Faizdnor Nadiah Zulkefli Nurul Diyana Akbar Azman




Facebook Aimi Amira
Twitter Aimimod
Blogskin nurul ain
CONTEST !
Sunday, December 12, 2010 ★ 2:41 AM │ (2) angels

Hmm. Hari ni aku msuk contest yg dibuat oleh cik izyan :)
Hmm. Tadi saje je nk usha usha blog dye , ttbe terbaca pulak entry dye psl contest ni.
aku punn join la * menarikk (:
untukk korg kalau nk join click link kat ats tu ea. ayuh join ramai ramai. HAHA
kalau mals sgt baca je la kat sini. HAHA
ini syarat syarat nya :

1.Anda haruslah berada di Malaysia
2.Buat satu entry ini tentang giveaway ini dan tajuknya GIVEAWAY:LUCKY FOLLOWERS. dan hanya sertakan banner giveaway ni.
3.Dan giveaway ini hanya boleh disertai pada mereka yang sudah jadi followers cik izyan
4.Selepas selesai tulis entry itu. sila letakkan link entry anda pada comment dkt blogg cik izyan :) nnti dye tgokk.
5.Giveaway ini berakhir pada 25/12/2010..

ganjaran : topup bawah RM30. tapi untuk 3 followers bertuah sahaja (: so korg cpt cpt laa join ea? :))

Photobucket

Photobucket
OLDER POST | NEWER POST