Photobucket
Sixteen Stories ;D
click on the dropdown menu to navigate through this blog

TWILIGHT NEWMOON :))
Sunday, December 19, 2010 ★ 9:40 AM │ (0) angels

superb ! congrats laa sape yg dah terbitkan buku tentang twilight ni. dn congrats jugakk kepada pengarah movie ni. waw ! hebadd sangat. ceritanya best gilaa x) tadi aku baru je tgk cita ni dkt channel 413. aku baru je tgk twilight and twilight newmoon :) yang selebihnya blumm lagi. ealaa nk download punn tade maselaa. HAHA. dgn PMR sedang mmburu aku lagi. fuhh. takodd wehh :'| aku hbiskn cuti aku tahun ni dgn buadd semua bnda yg aku tak bolehh buat tahun dpn HAHA. tapi tadela smpai tak pgg bhukhu langsung kan. pegg la jugakk. ade la baca baca sikitt. HAHA. dgn surat hostel nye yg blmm smpai smpai lagi dkt kg cantikk ni. tatawlaa ap masalahnya. aku dh check kat skola nama aku ade dlm senarai tapi surat tak smpai smpai.
PENANTIAN ITU SATU KEGERUNAN TAHU ?


Photobucket
OLDER POST | NEWER POST
Pieces Of Me
Meet the big beauty boss

I am Aimi and this is my blog, it's mine. In this very little space from the World Wide Web, this could be the only place where in i can have my freedom to express myself, rant whenever i wanted to, post non-sense shit, type asdfghjkl until i get tired like an idiot. I mean, who the hell in the world, uhmm (except me) would do that effin thing? of course no one. EXCEPT ME.Alright, you've got it. I really am an idiot. okay? and you've got any problems with that? kiss my fist. Actually i'm just sixTEEN and i don't act like what normal teen girls do. I'm weird and i like crazy things. I like the smell of an old book, I can cry if I hear a sad songs, I always fall for people that I can't have.. and i blah blah, i blah too.. enough. bye byee! You may click links and contact to befriend with me.Thanks !
Tagboard
leave your message here and i'll pay you a visit later

Join the conversation at ShoutMix
Links & Contacts
the great escapes to a beautiful land


Siti Nurshahira Lyana Chowder Mustaqeem Fyna Zailani Raja Sharul Nizam Nur Azmariza Fana Nani Afiffah Riduan Izan Mikami Fadzira Roslan Dahri Hadri Faros Faizdnor Nadiah Zulkefli Nurul Diyana Akbar Azman




Facebook Aimi Amira
Twitter Aimimod
Blogskin nurul ain
TWILIGHT NEWMOON :))
Sunday, December 19, 2010 ★ 9:40 AM │ (0) angels

superb ! congrats laa sape yg dah terbitkan buku tentang twilight ni. dn congrats jugakk kepada pengarah movie ni. waw ! hebadd sangat. ceritanya best gilaa x) tadi aku baru je tgk cita ni dkt channel 413. aku baru je tgk twilight and twilight newmoon :) yang selebihnya blumm lagi. ealaa nk download punn tade maselaa. HAHA. dgn PMR sedang mmburu aku lagi. fuhh. takodd wehh :'| aku hbiskn cuti aku tahun ni dgn buadd semua bnda yg aku tak bolehh buat tahun dpn HAHA. tapi tadela smpai tak pgg bhukhu langsung kan. pegg la jugakk. ade la baca baca sikitt. HAHA. dgn surat hostel nye yg blmm smpai smpai lagi dkt kg cantikk ni. tatawlaa ap masalahnya. aku dh check kat skola nama aku ade dlm senarai tapi surat tak smpai smpai.
PENANTIAN ITU SATU KEGERUNAN TAHU ?


Photobucket
OLDER POST | NEWER POST