Photobucket
Sixteen Stories ;D
click on the dropdown menu to navigate through this blog

C.I.N.T.A. DAN S.A.Y.A.N.G.
Friday, February 4, 2011 ★ 8:53 AM │ (4) angels
assalamualaikum .
today , i got a tag from Cik Nadia Zulkefli :)
the title is C.I.N.T.A dan S.A.Y.A.N.G

sinopsis : ada orang tanya cinta dan sayang itu berbeza atau sama? dan apa ertinya?

pada pendapat Profesor Aimi laa kan * perasan ==' :

CINTA
ade sesetengah pihak berpendapat cinta itu ibarat emas yg jatuhh dari langit. ianya sgt indahh dan sape yg dpt memilikinya dikira beruntung. tapi bg aku cinta ni biase je kodd. ade kebaikan dn keburukannya. cinta ni buat aku rse terkongkong. nak ckp dgn lelaki tu takk bolehh ini takk boleh ade je yg tak kene. dh lah nnti jeles tak tentu pasal. Ouh i hate it ! HAHA. lain laa kalau mmg dpt psangan yg openminded kan. takk ksh psngan dye nak buat ap punn aslkan jujur, setia yeah, i like this :) thats is keburukan kodd. kebaikannya, Hmm kalau org becinta ni selalu ade semangat yg luar biase tau. cthnya : semangad gilaa nk dtg skola sbb nak tgokk psngan dye kan. tapi jgnla pesongkan sgt niat tu :) kalau psangan yg baik baik ni, selalunya dye sling menasihati, mengajar, dn menegur tapi kalau yg sosial skit dye suka keluar, ckp bnda yg merepek repek. btol tak ? * baik angguk ! HAHA lagi satu kalau bercinta kantoi haa, BILIK WAWASAN menanti. HAHA so, kesimpulannya aku punn tatau laa HAHA. tapi bg aku cinta is not important sgt la kan. tapi terpulg la kpd setiap individu tuu dn pesn Prof Aimi berfikir la dahulu sblum buat sesuatu perkara kalau dh terjebak pasti susah nak cari jalan keluar (: yg plg bgus " cintailahh yg MAHA menyintai " .

SAYANG

Ouhh suke suke kalau ckap psl sayang menyayang ni :) why? Eh, suke hati laa ! HAHA bg aku syg tuu umum takk kira lelaki atau perempuan. kte bebs untuk menyayangi org yg kte syg * ayt kelingg mari ==' tade sape akn marah kalau kte syg seseorg tu, BILIK WAWASAN punn tak pggil kte masuk tau. bg aku syg menyayangi ni penting sbb ia dpt mengertkn hubungan silaturahim :) aku lagi suka ungkapkan perkataan sayang dari cinta. kte bolehh syg sesiapa saje tanpa ade individu tertentu cemburu dgn kita. the conclusion is SAYANG is FREEDOM and I Love It Much :) bak kata dato` Dr fadhilah kamsah la, kalau kte pndg org tu dgn penuh kasih syg maka org tu punn akn syg kat kte jugak (: so, renung renungkanlaa .

Tengs :]


Photobucket
OLDER POST | NEWER POST
Pieces Of Me
Meet the big beauty boss

I am Aimi and this is my blog, it's mine. In this very little space from the World Wide Web, this could be the only place where in i can have my freedom to express myself, rant whenever i wanted to, post non-sense shit, type asdfghjkl until i get tired like an idiot. I mean, who the hell in the world, uhmm (except me) would do that effin thing? of course no one. EXCEPT ME.Alright, you've got it. I really am an idiot. okay? and you've got any problems with that? kiss my fist. Actually i'm just sixTEEN and i don't act like what normal teen girls do. I'm weird and i like crazy things. I like the smell of an old book, I can cry if I hear a sad songs, I always fall for people that I can't have.. and i blah blah, i blah too.. enough. bye byee! You may click links and contact to befriend with me.Thanks !
Tagboard
leave your message here and i'll pay you a visit later

Join the conversation at ShoutMix
Links & Contacts
the great escapes to a beautiful land


Siti Nurshahira Lyana Chowder Mustaqeem Fyna Zailani Raja Sharul Nizam Nur Azmariza Fana Nani Afiffah Riduan Izan Mikami Fadzira Roslan Dahri Hadri Faros Faizdnor Nadiah Zulkefli Nurul Diyana Akbar Azman




Facebook Aimi Amira
Twitter Aimimod
Blogskin nurul ain
C.I.N.T.A. DAN S.A.Y.A.N.G.
Friday, February 4, 2011 ★ 8:53 AM │ (4) angels
assalamualaikum .
today , i got a tag from Cik Nadia Zulkefli :)
the title is C.I.N.T.A dan S.A.Y.A.N.G

sinopsis : ada orang tanya cinta dan sayang itu berbeza atau sama? dan apa ertinya?

pada pendapat Profesor Aimi laa kan * perasan ==' :

CINTA
ade sesetengah pihak berpendapat cinta itu ibarat emas yg jatuhh dari langit. ianya sgt indahh dan sape yg dpt memilikinya dikira beruntung. tapi bg aku cinta ni biase je kodd. ade kebaikan dn keburukannya. cinta ni buat aku rse terkongkong. nak ckp dgn lelaki tu takk bolehh ini takk boleh ade je yg tak kene. dh lah nnti jeles tak tentu pasal. Ouh i hate it ! HAHA. lain laa kalau mmg dpt psangan yg openminded kan. takk ksh psngan dye nak buat ap punn aslkan jujur, setia yeah, i like this :) thats is keburukan kodd. kebaikannya, Hmm kalau org becinta ni selalu ade semangat yg luar biase tau. cthnya : semangad gilaa nk dtg skola sbb nak tgokk psngan dye kan. tapi jgnla pesongkan sgt niat tu :) kalau psangan yg baik baik ni, selalunya dye sling menasihati, mengajar, dn menegur tapi kalau yg sosial skit dye suka keluar, ckp bnda yg merepek repek. btol tak ? * baik angguk ! HAHA lagi satu kalau bercinta kantoi haa, BILIK WAWASAN menanti. HAHA so, kesimpulannya aku punn tatau laa HAHA. tapi bg aku cinta is not important sgt la kan. tapi terpulg la kpd setiap individu tuu dn pesn Prof Aimi berfikir la dahulu sblum buat sesuatu perkara kalau dh terjebak pasti susah nak cari jalan keluar (: yg plg bgus " cintailahh yg MAHA menyintai " .

SAYANG

Ouhh suke suke kalau ckap psl sayang menyayang ni :) why? Eh, suke hati laa ! HAHA bg aku syg tuu umum takk kira lelaki atau perempuan. kte bebs untuk menyayangi org yg kte syg * ayt kelingg mari ==' tade sape akn marah kalau kte syg seseorg tu, BILIK WAWASAN punn tak pggil kte masuk tau. bg aku syg menyayangi ni penting sbb ia dpt mengertkn hubungan silaturahim :) aku lagi suka ungkapkan perkataan sayang dari cinta. kte bolehh syg sesiapa saje tanpa ade individu tertentu cemburu dgn kita. the conclusion is SAYANG is FREEDOM and I Love It Much :) bak kata dato` Dr fadhilah kamsah la, kalau kte pndg org tu dgn penuh kasih syg maka org tu punn akn syg kat kte jugak (: so, renung renungkanlaa .

Tengs :]


Photobucket
OLDER POST | NEWER POST