Photobucket
Sixteen Stories ;D
click on the dropdown menu to navigate through this blog

GEMILANG 1 ;)
Sunday, February 13, 2011 ★ 6:15 AM │ (0) angels


wahai dorm yg cantik jelita lagi cute :) Ouh, akhirnya dpat jugak mng num 1. walaupun aku ta dpt join orentasi dn kegembiraan ni dgn korg tapi srius tak sgka gila menang wehh ! HAHA. Tengs untuk korg yg dh bgi fully kerjasama untuk mengnice kan dorm ni. walaupun ade yg tak bg kerjasama, act ktaorg bengang gila dgn korg korg ni. So, mlm ni korg semua buat perjumpaan tnpa aku. ish, rugi tau aku tade kalau tak boleh kutuk sekali HAHA. apela junior dh kurg ajar ==' opss, sorry kpd yg terasa HAHA. tade niat punn. salah korg sendiri jugak kan. Hmm, so hamper tu, korg jgn bukak untill aku menjejakkan kaki aku kat dorm tu balik okeng ? HAHA.





sayang korg terlebih lebih wehh <3








Photobucket
OLDER POST | NEWER POST
Pieces Of Me
Meet the big beauty boss

I am Aimi and this is my blog, it's mine. In this very little space from the World Wide Web, this could be the only place where in i can have my freedom to express myself, rant whenever i wanted to, post non-sense shit, type asdfghjkl until i get tired like an idiot. I mean, who the hell in the world, uhmm (except me) would do that effin thing? of course no one. EXCEPT ME.Alright, you've got it. I really am an idiot. okay? and you've got any problems with that? kiss my fist. Actually i'm just sixTEEN and i don't act like what normal teen girls do. I'm weird and i like crazy things. I like the smell of an old book, I can cry if I hear a sad songs, I always fall for people that I can't have.. and i blah blah, i blah too.. enough. bye byee! You may click links and contact to befriend with me.Thanks !
Tagboard
leave your message here and i'll pay you a visit later

Join the conversation at ShoutMix
Links & Contacts
the great escapes to a beautiful land


Siti Nurshahira Lyana Chowder Mustaqeem Fyna Zailani Raja Sharul Nizam Nur Azmariza Fana Nani Afiffah Riduan Izan Mikami Fadzira Roslan Dahri Hadri Faros Faizdnor Nadiah Zulkefli Nurul Diyana Akbar Azman




Facebook Aimi Amira
Twitter Aimimod
Blogskin nurul ain
GEMILANG 1 ;)
Sunday, February 13, 2011 ★ 6:15 AM │ (0) angels


wahai dorm yg cantik jelita lagi cute :) Ouh, akhirnya dpat jugak mng num 1. walaupun aku ta dpt join orentasi dn kegembiraan ni dgn korg tapi srius tak sgka gila menang wehh ! HAHA. Tengs untuk korg yg dh bgi fully kerjasama untuk mengnice kan dorm ni. walaupun ade yg tak bg kerjasama, act ktaorg bengang gila dgn korg korg ni. So, mlm ni korg semua buat perjumpaan tnpa aku. ish, rugi tau aku tade kalau tak boleh kutuk sekali HAHA. apela junior dh kurg ajar ==' opss, sorry kpd yg terasa HAHA. tade niat punn. salah korg sendiri jugak kan. Hmm, so hamper tu, korg jgn bukak untill aku menjejakkan kaki aku kat dorm tu balik okeng ? HAHA.





sayang korg terlebih lebih wehh <3








Photobucket
OLDER POST | NEWER POST