Photobucket
Sixteen Stories ;D
click on the dropdown menu to navigate through this blog

HOME :')
Saturday, February 12, 2011 ★ 12:24 AM │ (0) angels
ouh, minggu ni aku balik diats sbb sbb tertentu. seminggu takk balik asrama. HAHA. so, kenelah dtg skola naik kereta. dn semestinya seminggu dpn tuu nama aku akn penuh dlm buku rekod. Sbb ape ? sbb peraturan sekolah yg sakai ==' 6.50 dh kene terpacak kat skola. tade mknanya aku nak dtg seawal tu. ingt aku naik jet pegi skola ? Huh !

Act, sedehh tak dpt join orentasi hstel 3 hari ni :( tak dpt tgok hasil kerja tangan aku kat C2 yg pemals tu HAHA ? xD rindu kat bebudak dorm aku nihh, rindu nak gelak gelak, nyanyi dn memekak smpai loceng bunyi HAHA. rindu rindu :') Nak orentasi bolehh tak ? Haduyy, nak jmpa korg la skrg nih. Tapi takk bolehh :( Anyway, walau tade aku, korg tetap kene kms dorm yg sepah sepoh tu okay ? HAHA.
ILY kamu semua :')

Photobucket
OLDER POST | NEWER POST
Pieces Of Me
Meet the big beauty boss

I am Aimi and this is my blog, it's mine. In this very little space from the World Wide Web, this could be the only place where in i can have my freedom to express myself, rant whenever i wanted to, post non-sense shit, type asdfghjkl until i get tired like an idiot. I mean, who the hell in the world, uhmm (except me) would do that effin thing? of course no one. EXCEPT ME.Alright, you've got it. I really am an idiot. okay? and you've got any problems with that? kiss my fist. Actually i'm just sixTEEN and i don't act like what normal teen girls do. I'm weird and i like crazy things. I like the smell of an old book, I can cry if I hear a sad songs, I always fall for people that I can't have.. and i blah blah, i blah too.. enough. bye byee! You may click links and contact to befriend with me.Thanks !
Tagboard
leave your message here and i'll pay you a visit later

Join the conversation at ShoutMix
Links & Contacts
the great escapes to a beautiful land


Siti Nurshahira Lyana Chowder Mustaqeem Fyna Zailani Raja Sharul Nizam Nur Azmariza Fana Nani Afiffah Riduan Izan Mikami Fadzira Roslan Dahri Hadri Faros Faizdnor Nadiah Zulkefli Nurul Diyana Akbar Azman




Facebook Aimi Amira
Twitter Aimimod
Blogskin nurul ain
HOME :')
Saturday, February 12, 2011 ★ 12:24 AM │ (0) angels
ouh, minggu ni aku balik diats sbb sbb tertentu. seminggu takk balik asrama. HAHA. so, kenelah dtg skola naik kereta. dn semestinya seminggu dpn tuu nama aku akn penuh dlm buku rekod. Sbb ape ? sbb peraturan sekolah yg sakai ==' 6.50 dh kene terpacak kat skola. tade mknanya aku nak dtg seawal tu. ingt aku naik jet pegi skola ? Huh !

Act, sedehh tak dpt join orentasi hstel 3 hari ni :( tak dpt tgok hasil kerja tangan aku kat C2 yg pemals tu HAHA ? xD rindu kat bebudak dorm aku nihh, rindu nak gelak gelak, nyanyi dn memekak smpai loceng bunyi HAHA. rindu rindu :') Nak orentasi bolehh tak ? Haduyy, nak jmpa korg la skrg nih. Tapi takk bolehh :( Anyway, walau tade aku, korg tetap kene kms dorm yg sepah sepoh tu okay ? HAHA.
ILY kamu semua :')

Photobucket
OLDER POST | NEWER POST