Photobucket
Sixteen Stories ;D
click on the dropdown menu to navigate through this blog

PLEASE BE NICE ?
Friday, February 18, 2011 ★ 10:10 PM │ (0) angels

wosh, penat gilaa bergotong royong perdana ni ==' kelas 3 ixora ni punn tak habis kemas lagi. akibat meredah hujan semata mata nak beli barang kelas semalm, so hari ni dn tak tau smpai bila aku demam -___- balik balik je skola pergi mcd , woshh melambak budak banting kat situ HAHA. senang hati bila dpt makan :) tapi bila online FB je sakit hati ==' melayan org yg annoyingg ni. spoil mood btol laa. oleh kerana sakit hati ni, aku decide untuk tidur yg sememangnya lagi bagus HAHA ouh haa lagi satu, mggu ni adelah mggu mabuk cinta dgn domo-kun . i love it much laa . So, untuk korg yg mmg menympah bila aku ckap pasl domo ni, please okayy this is my favourite , jangan nak sibuk sibuk
korg punn sama je annoyingg --'


Photobucket
OLDER POST | NEWER POST
Pieces Of Me
Meet the big beauty boss

I am Aimi and this is my blog, it's mine. In this very little space from the World Wide Web, this could be the only place where in i can have my freedom to express myself, rant whenever i wanted to, post non-sense shit, type asdfghjkl until i get tired like an idiot. I mean, who the hell in the world, uhmm (except me) would do that effin thing? of course no one. EXCEPT ME.Alright, you've got it. I really am an idiot. okay? and you've got any problems with that? kiss my fist. Actually i'm just sixTEEN and i don't act like what normal teen girls do. I'm weird and i like crazy things. I like the smell of an old book, I can cry if I hear a sad songs, I always fall for people that I can't have.. and i blah blah, i blah too.. enough. bye byee! You may click links and contact to befriend with me.Thanks !
Tagboard
leave your message here and i'll pay you a visit later

Join the conversation at ShoutMix
Links & Contacts
the great escapes to a beautiful land


Siti Nurshahira Lyana Chowder Mustaqeem Fyna Zailani Raja Sharul Nizam Nur Azmariza Fana Nani Afiffah Riduan Izan Mikami Fadzira Roslan Dahri Hadri Faros Faizdnor Nadiah Zulkefli Nurul Diyana Akbar Azman




Facebook Aimi Amira
Twitter Aimimod
Blogskin nurul ain
PLEASE BE NICE ?
Friday, February 18, 2011 ★ 10:10 PM │ (0) angels

wosh, penat gilaa bergotong royong perdana ni ==' kelas 3 ixora ni punn tak habis kemas lagi. akibat meredah hujan semata mata nak beli barang kelas semalm, so hari ni dn tak tau smpai bila aku demam -___- balik balik je skola pergi mcd , woshh melambak budak banting kat situ HAHA. senang hati bila dpt makan :) tapi bila online FB je sakit hati ==' melayan org yg annoyingg ni. spoil mood btol laa. oleh kerana sakit hati ni, aku decide untuk tidur yg sememangnya lagi bagus HAHA ouh haa lagi satu, mggu ni adelah mggu mabuk cinta dgn domo-kun . i love it much laa . So, untuk korg yg mmg menympah bila aku ckap pasl domo ni, please okayy this is my favourite , jangan nak sibuk sibuk
korg punn sama je annoyingg --'


Photobucket
OLDER POST | NEWER POST