Photobucket
Sixteen Stories ;D
click on the dropdown menu to navigate through this blog

RAI ;D
Tuesday, February 15, 2011 ★ 3:17 AM │ (2) angels

you make me carzy again :)

boleh tak jgn buat aku gembira masa aku tgh nagis ?
fly with my mood please ?
ini tak, kau buat aku menangis smbil gelak dgn mulut yg senget.

dulu single sekarg taken :) bila rindu ngadu kat aku pulak ==' HAHA. btw, korg sweet like candy (: kau jugak yg pegang bnda yg paling malu pnh aku buat iaitu vid boling yg kau record tuu. HAHA. asalkan kau tak upload dlm facebook and youtube sudahlah. kalau tak aku merajuk dgn kau setahun ! HAHA. rindu ouh nak skype :'( tapi tanak dgr suara kau nnti aku jdi semakin gilaa HAHA. aku takan buat petua tanak gelak kau tu okayy merepek jea ==' HAHA. ayat kau " bye mok, take care budak sakit " ==' tengs bgi aku semangad untuk teruskn hidup :) Ececeh, HAHA. take care of you Great Lovva itu okayy. if kau sakiti dia, dush dush, siap kau ! HAHA. jgn lupa domodomodomo Ehee :)


Photobucket
OLDER POST | NEWER POST
Pieces Of Me
Meet the big beauty boss

I am Aimi and this is my blog, it's mine. In this very little space from the World Wide Web, this could be the only place where in i can have my freedom to express myself, rant whenever i wanted to, post non-sense shit, type asdfghjkl until i get tired like an idiot. I mean, who the hell in the world, uhmm (except me) would do that effin thing? of course no one. EXCEPT ME.Alright, you've got it. I really am an idiot. okay? and you've got any problems with that? kiss my fist. Actually i'm just sixTEEN and i don't act like what normal teen girls do. I'm weird and i like crazy things. I like the smell of an old book, I can cry if I hear a sad songs, I always fall for people that I can't have.. and i blah blah, i blah too.. enough. bye byee! You may click links and contact to befriend with me.Thanks !
Tagboard
leave your message here and i'll pay you a visit later

Join the conversation at ShoutMix
Links & Contacts
the great escapes to a beautiful land


Siti Nurshahira Lyana Chowder Mustaqeem Fyna Zailani Raja Sharul Nizam Nur Azmariza Fana Nani Afiffah Riduan Izan Mikami Fadzira Roslan Dahri Hadri Faros Faizdnor Nadiah Zulkefli Nurul Diyana Akbar Azman




Facebook Aimi Amira
Twitter Aimimod
Blogskin nurul ain
RAI ;D
Tuesday, February 15, 2011 ★ 3:17 AM │ (2) angels

you make me carzy again :)

boleh tak jgn buat aku gembira masa aku tgh nagis ?
fly with my mood please ?
ini tak, kau buat aku menangis smbil gelak dgn mulut yg senget.

dulu single sekarg taken :) bila rindu ngadu kat aku pulak ==' HAHA. btw, korg sweet like candy (: kau jugak yg pegang bnda yg paling malu pnh aku buat iaitu vid boling yg kau record tuu. HAHA. asalkan kau tak upload dlm facebook and youtube sudahlah. kalau tak aku merajuk dgn kau setahun ! HAHA. rindu ouh nak skype :'( tapi tanak dgr suara kau nnti aku jdi semakin gilaa HAHA. aku takan buat petua tanak gelak kau tu okayy merepek jea ==' HAHA. ayat kau " bye mok, take care budak sakit " ==' tengs bgi aku semangad untuk teruskn hidup :) Ececeh, HAHA. take care of you Great Lovva itu okayy. if kau sakiti dia, dush dush, siap kau ! HAHA. jgn lupa domodomodomo Ehee :)


Photobucket
OLDER POST | NEWER POST