Photobucket
Sixteen Stories ;D
click on the dropdown menu to navigate through this blog

THEM :D
Friday, February 4, 2011 ★ 7:38 AM │ (8) angels
click untuk tumbesaran :)


assalamualaikum . hokeyy hari ni nak cerita psal mereka mereka ni :) Ouch, sweet muwet laa. act, aku punn tatau sebenrnya bila dyeorg berikat ikat ni. HAHA bila dh seminggu buka skola ade la sorg mamat ni bg tau aku. mula mula mmg ta percaya laa. tapi bilaa dh dpt pengakuan dari empunya bdn sendiri baru laa percaya. Ehee :) dulu kalau terserempak je dgn FIK main hoi hoi je. tapi skrg lmbut skit dn takk pggil FIK dah tapi pggil " CHIN ! " HAHA. onthespot, dye tersipu sipu malu HAHA. tadi berIM dgn CHIN * bukan nama sebenar HAHA act, nama dye Nurul Aina tapi tatau laa knpe pggil CHIN Ehee :) tyme IM mcm mcm soaln dye tnya psl FIK. HAHA bila aku ckap FIK hensem bila pkai kod pengawas CHIN suke pulakk HAHA. mengikut penyelidikan dan beberapa sumber yg bolehh dipercayai, CHIN tersuka dkt FIK sbb FIK ni suka buat lawak + buat CHIN jadi gilaa gelak HAHA maybe sbb itulaa kodd :] tapi kesian dkt FIK sbb skrg dye tgh demam. tatau la demam pans ke or demam cinta psstt x) HAHA. patutlaa dh lme takk nmpk kau menghonline kan diri di FB asyekk nmpk BINI kau jea :) lastly, hope korg kekal bahagia smpai naik pelamin * bolehh rase nasi minyak korg nnti . AMIN (:


Photobucket
OLDER POST | NEWER POST
Pieces Of Me
Meet the big beauty boss

I am Aimi and this is my blog, it's mine. In this very little space from the World Wide Web, this could be the only place where in i can have my freedom to express myself, rant whenever i wanted to, post non-sense shit, type asdfghjkl until i get tired like an idiot. I mean, who the hell in the world, uhmm (except me) would do that effin thing? of course no one. EXCEPT ME.Alright, you've got it. I really am an idiot. okay? and you've got any problems with that? kiss my fist. Actually i'm just sixTEEN and i don't act like what normal teen girls do. I'm weird and i like crazy things. I like the smell of an old book, I can cry if I hear a sad songs, I always fall for people that I can't have.. and i blah blah, i blah too.. enough. bye byee! You may click links and contact to befriend with me.Thanks !
Tagboard
leave your message here and i'll pay you a visit later

Join the conversation at ShoutMix
Links & Contacts
the great escapes to a beautiful land


Siti Nurshahira Lyana Chowder Mustaqeem Fyna Zailani Raja Sharul Nizam Nur Azmariza Fana Nani Afiffah Riduan Izan Mikami Fadzira Roslan Dahri Hadri Faros Faizdnor Nadiah Zulkefli Nurul Diyana Akbar Azman




Facebook Aimi Amira
Twitter Aimimod
Blogskin nurul ain
THEM :D
Friday, February 4, 2011 ★ 7:38 AM │ (8) angels
click untuk tumbesaran :)


assalamualaikum . hokeyy hari ni nak cerita psal mereka mereka ni :) Ouch, sweet muwet laa. act, aku punn tatau sebenrnya bila dyeorg berikat ikat ni. HAHA bila dh seminggu buka skola ade la sorg mamat ni bg tau aku. mula mula mmg ta percaya laa. tapi bilaa dh dpt pengakuan dari empunya bdn sendiri baru laa percaya. Ehee :) dulu kalau terserempak je dgn FIK main hoi hoi je. tapi skrg lmbut skit dn takk pggil FIK dah tapi pggil " CHIN ! " HAHA. onthespot, dye tersipu sipu malu HAHA. tadi berIM dgn CHIN * bukan nama sebenar HAHA act, nama dye Nurul Aina tapi tatau laa knpe pggil CHIN Ehee :) tyme IM mcm mcm soaln dye tnya psl FIK. HAHA bila aku ckap FIK hensem bila pkai kod pengawas CHIN suke pulakk HAHA. mengikut penyelidikan dan beberapa sumber yg bolehh dipercayai, CHIN tersuka dkt FIK sbb FIK ni suka buat lawak + buat CHIN jadi gilaa gelak HAHA maybe sbb itulaa kodd :] tapi kesian dkt FIK sbb skrg dye tgh demam. tatau la demam pans ke or demam cinta psstt x) HAHA. patutlaa dh lme takk nmpk kau menghonline kan diri di FB asyekk nmpk BINI kau jea :) lastly, hope korg kekal bahagia smpai naik pelamin * bolehh rase nasi minyak korg nnti . AMIN (:


Photobucket
OLDER POST | NEWER POST