Photobucket
Sixteen Stories ;D
click on the dropdown menu to navigate through this blog

AFIF SUFI :D
Saturday, March 19, 2011 ★ 3:55 AM │ (0) angels


Afif Sufi , PMR victim , stay dekat bntingbaru , taken by N awww ;D , pemain bolasepak sekola :) HAHA, itu jea laa kodd yg aku tau tentang kau. HAHA yang aku pasti kau ni baik la jugakk HAHA tapi kdg kdg menyakitkan hati jugak kan ? Err, sorry terlampau jujur --' skrg aku rase aku mmg perlukan kau, sebab aku tade tempat nak cerita pasal _____ tuu kat sape wehh , aku rase kau jea :') So, tengs lahh bacause lend your ears to hear my problem yaa ? Sorry sushkan kau atau buat kau menympah dgn aku --' and and , please jgn ungkit kisah silam okayy --' mcm ni laa kawan kan ? Ehee :D


Photobucket
OLDER POST | NEWER POST
Pieces Of Me
Meet the big beauty boss

I am Aimi and this is my blog, it's mine. In this very little space from the World Wide Web, this could be the only place where in i can have my freedom to express myself, rant whenever i wanted to, post non-sense shit, type asdfghjkl until i get tired like an idiot. I mean, who the hell in the world, uhmm (except me) would do that effin thing? of course no one. EXCEPT ME.Alright, you've got it. I really am an idiot. okay? and you've got any problems with that? kiss my fist. Actually i'm just sixTEEN and i don't act like what normal teen girls do. I'm weird and i like crazy things. I like the smell of an old book, I can cry if I hear a sad songs, I always fall for people that I can't have.. and i blah blah, i blah too.. enough. bye byee! You may click links and contact to befriend with me.Thanks !
Tagboard
leave your message here and i'll pay you a visit later

Join the conversation at ShoutMix
Links & Contacts
the great escapes to a beautiful land


Siti Nurshahira Lyana Chowder Mustaqeem Fyna Zailani Raja Sharul Nizam Nur Azmariza Fana Nani Afiffah Riduan Izan Mikami Fadzira Roslan Dahri Hadri Faros Faizdnor Nadiah Zulkefli Nurul Diyana Akbar Azman




Facebook Aimi Amira
Twitter Aimimod
Blogskin nurul ain
AFIF SUFI :D
Saturday, March 19, 2011 ★ 3:55 AM │ (0) angels


Afif Sufi , PMR victim , stay dekat bntingbaru , taken by N awww ;D , pemain bolasepak sekola :) HAHA, itu jea laa kodd yg aku tau tentang kau. HAHA yang aku pasti kau ni baik la jugakk HAHA tapi kdg kdg menyakitkan hati jugak kan ? Err, sorry terlampau jujur --' skrg aku rase aku mmg perlukan kau, sebab aku tade tempat nak cerita pasal _____ tuu kat sape wehh , aku rase kau jea :') So, tengs lahh bacause lend your ears to hear my problem yaa ? Sorry sushkan kau atau buat kau menympah dgn aku --' and and , please jgn ungkit kisah silam okayy --' mcm ni laa kawan kan ? Ehee :D


Photobucket
OLDER POST | NEWER POST