Photobucket
Sixteen Stories ;D
click on the dropdown menu to navigate through this blog

ALL ABOUT THIS WEEK :)
Friday, March 11, 2011 ★ 12:31 AM │ (0) angels


Lets start :)

isnin : baru je balik dari rumah so kira hari first la skola untuk this week , kehangatan nak exam masih tak terasa lagi ni HAHA

selasa : wosh ! gilaa kelamkabut baca buku semua , ha baru tau tak de masa la hitulah hinilah. and petang tu atok saia datang hostel la bersama pakcik raja main main bola HAHA, this is my scnd tyme tegur my atok yg bongkak tu kan HAHA

rabu : exam pun bermula, subject hari ni BM and AG and something bad was happen that time :'( and i cry for a day

khamis : exam sejarah ,science, english . ini otak memang tahap max punya laa. semua muka tegang je bila abis exam HAHA and that night , i meet my sister :') kak ajda sorry muka kita tak excited sgt mcm muka k.ajda bila kita jumpa hari tu . act, kte tekejut gilaa tgok k.ajda yg sudah berubah penmpilan dan tak sgka k.ajda dtg mlm tu :) Sorry kakak , and i miss you now :')

jumaat : last paper is geografi, kemahiran hidup bersepadu, mathematics :) after je bunyi loceng, wahh, happy sgt * mcm dh PMR kan ==' HAHA, cuti seminggu pulak, bahagia sgt :) and then pegi Marrybrown ikut merekamereka yg dpt studentcard tuu makan .

and now , i feel so happy because i had a holiday for a week :)



Photobucket
OLDER POST | NEWER POST
Pieces Of Me
Meet the big beauty boss

I am Aimi and this is my blog, it's mine. In this very little space from the World Wide Web, this could be the only place where in i can have my freedom to express myself, rant whenever i wanted to, post non-sense shit, type asdfghjkl until i get tired like an idiot. I mean, who the hell in the world, uhmm (except me) would do that effin thing? of course no one. EXCEPT ME.Alright, you've got it. I really am an idiot. okay? and you've got any problems with that? kiss my fist. Actually i'm just sixTEEN and i don't act like what normal teen girls do. I'm weird and i like crazy things. I like the smell of an old book, I can cry if I hear a sad songs, I always fall for people that I can't have.. and i blah blah, i blah too.. enough. bye byee! You may click links and contact to befriend with me.Thanks !
Tagboard
leave your message here and i'll pay you a visit later

Join the conversation at ShoutMix
Links & Contacts
the great escapes to a beautiful land


Siti Nurshahira Lyana Chowder Mustaqeem Fyna Zailani Raja Sharul Nizam Nur Azmariza Fana Nani Afiffah Riduan Izan Mikami Fadzira Roslan Dahri Hadri Faros Faizdnor Nadiah Zulkefli Nurul Diyana Akbar Azman




Facebook Aimi Amira
Twitter Aimimod
Blogskin nurul ain
ALL ABOUT THIS WEEK :)
Friday, March 11, 2011 ★ 12:31 AM │ (0) angels


Lets start :)

isnin : baru je balik dari rumah so kira hari first la skola untuk this week , kehangatan nak exam masih tak terasa lagi ni HAHA

selasa : wosh ! gilaa kelamkabut baca buku semua , ha baru tau tak de masa la hitulah hinilah. and petang tu atok saia datang hostel la bersama pakcik raja main main bola HAHA, this is my scnd tyme tegur my atok yg bongkak tu kan HAHA

rabu : exam pun bermula, subject hari ni BM and AG and something bad was happen that time :'( and i cry for a day

khamis : exam sejarah ,science, english . ini otak memang tahap max punya laa. semua muka tegang je bila abis exam HAHA and that night , i meet my sister :') kak ajda sorry muka kita tak excited sgt mcm muka k.ajda bila kita jumpa hari tu . act, kte tekejut gilaa tgok k.ajda yg sudah berubah penmpilan dan tak sgka k.ajda dtg mlm tu :) Sorry kakak , and i miss you now :')

jumaat : last paper is geografi, kemahiran hidup bersepadu, mathematics :) after je bunyi loceng, wahh, happy sgt * mcm dh PMR kan ==' HAHA, cuti seminggu pulak, bahagia sgt :) and then pegi Marrybrown ikut merekamereka yg dpt studentcard tuu makan .

and now , i feel so happy because i had a holiday for a week :)



Photobucket
OLDER POST | NEWER POST