Photobucket
Sixteen Stories ;D
click on the dropdown menu to navigate through this blog

BAHAGIA :D
Saturday, March 19, 2011 ★ 9:54 PM │ (0) angels


semalam ade family dinner kat rumah. baru nak buat semalam sbb semua family member ade, * suke suke :) mcm mcm mak masak semalam , so untuk ktaorg adikberadik yg pelahap ni, gerenti habis punya laa XD HAHA. time makan , tak sah kalau tak kutuk kutuk sesama sendiri, tak sah kalau takk gelak. HAHA yang kene attack ea aku dgn abg aku laa, sbb ktaorg ni belaja lagi, kakak aku dh kawen ea selamat laa. ttbe abg aku tnye " Ehh, kau PMR tahun depan kan ? " --' bahagianya aku kalau aku PMR tahun depan HAHA, padan muka kau kene gelak kejam dgn aku dgn kakak HAHA adik sendiri punn lupaa . tsk tsk . okayy maybe sbb kita dh lama tak jumpa kan, aku maafkan laa. HAHA. okayy now, kat mejaa tggal mak, kakak, angah dan aku , jyeahh, aku suka waktu mcm ni, mak bukk psl jodoh abg aku. HAHA " kakak, its time for laugh :) " HAHA,


mama : Ijan masih dgn _____ tuu ?

aku & kakak : HAHAHA * gelak kejamm

angah : kawan jea laa

mama : ni haa, ade org yg nak kan Ijan ni

angah : Err, sape ? alahh, susah lah mcm ni

aku : Ekeleh gelabah !

kakak : HAHA * aku punn tak fhm kenape di gelak --'

mama : alaa, ijan tau la rasanya

angah : haa, tau tau .

kakak : akak punn tau

aku : #$%^&# * kenape aku jea yg tak tau ni --'

mama : cm ne ijan nak ke tak ank saudara kak _____ tuu ?

kakak : suruh lah dia dtg sini cuticuti

angah : alaa, sy blum keje laa

kakak : wehh, dia bakal doktor tuu wehh

aku : ouhh budakk tu * baru tau --'

ijan : ala, nnti la pkir malas laa nak pkir lagi psl bnda ni



gelak kejam semuanya ! HAHA, aku gembira sgt mlm tadi :') jarang tau nak dpt makan 1 meja cm ni , ntah bila lagii la lepas nii . Hmmp I love them so much :')



Photobucket
OLDER POST | NEWER POST
Pieces Of Me
Meet the big beauty boss

I am Aimi and this is my blog, it's mine. In this very little space from the World Wide Web, this could be the only place where in i can have my freedom to express myself, rant whenever i wanted to, post non-sense shit, type asdfghjkl until i get tired like an idiot. I mean, who the hell in the world, uhmm (except me) would do that effin thing? of course no one. EXCEPT ME.Alright, you've got it. I really am an idiot. okay? and you've got any problems with that? kiss my fist. Actually i'm just sixTEEN and i don't act like what normal teen girls do. I'm weird and i like crazy things. I like the smell of an old book, I can cry if I hear a sad songs, I always fall for people that I can't have.. and i blah blah, i blah too.. enough. bye byee! You may click links and contact to befriend with me.Thanks !
Tagboard
leave your message here and i'll pay you a visit later

Join the conversation at ShoutMix
Links & Contacts
the great escapes to a beautiful land


Siti Nurshahira Lyana Chowder Mustaqeem Fyna Zailani Raja Sharul Nizam Nur Azmariza Fana Nani Afiffah Riduan Izan Mikami Fadzira Roslan Dahri Hadri Faros Faizdnor Nadiah Zulkefli Nurul Diyana Akbar Azman




Facebook Aimi Amira
Twitter Aimimod
Blogskin nurul ain
BAHAGIA :D
Saturday, March 19, 2011 ★ 9:54 PM │ (0) angels


semalam ade family dinner kat rumah. baru nak buat semalam sbb semua family member ade, * suke suke :) mcm mcm mak masak semalam , so untuk ktaorg adikberadik yg pelahap ni, gerenti habis punya laa XD HAHA. time makan , tak sah kalau tak kutuk kutuk sesama sendiri, tak sah kalau takk gelak. HAHA yang kene attack ea aku dgn abg aku laa, sbb ktaorg ni belaja lagi, kakak aku dh kawen ea selamat laa. ttbe abg aku tnye " Ehh, kau PMR tahun depan kan ? " --' bahagianya aku kalau aku PMR tahun depan HAHA, padan muka kau kene gelak kejam dgn aku dgn kakak HAHA adik sendiri punn lupaa . tsk tsk . okayy maybe sbb kita dh lama tak jumpa kan, aku maafkan laa. HAHA. okayy now, kat mejaa tggal mak, kakak, angah dan aku , jyeahh, aku suka waktu mcm ni, mak bukk psl jodoh abg aku. HAHA " kakak, its time for laugh :) " HAHA,


mama : Ijan masih dgn _____ tuu ?

aku & kakak : HAHAHA * gelak kejamm

angah : kawan jea laa

mama : ni haa, ade org yg nak kan Ijan ni

angah : Err, sape ? alahh, susah lah mcm ni

aku : Ekeleh gelabah !

kakak : HAHA * aku punn tak fhm kenape di gelak --'

mama : alaa, ijan tau la rasanya

angah : haa, tau tau .

kakak : akak punn tau

aku : #$%^&# * kenape aku jea yg tak tau ni --'

mama : cm ne ijan nak ke tak ank saudara kak _____ tuu ?

kakak : suruh lah dia dtg sini cuticuti

angah : alaa, sy blum keje laa

kakak : wehh, dia bakal doktor tuu wehh

aku : ouhh budakk tu * baru tau --'

ijan : ala, nnti la pkir malas laa nak pkir lagi psl bnda ni



gelak kejam semuanya ! HAHA, aku gembira sgt mlm tadi :') jarang tau nak dpt makan 1 meja cm ni , ntah bila lagii la lepas nii . Hmmp I love them so much :')



Photobucket
OLDER POST | NEWER POST