Photobucket
Sixteen Stories ;D
click on the dropdown menu to navigate through this blog

GRANDFATHER ;D
Thursday, March 17, 2011 ★ 11:21 PM │ (4) angels


comel kan kan ? HAHA. okayy today aku nak story pasal atokkbaru aku. * nenek aku kawin lagi ke ? --' choyy ! mana ade, atokk aku ni single ke taken ke , aku punn tatau laa HAHA. Act, ni gamba display jea okayy, atok aku blum tua lagi cm ni, muda lagi tade kerut punn kat muka. Uban ? Err, itu tatau laa HAHA.

Okayy, aku baru kenal atok aku this year. itupunn sbb nenek aku berelationship dgn dia. HAHA, Ouhh, korg sweet sangadd tau :') tapi tapi , oleh kerana kita berempat terima nasib yg sama so, aku harap kau tabah lah ea ? btol la tuu org ckp, tak semua yg kita nak dlm dunia ni kita dpat kan ? I know she still love you untill now :') but, everyone need a freedom life right ? jyeahh, chill okayy ;D tgok cucu kau ni, walaupunn senasib tapi tetap happy, sihat jea tau HAHA


Err, kenape aku post pasal kau ? Hmmp, entahh sbb aku bosan kodd. So, kau jgn pelikk laa ea ? HAHA just read , comment and say tengkiu (: HAHA



yang benar ,
cucupendek :')



Photobucket
OLDER POST | NEWER POST
Pieces Of Me
Meet the big beauty boss

I am Aimi and this is my blog, it's mine. In this very little space from the World Wide Web, this could be the only place where in i can have my freedom to express myself, rant whenever i wanted to, post non-sense shit, type asdfghjkl until i get tired like an idiot. I mean, who the hell in the world, uhmm (except me) would do that effin thing? of course no one. EXCEPT ME.Alright, you've got it. I really am an idiot. okay? and you've got any problems with that? kiss my fist. Actually i'm just sixTEEN and i don't act like what normal teen girls do. I'm weird and i like crazy things. I like the smell of an old book, I can cry if I hear a sad songs, I always fall for people that I can't have.. and i blah blah, i blah too.. enough. bye byee! You may click links and contact to befriend with me.Thanks !
Tagboard
leave your message here and i'll pay you a visit later

Join the conversation at ShoutMix
Links & Contacts
the great escapes to a beautiful land


Siti Nurshahira Lyana Chowder Mustaqeem Fyna Zailani Raja Sharul Nizam Nur Azmariza Fana Nani Afiffah Riduan Izan Mikami Fadzira Roslan Dahri Hadri Faros Faizdnor Nadiah Zulkefli Nurul Diyana Akbar Azman




Facebook Aimi Amira
Twitter Aimimod
Blogskin nurul ain
GRANDFATHER ;D
Thursday, March 17, 2011 ★ 11:21 PM │ (4) angels


comel kan kan ? HAHA. okayy today aku nak story pasal atokkbaru aku. * nenek aku kawin lagi ke ? --' choyy ! mana ade, atokk aku ni single ke taken ke , aku punn tatau laa HAHA. Act, ni gamba display jea okayy, atok aku blum tua lagi cm ni, muda lagi tade kerut punn kat muka. Uban ? Err, itu tatau laa HAHA.

Okayy, aku baru kenal atok aku this year. itupunn sbb nenek aku berelationship dgn dia. HAHA, Ouhh, korg sweet sangadd tau :') tapi tapi , oleh kerana kita berempat terima nasib yg sama so, aku harap kau tabah lah ea ? btol la tuu org ckp, tak semua yg kita nak dlm dunia ni kita dpat kan ? I know she still love you untill now :') but, everyone need a freedom life right ? jyeahh, chill okayy ;D tgok cucu kau ni, walaupunn senasib tapi tetap happy, sihat jea tau HAHA


Err, kenape aku post pasal kau ? Hmmp, entahh sbb aku bosan kodd. So, kau jgn pelikk laa ea ? HAHA just read , comment and say tengkiu (: HAHA



yang benar ,
cucupendek :')



Photobucket
OLDER POST | NEWER POST