Photobucket
Sixteen Stories ;D
click on the dropdown menu to navigate through this blog

HOME :)
Friday, March 4, 2011 ★ 1:34 AM │ (0) angels

assalamualaikum :) wosh, sudah hmpir 2 mggu tak usikk belog ni. maklumkan aku kn alienhostel ==' mcm mne la nak update belogg hari hari. heisyh, mmgu depan dh PK1 woots woots , gentar lol --' rasanye mnggu ni tade mase nak rehat, esok kene pergi seminar scnmaths kat sch dari pkul 8 pg smpai 5 ptg. lama bukan ? HAHA harap harap tak jadi gila esok x) sepanjang 2 mggu duduk asrama ni, mcm2 bnda jadi eg : beduyun budak pengsan after asrama kene sembur aedes hari tuu HAHA jenuhh pulak nak mengangkat korg kan ? tapi pengetua beli sebabun burger untuk ktaorg semua wohaa , baik pulakk ea ? HAHA sorry laa, buat masa skrg ni tak boleh la nak hupdate pepanjang, okay untuk next post is sportsday :) wait hokayy .

Iloveyou Readers (:



Photobucket
OLDER POST | NEWER POST
Pieces Of Me
Meet the big beauty boss

I am Aimi and this is my blog, it's mine. In this very little space from the World Wide Web, this could be the only place where in i can have my freedom to express myself, rant whenever i wanted to, post non-sense shit, type asdfghjkl until i get tired like an idiot. I mean, who the hell in the world, uhmm (except me) would do that effin thing? of course no one. EXCEPT ME.Alright, you've got it. I really am an idiot. okay? and you've got any problems with that? kiss my fist. Actually i'm just sixTEEN and i don't act like what normal teen girls do. I'm weird and i like crazy things. I like the smell of an old book, I can cry if I hear a sad songs, I always fall for people that I can't have.. and i blah blah, i blah too.. enough. bye byee! You may click links and contact to befriend with me.Thanks !
Tagboard
leave your message here and i'll pay you a visit later

Join the conversation at ShoutMix
Links & Contacts
the great escapes to a beautiful land


Siti Nurshahira Lyana Chowder Mustaqeem Fyna Zailani Raja Sharul Nizam Nur Azmariza Fana Nani Afiffah Riduan Izan Mikami Fadzira Roslan Dahri Hadri Faros Faizdnor Nadiah Zulkefli Nurul Diyana Akbar Azman




Facebook Aimi Amira
Twitter Aimimod
Blogskin nurul ain
HOME :)
Friday, March 4, 2011 ★ 1:34 AM │ (0) angels

assalamualaikum :) wosh, sudah hmpir 2 mggu tak usikk belog ni. maklumkan aku kn alienhostel ==' mcm mne la nak update belogg hari hari. heisyh, mmgu depan dh PK1 woots woots , gentar lol --' rasanye mnggu ni tade mase nak rehat, esok kene pergi seminar scnmaths kat sch dari pkul 8 pg smpai 5 ptg. lama bukan ? HAHA harap harap tak jadi gila esok x) sepanjang 2 mggu duduk asrama ni, mcm2 bnda jadi eg : beduyun budak pengsan after asrama kene sembur aedes hari tuu HAHA jenuhh pulak nak mengangkat korg kan ? tapi pengetua beli sebabun burger untuk ktaorg semua wohaa , baik pulakk ea ? HAHA sorry laa, buat masa skrg ni tak boleh la nak hupdate pepanjang, okay untuk next post is sportsday :) wait hokayy .

Iloveyou Readers (:



Photobucket
OLDER POST | NEWER POST