Photobucket
Sixteen Stories ;D
click on the dropdown menu to navigate through this blog

KERJA KERJA - - '
Wednesday, March 16, 2011 ★ 7:31 PM │ (0) angels







salam. haisho, actually cuti se-week ni banyak buku yg menunggu. dgn folio sejarahnya yg aku tak pnh fhm nak buat mcm mne. karangan BM nye lagi, latihan sejarah lagi. hayya, macam mane ni ? sebenarnya boleh jea kan nak buat, cuma malas. Hii --' okayy now baru aku seda duduk hostel is better than duduk rumah nii ==' maybe sbb dh lama tak balik rumah so batak la sikit kan dgn tv, phone, lappy nye kan ? HAHA. Ish, cepatlaa sikit habis cuti ni, kalau takk mmg satu kerja punn tak jalan. bukak buku jea menguap, aku punn pelikk laa. last last, ade jugak yg copy karangan BM kat internet ni HAHA.


Actually hari ni kawankawan aku pegi alamanda tapi tak ramai yg join pulakk kan ? Hmmp , korg takecare tau , jgn nak suke sgt. dh lah homework tak buat * Ecehh HAHA so, aku memang la tak boleh ikutt korg punn kan. HAHA maybe lpas PMR can la ea ? so PLAN A aku reject. Next, PLAN B . sepatutnya pagi ni jugak aku pegi mcd temankan org yg temankan abgsaudara kesayangan aku tuu dating kan kan ? HAHA, * ayat orangasli --' tak sangka abgsaudara sangkut dgn kawan sedorm adiksedara sendiri eh eh ? HAHA, okayy hope korg bahagia laa ea ? HAHA, okayy lepas ni aku boleh laa jadi posmen tak bertauliah korg HAHA Iloikee ! :) so PLAN B reject too :]


okayy pagipagi aku bangun, mcm biase laa celik jea mata onl, tah smpai bila HAHA. ingtkan pagipagi tak ramai yg onl, rupenye ade jea --' oleh kerana line FB ni dah semakin jadi siput, aku onl la pagipagi sbb pagipagi ni laju lahh jugak kan nak banding dgn malam. ttbe ade pulakk sejenis buahbuahan ni IM aku. HAHA borak dgn dia mmg la bengang kan. HAHA, dia ckap bini dia tgh jemur kain laa kemas rumah laa mcm mcm. ttbe bini dia punn onl, terus teberenti IM aku dgn dia. * syg bini lah katakan. HAHA, btw, hope korg bahgia lah jugakk kan ?


notakepale : aku suke sgt tgok korg berdua ni manis jea x)





Photobucket
OLDER POST | NEWER POST
Pieces Of Me
Meet the big beauty boss

I am Aimi and this is my blog, it's mine. In this very little space from the World Wide Web, this could be the only place where in i can have my freedom to express myself, rant whenever i wanted to, post non-sense shit, type asdfghjkl until i get tired like an idiot. I mean, who the hell in the world, uhmm (except me) would do that effin thing? of course no one. EXCEPT ME.Alright, you've got it. I really am an idiot. okay? and you've got any problems with that? kiss my fist. Actually i'm just sixTEEN and i don't act like what normal teen girls do. I'm weird and i like crazy things. I like the smell of an old book, I can cry if I hear a sad songs, I always fall for people that I can't have.. and i blah blah, i blah too.. enough. bye byee! You may click links and contact to befriend with me.Thanks !
Tagboard
leave your message here and i'll pay you a visit later

Join the conversation at ShoutMix
Links & Contacts
the great escapes to a beautiful land


Siti Nurshahira Lyana Chowder Mustaqeem Fyna Zailani Raja Sharul Nizam Nur Azmariza Fana Nani Afiffah Riduan Izan Mikami Fadzira Roslan Dahri Hadri Faros Faizdnor Nadiah Zulkefli Nurul Diyana Akbar Azman




Facebook Aimi Amira
Twitter Aimimod
Blogskin nurul ain
KERJA KERJA - - '
Wednesday, March 16, 2011 ★ 7:31 PM │ (0) angels







salam. haisho, actually cuti se-week ni banyak buku yg menunggu. dgn folio sejarahnya yg aku tak pnh fhm nak buat mcm mne. karangan BM nye lagi, latihan sejarah lagi. hayya, macam mane ni ? sebenarnya boleh jea kan nak buat, cuma malas. Hii --' okayy now baru aku seda duduk hostel is better than duduk rumah nii ==' maybe sbb dh lama tak balik rumah so batak la sikit kan dgn tv, phone, lappy nye kan ? HAHA. Ish, cepatlaa sikit habis cuti ni, kalau takk mmg satu kerja punn tak jalan. bukak buku jea menguap, aku punn pelikk laa. last last, ade jugak yg copy karangan BM kat internet ni HAHA.


Actually hari ni kawankawan aku pegi alamanda tapi tak ramai yg join pulakk kan ? Hmmp , korg takecare tau , jgn nak suke sgt. dh lah homework tak buat * Ecehh HAHA so, aku memang la tak boleh ikutt korg punn kan. HAHA maybe lpas PMR can la ea ? so PLAN A aku reject. Next, PLAN B . sepatutnya pagi ni jugak aku pegi mcd temankan org yg temankan abgsaudara kesayangan aku tuu dating kan kan ? HAHA, * ayat orangasli --' tak sangka abgsaudara sangkut dgn kawan sedorm adiksedara sendiri eh eh ? HAHA, okayy hope korg bahagia laa ea ? HAHA, okayy lepas ni aku boleh laa jadi posmen tak bertauliah korg HAHA Iloikee ! :) so PLAN B reject too :]


okayy pagipagi aku bangun, mcm biase laa celik jea mata onl, tah smpai bila HAHA. ingtkan pagipagi tak ramai yg onl, rupenye ade jea --' oleh kerana line FB ni dah semakin jadi siput, aku onl la pagipagi sbb pagipagi ni laju lahh jugak kan nak banding dgn malam. ttbe ade pulakk sejenis buahbuahan ni IM aku. HAHA borak dgn dia mmg la bengang kan. HAHA, dia ckap bini dia tgh jemur kain laa kemas rumah laa mcm mcm. ttbe bini dia punn onl, terus teberenti IM aku dgn dia. * syg bini lah katakan. HAHA, btw, hope korg bahgia lah jugakk kan ?


notakepale : aku suke sgt tgok korg berdua ni manis jea x)





Photobucket
OLDER POST | NEWER POST