Photobucket
Sixteen Stories ;D
click on the dropdown menu to navigate through this blog

No Title :')
Thursday, March 17, 2011 ★ 9:42 AM │ (2) angels

Salam. Hmmp lagi 2 hari je dah nak sekolah, hari ahd ni dh kene balik hostel :'( bermula laa penderitaan budakkpendek ni :( segala kerja aku blum buat lagi HAHA * malas ? Err, yeah btol la tu --' but im really happy yesterdayy night :) duapupu aku call buat kecohh dlm phone HAHA, nak tau sape duapupu aku ? Jyeahh, org yg digelar abgsaudara aku sebelum ni XD * baru semalam tau kita ni duapupu kan kan ? muka mak aku dgn kau sama, tetiba tumpah kat kita pulakk. kau la ni copypaste muka aku --' * okayy dah merepek ==' pssft , simpan rahsia kita tau tau ? HAHA. Semalam pegi banting beli barang hostel semua, * eh ramai pulakk budakk banting kat sini eh ? mmglahkan nama punn banting msti ramai budak banting (: petang ni pulakk nak pegi hantar kek dekat bekas anakmurid mak aku tuhh :') * suprise lah katakan . HAHA



notagigi : aku bahagia dgn hidup aku sekarang, so kepada pembenci dan pendengki yg dimenyampahi, please hormati hidup aku. tolong jgn kacau aku lagi . this is my life not yours , so let me decide the way of my own life :') aku tak pernah kacau kau, so kau jgn nak kacau aku. jgn smpai aku buat ap yg aku mmg tak suka nak buat . selagi aku boleh hormati kau sbagai taiko kat penjara tu, tolong jgn buat bnda yg boleh buat aku tambah benci nak tgok muka kau okay. Tengs (:




Photobucket
OLDER POST | NEWER POST
Pieces Of Me
Meet the big beauty boss

I am Aimi and this is my blog, it's mine. In this very little space from the World Wide Web, this could be the only place where in i can have my freedom to express myself, rant whenever i wanted to, post non-sense shit, type asdfghjkl until i get tired like an idiot. I mean, who the hell in the world, uhmm (except me) would do that effin thing? of course no one. EXCEPT ME.Alright, you've got it. I really am an idiot. okay? and you've got any problems with that? kiss my fist. Actually i'm just sixTEEN and i don't act like what normal teen girls do. I'm weird and i like crazy things. I like the smell of an old book, I can cry if I hear a sad songs, I always fall for people that I can't have.. and i blah blah, i blah too.. enough. bye byee! You may click links and contact to befriend with me.Thanks !
Tagboard
leave your message here and i'll pay you a visit later

Join the conversation at ShoutMix
Links & Contacts
the great escapes to a beautiful land


Siti Nurshahira Lyana Chowder Mustaqeem Fyna Zailani Raja Sharul Nizam Nur Azmariza Fana Nani Afiffah Riduan Izan Mikami Fadzira Roslan Dahri Hadri Faros Faizdnor Nadiah Zulkefli Nurul Diyana Akbar Azman




Facebook Aimi Amira
Twitter Aimimod
Blogskin nurul ain
No Title :')
Thursday, March 17, 2011 ★ 9:42 AM │ (2) angels

Salam. Hmmp lagi 2 hari je dah nak sekolah, hari ahd ni dh kene balik hostel :'( bermula laa penderitaan budakkpendek ni :( segala kerja aku blum buat lagi HAHA * malas ? Err, yeah btol la tu --' but im really happy yesterdayy night :) duapupu aku call buat kecohh dlm phone HAHA, nak tau sape duapupu aku ? Jyeahh, org yg digelar abgsaudara aku sebelum ni XD * baru semalam tau kita ni duapupu kan kan ? muka mak aku dgn kau sama, tetiba tumpah kat kita pulakk. kau la ni copypaste muka aku --' * okayy dah merepek ==' pssft , simpan rahsia kita tau tau ? HAHA. Semalam pegi banting beli barang hostel semua, * eh ramai pulakk budakk banting kat sini eh ? mmglahkan nama punn banting msti ramai budak banting (: petang ni pulakk nak pegi hantar kek dekat bekas anakmurid mak aku tuhh :') * suprise lah katakan . HAHA



notagigi : aku bahagia dgn hidup aku sekarang, so kepada pembenci dan pendengki yg dimenyampahi, please hormati hidup aku. tolong jgn kacau aku lagi . this is my life not yours , so let me decide the way of my own life :') aku tak pernah kacau kau, so kau jgn nak kacau aku. jgn smpai aku buat ap yg aku mmg tak suka nak buat . selagi aku boleh hormati kau sbagai taiko kat penjara tu, tolong jgn buat bnda yg boleh buat aku tambah benci nak tgok muka kau okay. Tengs (:




Photobucket
OLDER POST | NEWER POST