Photobucket
Sixteen Stories ;D
click on the dropdown menu to navigate through this blog

TAG (:
Friday, March 18, 2011 ★ 11:11 AM │ (2) angels


tag ini dari cik nadia :) Tengs

1) ceritakan pasal sorang kawan baru anda(letak gambar sekali) kalau ada blog letak link



click kat gamba kalau nak ke blog beliau


- Nadia Zulkefli
- PMR victim
- Negeri sembilan , seremban
- Taken by budakk comel * Ecehh HAHA
- gilaa gelak dan Permaisuri TYPO HAHA

2) ceritakan pasal gambar di atas

- kau comel :) awww
- gambar curi HAHA
- muka mintak penampar HAHA

3) letakkan satu gamba yang membuatkan dia rasa anda seorang yang kecoh



( click untuk membesar )

4) kenape letak gamba di atas

sebab time ni mmg hari paling lawak laa, ktaorg buat prank call untuk Nadd ;D

5) sayang dia ?

sayang gilaa laa x)

6) kenapa sayang ?

sebab dia syg aku ea aku syg dia :') takk sah kalau takk gelak bila skype dgn dia HAHA

7) dia in a relationship ke tak ?

jyeahh, and she love her boy muchie muchie (:

8) list kan 4 blogger yg kamu nak tag

- syera kurusmurus
- kak yaya
- cacingg
- kak idafifa


notamulut : buat tag ini sejujur jujurnya okayy




Photobucket
OLDER POST | NEWER POST
Pieces Of Me
Meet the big beauty boss

I am Aimi and this is my blog, it's mine. In this very little space from the World Wide Web, this could be the only place where in i can have my freedom to express myself, rant whenever i wanted to, post non-sense shit, type asdfghjkl until i get tired like an idiot. I mean, who the hell in the world, uhmm (except me) would do that effin thing? of course no one. EXCEPT ME.Alright, you've got it. I really am an idiot. okay? and you've got any problems with that? kiss my fist. Actually i'm just sixTEEN and i don't act like what normal teen girls do. I'm weird and i like crazy things. I like the smell of an old book, I can cry if I hear a sad songs, I always fall for people that I can't have.. and i blah blah, i blah too.. enough. bye byee! You may click links and contact to befriend with me.Thanks !
Tagboard
leave your message here and i'll pay you a visit later

Join the conversation at ShoutMix
Links & Contacts
the great escapes to a beautiful land


Siti Nurshahira Lyana Chowder Mustaqeem Fyna Zailani Raja Sharul Nizam Nur Azmariza Fana Nani Afiffah Riduan Izan Mikami Fadzira Roslan Dahri Hadri Faros Faizdnor Nadiah Zulkefli Nurul Diyana Akbar Azman




Facebook Aimi Amira
Twitter Aimimod
Blogskin nurul ain
TAG (:
Friday, March 18, 2011 ★ 11:11 AM │ (2) angels


tag ini dari cik nadia :) Tengs

1) ceritakan pasal sorang kawan baru anda(letak gambar sekali) kalau ada blog letak link



click kat gamba kalau nak ke blog beliau


- Nadia Zulkefli
- PMR victim
- Negeri sembilan , seremban
- Taken by budakk comel * Ecehh HAHA
- gilaa gelak dan Permaisuri TYPO HAHA

2) ceritakan pasal gambar di atas

- kau comel :) awww
- gambar curi HAHA
- muka mintak penampar HAHA

3) letakkan satu gamba yang membuatkan dia rasa anda seorang yang kecoh



( click untuk membesar )

4) kenape letak gamba di atas

sebab time ni mmg hari paling lawak laa, ktaorg buat prank call untuk Nadd ;D

5) sayang dia ?

sayang gilaa laa x)

6) kenapa sayang ?

sebab dia syg aku ea aku syg dia :') takk sah kalau takk gelak bila skype dgn dia HAHA

7) dia in a relationship ke tak ?

jyeahh, and she love her boy muchie muchie (:

8) list kan 4 blogger yg kamu nak tag

- syera kurusmurus
- kak yaya
- cacingg
- kak idafifa


notamulut : buat tag ini sejujur jujurnya okayy




Photobucket
OLDER POST | NEWER POST