Photobucket
Sixteen Stories ;D
click on the dropdown menu to navigate through this blog

22 APRIL 2011
Thursday, April 21, 2011 ★ 10:40 PM │ (2) angels


Happy Birthdayy granpaa ;D

akhirnya kau dah tua jugak kan
dah 18 tahun , tapi badan tak naik naik --'
semoga panjang umur, dimurahkan rezeki
may ALLAH bless you and shower you with taufik hidayat ;)
hope this Friday is the best day for you (:

aku pasti skrg kau dah ade azam baru kan ?
so, aku doakan agar kau berjaya dgn majunya untuk mncapai azam kau tuu
tengs sbb bagi aku semangat * Ecehh x) HAHA
good luck bola esokk, aku tak dpt lah nak tgok korg main * aku bukan fly okayy --'
Hadiah ? ngeng (!) , aku belum kerja lahh :') HAHA

semoga kau bahagia dgn org yg kau syang dn dgn org yg menyayangi kau :]


notarangka : jangan tnya mana aku dapat gamba korg nii HAHA


Photobucket
OLDER POST | NEWER POST
Pieces Of Me
Meet the big beauty boss

I am Aimi and this is my blog, it's mine. In this very little space from the World Wide Web, this could be the only place where in i can have my freedom to express myself, rant whenever i wanted to, post non-sense shit, type asdfghjkl until i get tired like an idiot. I mean, who the hell in the world, uhmm (except me) would do that effin thing? of course no one. EXCEPT ME.Alright, you've got it. I really am an idiot. okay? and you've got any problems with that? kiss my fist. Actually i'm just sixTEEN and i don't act like what normal teen girls do. I'm weird and i like crazy things. I like the smell of an old book, I can cry if I hear a sad songs, I always fall for people that I can't have.. and i blah blah, i blah too.. enough. bye byee! You may click links and contact to befriend with me.Thanks !
Tagboard
leave your message here and i'll pay you a visit later

Join the conversation at ShoutMix
Links & Contacts
the great escapes to a beautiful land


Siti Nurshahira Lyana Chowder Mustaqeem Fyna Zailani Raja Sharul Nizam Nur Azmariza Fana Nani Afiffah Riduan Izan Mikami Fadzira Roslan Dahri Hadri Faros Faizdnor Nadiah Zulkefli Nurul Diyana Akbar Azman




Facebook Aimi Amira
Twitter Aimimod
Blogskin nurul ain
22 APRIL 2011
Thursday, April 21, 2011 ★ 10:40 PM │ (2) angels


Happy Birthdayy granpaa ;D

akhirnya kau dah tua jugak kan
dah 18 tahun , tapi badan tak naik naik --'
semoga panjang umur, dimurahkan rezeki
may ALLAH bless you and shower you with taufik hidayat ;)
hope this Friday is the best day for you (:

aku pasti skrg kau dah ade azam baru kan ?
so, aku doakan agar kau berjaya dgn majunya untuk mncapai azam kau tuu
tengs sbb bagi aku semangat * Ecehh x) HAHA
good luck bola esokk, aku tak dpt lah nak tgok korg main * aku bukan fly okayy --'
Hadiah ? ngeng (!) , aku belum kerja lahh :') HAHA

semoga kau bahagia dgn org yg kau syang dn dgn org yg menyayangi kau :]


notarangka : jangan tnya mana aku dapat gamba korg nii HAHA


Photobucket
OLDER POST | NEWER POST