Photobucket
Sixteen Stories ;D
click on the dropdown menu to navigate through this blog

AMBITION (:
Saturday, April 23, 2011 ★ 5:41 AM │ (0) angels


hoyeahh, aku tatau bilaa aku nak start baca buku nii * teruk kan ? --' makin dh dekat makin malas jadinya. kadg kadg aku pelik dgn budak lelaki nii, belaja tak lah seberapa tapi pandaii je --' * geram btol

PII to the EMM to the ARR --'

" PMR bukan penentu masa depan " - Amir Haziq

kau nii setan ke hape ? --' HAHA menghasut org biar tak baca buku. tapi kalau ceramah hambik kau, mmg tip top lahh. HAHA

" ape cita cita kamu dlm msa terdekat dan akn dtg nii dan aliran ap yg akan anda pilih ? " - Latihan sivik by Puan Asliza

" 8A PMR , 10A SPM aliran sains tulen / IT. cita cita akan datang doktor dan internet hackers --' " - Muhd Faris

aku gelak gila gila bila baca buku latihan sivik kau. bila suruh buat family tree, kau letak atok kau Merong Mahawangsa. bila ditanya kenape perlu usaha ? kau jwb untuk berjaya / bergaya. bila ditanya , kenpa kita perlu mencurahkan kasih syg kita terhadap ahli keluarga ? kau jawab takk perlu --' mcm sengal x) HAHA

" cita cita saya nak jadi plastic surgery " - Suganesh

* teett, no comment --'

" saya nak jadi doktor, pengkaji cakrawala, pensyarah " - Aimi Amira

jyeahh, nak gempakk pulak kan ? HAHA my inspiration is Syafadzilah Ab.Wahab ;D I Heart you sistaa :')


Pray for us okeng ? ;D





Photobucket
OLDER POST | NEWER POST
Pieces Of Me
Meet the big beauty boss

I am Aimi and this is my blog, it's mine. In this very little space from the World Wide Web, this could be the only place where in i can have my freedom to express myself, rant whenever i wanted to, post non-sense shit, type asdfghjkl until i get tired like an idiot. I mean, who the hell in the world, uhmm (except me) would do that effin thing? of course no one. EXCEPT ME.Alright, you've got it. I really am an idiot. okay? and you've got any problems with that? kiss my fist. Actually i'm just sixTEEN and i don't act like what normal teen girls do. I'm weird and i like crazy things. I like the smell of an old book, I can cry if I hear a sad songs, I always fall for people that I can't have.. and i blah blah, i blah too.. enough. bye byee! You may click links and contact to befriend with me.Thanks !
Tagboard
leave your message here and i'll pay you a visit later

Join the conversation at ShoutMix
Links & Contacts
the great escapes to a beautiful land


Siti Nurshahira Lyana Chowder Mustaqeem Fyna Zailani Raja Sharul Nizam Nur Azmariza Fana Nani Afiffah Riduan Izan Mikami Fadzira Roslan Dahri Hadri Faros Faizdnor Nadiah Zulkefli Nurul Diyana Akbar Azman




Facebook Aimi Amira
Twitter Aimimod
Blogskin nurul ain
AMBITION (:
Saturday, April 23, 2011 ★ 5:41 AM │ (0) angels


hoyeahh, aku tatau bilaa aku nak start baca buku nii * teruk kan ? --' makin dh dekat makin malas jadinya. kadg kadg aku pelik dgn budak lelaki nii, belaja tak lah seberapa tapi pandaii je --' * geram btol

PII to the EMM to the ARR --'

" PMR bukan penentu masa depan " - Amir Haziq

kau nii setan ke hape ? --' HAHA menghasut org biar tak baca buku. tapi kalau ceramah hambik kau, mmg tip top lahh. HAHA

" ape cita cita kamu dlm msa terdekat dan akn dtg nii dan aliran ap yg akan anda pilih ? " - Latihan sivik by Puan Asliza

" 8A PMR , 10A SPM aliran sains tulen / IT. cita cita akan datang doktor dan internet hackers --' " - Muhd Faris

aku gelak gila gila bila baca buku latihan sivik kau. bila suruh buat family tree, kau letak atok kau Merong Mahawangsa. bila ditanya kenape perlu usaha ? kau jwb untuk berjaya / bergaya. bila ditanya , kenpa kita perlu mencurahkan kasih syg kita terhadap ahli keluarga ? kau jawab takk perlu --' mcm sengal x) HAHA

" cita cita saya nak jadi plastic surgery " - Suganesh

* teett, no comment --'

" saya nak jadi doktor, pengkaji cakrawala, pensyarah " - Aimi Amira

jyeahh, nak gempakk pulak kan ? HAHA my inspiration is Syafadzilah Ab.Wahab ;D I Heart you sistaa :')


Pray for us okeng ? ;D





Photobucket
OLDER POST | NEWER POST