Photobucket
Sixteen Stories ;D
click on the dropdown menu to navigate through this blog

CRY T___T
Thursday, April 21, 2011 ★ 4:44 AM │ (0) angels



a week that contains a lot of tears :'( how can I stand it anymore ? God, please give me the truth ways on life .



kenape aku balik ? Err, JB fever (!) jyeahh, HAHA ni akibat main hujan semalam kat hostel x) tapi muka aku nmpk ceria kan dkt sch ? dan korg semua pkir aku tipu , yeahh you spoil my mood (!) takan aku nak pegi sch dgn muka yg sakitgilanakmati kodd ? aku boleh je nak buat, tapi nnti ade je stalker yg membebel --' cakap aku mntak simpati lah apelah. bila aku buat muka ceria, korg pikir aku tipu, cis --' dalam hati korg ape tau ?


" PPT is around the corner :] " OMG , satu hapak punn aku tak baca lagi. dalam kelas , main main aje. " aimi, bangun PMR (!) " aku punn tatau lah ap nak jadi dgn aku nii. makin nk exam makin menjadi jadi malasnya --'


Folio, folio --' * aku tak tau bila aku nak start buat nii --'


" Gemilang 1 , you will I miss :') " Sorry tinggalkan korg. kita jumpa esok kat sch okayy ?



Photobucket
OLDER POST | NEWER POST
Pieces Of Me
Meet the big beauty boss

I am Aimi and this is my blog, it's mine. In this very little space from the World Wide Web, this could be the only place where in i can have my freedom to express myself, rant whenever i wanted to, post non-sense shit, type asdfghjkl until i get tired like an idiot. I mean, who the hell in the world, uhmm (except me) would do that effin thing? of course no one. EXCEPT ME.Alright, you've got it. I really am an idiot. okay? and you've got any problems with that? kiss my fist. Actually i'm just sixTEEN and i don't act like what normal teen girls do. I'm weird and i like crazy things. I like the smell of an old book, I can cry if I hear a sad songs, I always fall for people that I can't have.. and i blah blah, i blah too.. enough. bye byee! You may click links and contact to befriend with me.Thanks !
Tagboard
leave your message here and i'll pay you a visit later

Join the conversation at ShoutMix
Links & Contacts
the great escapes to a beautiful land


Siti Nurshahira Lyana Chowder Mustaqeem Fyna Zailani Raja Sharul Nizam Nur Azmariza Fana Nani Afiffah Riduan Izan Mikami Fadzira Roslan Dahri Hadri Faros Faizdnor Nadiah Zulkefli Nurul Diyana Akbar Azman




Facebook Aimi Amira
Twitter Aimimod
Blogskin nurul ain
CRY T___T
Thursday, April 21, 2011 ★ 4:44 AM │ (0) angels



a week that contains a lot of tears :'( how can I stand it anymore ? God, please give me the truth ways on life .



kenape aku balik ? Err, JB fever (!) jyeahh, HAHA ni akibat main hujan semalam kat hostel x) tapi muka aku nmpk ceria kan dkt sch ? dan korg semua pkir aku tipu , yeahh you spoil my mood (!) takan aku nak pegi sch dgn muka yg sakitgilanakmati kodd ? aku boleh je nak buat, tapi nnti ade je stalker yg membebel --' cakap aku mntak simpati lah apelah. bila aku buat muka ceria, korg pikir aku tipu, cis --' dalam hati korg ape tau ?


" PPT is around the corner :] " OMG , satu hapak punn aku tak baca lagi. dalam kelas , main main aje. " aimi, bangun PMR (!) " aku punn tatau lah ap nak jadi dgn aku nii. makin nk exam makin menjadi jadi malasnya --'


Folio, folio --' * aku tak tau bila aku nak start buat nii --'


" Gemilang 1 , you will I miss :') " Sorry tinggalkan korg. kita jumpa esok kat sch okayy ?



Photobucket
OLDER POST | NEWER POST