Photobucket
Sixteen Stories ;D
click on the dropdown menu to navigate through this blog

FUN TIME x)
Friday, April 22, 2011 ★ 10:26 PM │ (2) angels


okayy setelah penat bersch hari nii balik balik je terus onl * bagus kan ? HAHA okayy buat penat je bwk buku pegi sch tauu, tak blaja punn cuma blaja math je tadi pagi. selebihnya takk sbb ramai ckgu yg terlibat dlm Pesta Pantun hari nii.


okayy, Pesta Pantun nii best, tapi bila dah lama lama tgok, * zzz --' ngantok gilaa lahh. yg amazingnyaa aku dapat jumpa mamat korea dgn khai ;D terloncat loncat mcm berukk kat situ * buat malu je --' HAHA. budak tuu dapat masuk final, tapi oleh sbb ngantok, aku prefer untuk blahh dari dewan tuu darpda melangut je kat situu HAHA


masa yg selebihnya mcm biase aku habiskan masa dgn org org yg sentiasa dirindui, 2 Pai :') pelik kan , hari hari jumpa tapi nak menggedik rindu rindu nii. HAHA Act, aku rindu nak kumpul dgn korg lagi, tapi tatau lah bila kann :) duduk dgn amir, kalau tak gilaa tak sah (!) HAHA dgr ceramah dia lagi, dah mcm pakar psikologi * mmg cita cita kau kan ? HAHA dgn ijan yg tak habis habis kehulu kehilir dgn buku dia tuu, hadri yg takk berenti makan, ayun yg tgn dia mmg tgh cantik skrg nii HAHA * mcm tangan gangster tauu , dengan perangai faris yg menggedikk tuhh. HAHA alipp yg asik pikir nak balik je makan kat rumahh HAHA


mcm mcm kan ragam korg nii ? yg pnting tadi aku mmg gilaa gelakk lahh smpai nangis HAHA tengs lahh dgr luahan hati aku tadi, and tengs sbb dh bahagia kan hari hari aku ;D ILoveYou (!)



Photobucket
OLDER POST | NEWER POST
Pieces Of Me
Meet the big beauty boss

I am Aimi and this is my blog, it's mine. In this very little space from the World Wide Web, this could be the only place where in i can have my freedom to express myself, rant whenever i wanted to, post non-sense shit, type asdfghjkl until i get tired like an idiot. I mean, who the hell in the world, uhmm (except me) would do that effin thing? of course no one. EXCEPT ME.Alright, you've got it. I really am an idiot. okay? and you've got any problems with that? kiss my fist. Actually i'm just sixTEEN and i don't act like what normal teen girls do. I'm weird and i like crazy things. I like the smell of an old book, I can cry if I hear a sad songs, I always fall for people that I can't have.. and i blah blah, i blah too.. enough. bye byee! You may click links and contact to befriend with me.Thanks !
Tagboard
leave your message here and i'll pay you a visit later

Join the conversation at ShoutMix
Links & Contacts
the great escapes to a beautiful land


Siti Nurshahira Lyana Chowder Mustaqeem Fyna Zailani Raja Sharul Nizam Nur Azmariza Fana Nani Afiffah Riduan Izan Mikami Fadzira Roslan Dahri Hadri Faros Faizdnor Nadiah Zulkefli Nurul Diyana Akbar Azman




Facebook Aimi Amira
Twitter Aimimod
Blogskin nurul ain
FUN TIME x)
Friday, April 22, 2011 ★ 10:26 PM │ (2) angels


okayy setelah penat bersch hari nii balik balik je terus onl * bagus kan ? HAHA okayy buat penat je bwk buku pegi sch tauu, tak blaja punn cuma blaja math je tadi pagi. selebihnya takk sbb ramai ckgu yg terlibat dlm Pesta Pantun hari nii.


okayy, Pesta Pantun nii best, tapi bila dah lama lama tgok, * zzz --' ngantok gilaa lahh. yg amazingnyaa aku dapat jumpa mamat korea dgn khai ;D terloncat loncat mcm berukk kat situ * buat malu je --' HAHA. budak tuu dapat masuk final, tapi oleh sbb ngantok, aku prefer untuk blahh dari dewan tuu darpda melangut je kat situu HAHA


masa yg selebihnya mcm biase aku habiskan masa dgn org org yg sentiasa dirindui, 2 Pai :') pelik kan , hari hari jumpa tapi nak menggedik rindu rindu nii. HAHA Act, aku rindu nak kumpul dgn korg lagi, tapi tatau lah bila kann :) duduk dgn amir, kalau tak gilaa tak sah (!) HAHA dgr ceramah dia lagi, dah mcm pakar psikologi * mmg cita cita kau kan ? HAHA dgn ijan yg tak habis habis kehulu kehilir dgn buku dia tuu, hadri yg takk berenti makan, ayun yg tgn dia mmg tgh cantik skrg nii HAHA * mcm tangan gangster tauu , dengan perangai faris yg menggedikk tuhh. HAHA alipp yg asik pikir nak balik je makan kat rumahh HAHA


mcm mcm kan ragam korg nii ? yg pnting tadi aku mmg gilaa gelakk lahh smpai nangis HAHA tengs lahh dgr luahan hati aku tadi, and tengs sbb dh bahagia kan hari hari aku ;D ILoveYou (!)



Photobucket
OLDER POST | NEWER POST