Photobucket
Sixteen Stories ;D
click on the dropdown menu to navigate through this blog

HOUSE IS PARADISE :D
Friday, April 1, 2011 ★ 2:26 AM │ (0) angels



Im home, Im home (!) gedebush, campak beg sanasini, terus pegi basuh baju sbb esok kene pegi seminar KRK dan KAA dkt SAMTAR :) So, kenelahh pkai baju sch kan kan ? Hmmp, okayy for the past 2 weeks, bnyk storii morii nye, tapi tatau mana nak mula HAHA

okayy mggu ni adelah mmgu yg menakutkan di hostel , why ? ouhh, well kalau kat asrama biase lah kan, nampk itu nampk ini rasa tuu rasa nii laa, jerit sana histeria sinii, HAHA yg paling terasa adelah gemilang 1 * dorm aku lah tuu --' act aku tatau laa, bnda ni serius atau mainmain. kadg-2 sbb terlampau pkir punn boleh jadi mcm-2. Hmmp, harap harap lps ni dh tade lahh lagi bnda bnda tuhh.


second, SMKB 2 minggu yg penuh dgn aktiviti sukan nye. sentiasa ade org dekat padangpuaka, court boja & court botam. smpai ade org ckap " SKMB ni sch sukan ke ? " --' Ouhh, not really but there are many students active in sports. * Ecehh, baru skrg nak bgga kan ? HAHA

seminggu 2 hari setengah aku benci kau (!) Ish, jeling tak tentu pasal, korek bijimata kau tau laa. HAHA Eee, geram lah dgn kau, nasib baik aku tak terus menerus benci kau tau, kalau takk smpai bilabila punn aku takan pnh tak benci kau HAHA. please don`t do it again okayy ?

results PK1 ? zzz --' * aku takk pandai mcm kau lah , tapi aku bersyukur :') BM aku tuu je yg slekk, haduyy tu laa time org jaga kau tido --' HAHA. hambikk capital D aku dapat, HAHA. " tapayah jadi malay lah aimi " Ciss --' Act, ni ` pengajaran lah kan untuk aku dn korg. time exam jgn gedikk nak tido (!) HAHA. kalau takk gelapp lah masa depan korg nnti (:

The SPM candidates 2010, wow superb lah kauorg nii (!) tahniah untuk yg berjaya, kpd yg takk tuu , it`s okayy laa, you have more long journey :) life must go on right ? `Nur Nazreena, awk pndai laa :') ` lepas ni dtg hostel bwk KFC lagi ea ? HAHA ( ILYSM :] )

to the taiko taiko, heisyh, tolonglah bgtau aku mcm mna aku ni boleh stop benci korg ? aku tak mintak perasaan ni ade, tapi korg yg nak kan. jyeahh, just go ahead laa if you want. i dont care :D hate me ? i hate you more my dear XD

okayy thats all for todayy :) sorry laa tak dpt nak post lagi pnjg berjelaa, sbb penat sgt hari nii rasenya * ecehh x) i need a rest to face tomorrow program :) ixorian, jmpa diSAMTAR esokk (!)




Photobucket
OLDER POST | NEWER POST
Pieces Of Me
Meet the big beauty boss

I am Aimi and this is my blog, it's mine. In this very little space from the World Wide Web, this could be the only place where in i can have my freedom to express myself, rant whenever i wanted to, post non-sense shit, type asdfghjkl until i get tired like an idiot. I mean, who the hell in the world, uhmm (except me) would do that effin thing? of course no one. EXCEPT ME.Alright, you've got it. I really am an idiot. okay? and you've got any problems with that? kiss my fist. Actually i'm just sixTEEN and i don't act like what normal teen girls do. I'm weird and i like crazy things. I like the smell of an old book, I can cry if I hear a sad songs, I always fall for people that I can't have.. and i blah blah, i blah too.. enough. bye byee! You may click links and contact to befriend with me.Thanks !
Tagboard
leave your message here and i'll pay you a visit later

Join the conversation at ShoutMix
Links & Contacts
the great escapes to a beautiful land


Siti Nurshahira Lyana Chowder Mustaqeem Fyna Zailani Raja Sharul Nizam Nur Azmariza Fana Nani Afiffah Riduan Izan Mikami Fadzira Roslan Dahri Hadri Faros Faizdnor Nadiah Zulkefli Nurul Diyana Akbar Azman




Facebook Aimi Amira
Twitter Aimimod
Blogskin nurul ain
HOUSE IS PARADISE :D
Friday, April 1, 2011 ★ 2:26 AM │ (0) angels



Im home, Im home (!) gedebush, campak beg sanasini, terus pegi basuh baju sbb esok kene pegi seminar KRK dan KAA dkt SAMTAR :) So, kenelahh pkai baju sch kan kan ? Hmmp, okayy for the past 2 weeks, bnyk storii morii nye, tapi tatau mana nak mula HAHA

okayy mggu ni adelah mmgu yg menakutkan di hostel , why ? ouhh, well kalau kat asrama biase lah kan, nampk itu nampk ini rasa tuu rasa nii laa, jerit sana histeria sinii, HAHA yg paling terasa adelah gemilang 1 * dorm aku lah tuu --' act aku tatau laa, bnda ni serius atau mainmain. kadg-2 sbb terlampau pkir punn boleh jadi mcm-2. Hmmp, harap harap lps ni dh tade lahh lagi bnda bnda tuhh.


second, SMKB 2 minggu yg penuh dgn aktiviti sukan nye. sentiasa ade org dekat padangpuaka, court boja & court botam. smpai ade org ckap " SKMB ni sch sukan ke ? " --' Ouhh, not really but there are many students active in sports. * Ecehh, baru skrg nak bgga kan ? HAHA

seminggu 2 hari setengah aku benci kau (!) Ish, jeling tak tentu pasal, korek bijimata kau tau laa. HAHA Eee, geram lah dgn kau, nasib baik aku tak terus menerus benci kau tau, kalau takk smpai bilabila punn aku takan pnh tak benci kau HAHA. please don`t do it again okayy ?

results PK1 ? zzz --' * aku takk pandai mcm kau lah , tapi aku bersyukur :') BM aku tuu je yg slekk, haduyy tu laa time org jaga kau tido --' HAHA. hambikk capital D aku dapat, HAHA. " tapayah jadi malay lah aimi " Ciss --' Act, ni ` pengajaran lah kan untuk aku dn korg. time exam jgn gedikk nak tido (!) HAHA. kalau takk gelapp lah masa depan korg nnti (:

The SPM candidates 2010, wow superb lah kauorg nii (!) tahniah untuk yg berjaya, kpd yg takk tuu , it`s okayy laa, you have more long journey :) life must go on right ? `Nur Nazreena, awk pndai laa :') ` lepas ni dtg hostel bwk KFC lagi ea ? HAHA ( ILYSM :] )

to the taiko taiko, heisyh, tolonglah bgtau aku mcm mna aku ni boleh stop benci korg ? aku tak mintak perasaan ni ade, tapi korg yg nak kan. jyeahh, just go ahead laa if you want. i dont care :D hate me ? i hate you more my dear XD

okayy thats all for todayy :) sorry laa tak dpt nak post lagi pnjg berjelaa, sbb penat sgt hari nii rasenya * ecehh x) i need a rest to face tomorrow program :) ixorian, jmpa diSAMTAR esokk (!)




Photobucket
OLDER POST | NEWER POST