Photobucket
Sixteen Stories ;D
click on the dropdown menu to navigate through this blog

LYDIA DIELAILA :')
Friday, April 29, 2011 ★ 8:53 AM │ (0) angels

okayy aku sayang kau gilaa (!) itu je kau perlu tahu :')


Form 1

" Perghh, budakk nii kerek nak mampos lahh, dah lah kwan dgn akak akak je, gila batak lahh (!) "
- laila

" Ishh, bising lahh (!) diam sikit tak boleh ke ? " - aimi

" aimi jom lahh temnkan aku pegi langkawi, aku takde kawan wehh " - laila

" didie, aku pegi temankan kau wehh " - aimi

" aku syg kau gilaa lah " - laila

dari sini lah ktaorg rapat :') langkawi adelah permulaan nya. kalau tak dulu masing masing kutuk sesama sendiri tau. HAHA


Form 2

" aimi jom nyanyi " - laila

" didie, aku syg kau tau " - aimi

sepanjang tahun 2010 penuh dgn lafaz syg, penuh dgn gelak tawa. didie tak penah tak buat org gelak, even kadang kadang boleh buat org sedih :') rindu suara sumbang mambang kita dkt hostel. psstt, suara kau sedapp ;D


Form 3

" boringg lah tade didie kat hostel " - aimi

" aimi, Iloveyou " - laila

" didie, didie kau nak tau takk . . . " - aimi

" aku kan mcg dgn ahmeng semalam " - didie

now, aku hanya boleh dgr suara kau dekat sch je. tapi aku boleh mntak tolong kau belikan barg if kau duduk luar nii ;D Ehee. tahun nii ade lahh kali pertama aku nampk kau jatuhcinta awww (: bahagia je tgok kau nii. kta mmg selalu kongsi cerita kan ? yeahh, kita mmg gedikss :')


p/s : lydia dielaila , aku tanak kehilangan kau :') Ingat tuu tau .





Photobucket
OLDER POST | NEWER POST
Pieces Of Me
Meet the big beauty boss

I am Aimi and this is my blog, it's mine. In this very little space from the World Wide Web, this could be the only place where in i can have my freedom to express myself, rant whenever i wanted to, post non-sense shit, type asdfghjkl until i get tired like an idiot. I mean, who the hell in the world, uhmm (except me) would do that effin thing? of course no one. EXCEPT ME.Alright, you've got it. I really am an idiot. okay? and you've got any problems with that? kiss my fist. Actually i'm just sixTEEN and i don't act like what normal teen girls do. I'm weird and i like crazy things. I like the smell of an old book, I can cry if I hear a sad songs, I always fall for people that I can't have.. and i blah blah, i blah too.. enough. bye byee! You may click links and contact to befriend with me.Thanks !
Tagboard
leave your message here and i'll pay you a visit later

Join the conversation at ShoutMix
Links & Contacts
the great escapes to a beautiful land


Siti Nurshahira Lyana Chowder Mustaqeem Fyna Zailani Raja Sharul Nizam Nur Azmariza Fana Nani Afiffah Riduan Izan Mikami Fadzira Roslan Dahri Hadri Faros Faizdnor Nadiah Zulkefli Nurul Diyana Akbar Azman




Facebook Aimi Amira
Twitter Aimimod
Blogskin nurul ain
LYDIA DIELAILA :')
Friday, April 29, 2011 ★ 8:53 AM │ (0) angels

okayy aku sayang kau gilaa (!) itu je kau perlu tahu :')


Form 1

" Perghh, budakk nii kerek nak mampos lahh, dah lah kwan dgn akak akak je, gila batak lahh (!) "
- laila

" Ishh, bising lahh (!) diam sikit tak boleh ke ? " - aimi

" aimi jom lahh temnkan aku pegi langkawi, aku takde kawan wehh " - laila

" didie, aku pegi temankan kau wehh " - aimi

" aku syg kau gilaa lah " - laila

dari sini lah ktaorg rapat :') langkawi adelah permulaan nya. kalau tak dulu masing masing kutuk sesama sendiri tau. HAHA


Form 2

" aimi jom nyanyi " - laila

" didie, aku syg kau tau " - aimi

sepanjang tahun 2010 penuh dgn lafaz syg, penuh dgn gelak tawa. didie tak penah tak buat org gelak, even kadang kadang boleh buat org sedih :') rindu suara sumbang mambang kita dkt hostel. psstt, suara kau sedapp ;D


Form 3

" boringg lah tade didie kat hostel " - aimi

" aimi, Iloveyou " - laila

" didie, didie kau nak tau takk . . . " - aimi

" aku kan mcg dgn ahmeng semalam " - didie

now, aku hanya boleh dgr suara kau dekat sch je. tapi aku boleh mntak tolong kau belikan barg if kau duduk luar nii ;D Ehee. tahun nii ade lahh kali pertama aku nampk kau jatuhcinta awww (: bahagia je tgok kau nii. kta mmg selalu kongsi cerita kan ? yeahh, kita mmg gedikss :')


p/s : lydia dielaila , aku tanak kehilangan kau :') Ingat tuu tau .





Photobucket
OLDER POST | NEWER POST