Photobucket
Sixteen Stories ;D
click on the dropdown menu to navigate through this blog

MEREPEK - REPEK =='
Saturday, April 30, 2011 ★ 10:51 AM │ (2) angels


lama rasenya tak update blogg nii :')
tangan menggtal nak upadate tapi tade cerita --'


esok malam ade kenduri kat rumah akak, so busy lah kodd * Ecehh, kalau ringan tulang nak tolong HAHA depan rumah pulak ade org kawen. tapi ade something yg aku rsa pelik gilaa lahh. orang kawen tapi takde org pun yg dtg, yes sunyisepi dan gelapgulita semuanya HAHA aku punn tatau lah kenape --' * okayy abaikan


Nadd , Aiman sorry tak dpat nak skype mlm nii Ehee ;D btw aku rindu woo kat korg * wekk wekk :P HAHA Nadd buncits saba ea menempuh dugaan yg dtg. " dugaan itu mmbuatkan kita jadi lagi matang dlm hidup "

Im here If you need :')


I`ve lost my left sight. OMG (!) mcm mana aku nak lihat keindahan alam ni * Ecehh kenape lah mata kiri, dah tau mata kanan aku rabun tahap gaban mcm mne aku nak tgok org ? haduyy --' mata kiri tertutup rapat, mata kanan terkebilkebil mencari gambaran * ape aku merepek nii ? --'


okayy abaikan post aku yg merepek nii
| sigh |
aku mengantuk, nak tido
babaii ;D



Photobucket
OLDER POST | NEWER POST
Pieces Of Me
Meet the big beauty boss

I am Aimi and this is my blog, it's mine. In this very little space from the World Wide Web, this could be the only place where in i can have my freedom to express myself, rant whenever i wanted to, post non-sense shit, type asdfghjkl until i get tired like an idiot. I mean, who the hell in the world, uhmm (except me) would do that effin thing? of course no one. EXCEPT ME.Alright, you've got it. I really am an idiot. okay? and you've got any problems with that? kiss my fist. Actually i'm just sixTEEN and i don't act like what normal teen girls do. I'm weird and i like crazy things. I like the smell of an old book, I can cry if I hear a sad songs, I always fall for people that I can't have.. and i blah blah, i blah too.. enough. bye byee! You may click links and contact to befriend with me.Thanks !
Tagboard
leave your message here and i'll pay you a visit later

Join the conversation at ShoutMix
Links & Contacts
the great escapes to a beautiful land


Siti Nurshahira Lyana Chowder Mustaqeem Fyna Zailani Raja Sharul Nizam Nur Azmariza Fana Nani Afiffah Riduan Izan Mikami Fadzira Roslan Dahri Hadri Faros Faizdnor Nadiah Zulkefli Nurul Diyana Akbar Azman




Facebook Aimi Amira
Twitter Aimimod
Blogskin nurul ain
MEREPEK - REPEK =='
Saturday, April 30, 2011 ★ 10:51 AM │ (2) angels


lama rasenya tak update blogg nii :')
tangan menggtal nak upadate tapi tade cerita --'


esok malam ade kenduri kat rumah akak, so busy lah kodd * Ecehh, kalau ringan tulang nak tolong HAHA depan rumah pulak ade org kawen. tapi ade something yg aku rsa pelik gilaa lahh. orang kawen tapi takde org pun yg dtg, yes sunyisepi dan gelapgulita semuanya HAHA aku punn tatau lah kenape --' * okayy abaikan


Nadd , Aiman sorry tak dpat nak skype mlm nii Ehee ;D btw aku rindu woo kat korg * wekk wekk :P HAHA Nadd buncits saba ea menempuh dugaan yg dtg. " dugaan itu mmbuatkan kita jadi lagi matang dlm hidup "

Im here If you need :')


I`ve lost my left sight. OMG (!) mcm mana aku nak lihat keindahan alam ni * Ecehh kenape lah mata kiri, dah tau mata kanan aku rabun tahap gaban mcm mne aku nak tgok org ? haduyy --' mata kiri tertutup rapat, mata kanan terkebilkebil mencari gambaran * ape aku merepek nii ? --'


okayy abaikan post aku yg merepek nii
| sigh |
aku mengantuk, nak tido
babaii ;D



Photobucket
OLDER POST | NEWER POST