Photobucket
Sixteen Stories ;D
click on the dropdown menu to navigate through this blog

NEVER EREASE :')
Friday, April 22, 2011 ★ 7:42 AM │ (4) angels


22 APRIL 2011, hari yg mmg aku takan pernah nak lupa lahh ape yg berlaku hari nii.
hari nii adelah hari yg paling pelikk pernah aku lalui


First, okayy setelah berkurun lamanya aku tak ckap dgn akmal, akhirnya bertegur jugak tadi :) ealahh semenjak kau dh tak duduk hostel kita dh jrg bertegur sapa right ? And tengs for the songs. aku excited gilaa dgr kau nyanyi wehh even 5 patah halal je :') HAHA


" negara kita nii dah tak cukup beras ke ? " --' okayy ni sumpah pelikk. ade jugak org skrg yg makan kertas ea ? HAHA. koyak kalender lps tu makan * mcm zombie tahu ? HAHA dah lahh time bufdayy aku. kau pegi koyak 18 hribulan tuu and then kau telan mcm telan ubat je. OMG (!) ape tujuan kau buat mcm tuu haa faris ? HAHA Amir punn sama, duadua otak gilaa x) * ouhh patutlah korg pandai je, entah entah korg telan buku XD HAHA


okayy hari nii dewan dibukak, yeay (!) esok hari merempat untuk class 3 Dur & 3 ixo --' aku takk suke duduk kelas dewan nii. kene kemas lepas tuhh merempat tah mana mana. penat tahu ? esok sch aku jdi tuan rumah untuk Pesta pantun. petang tuu pulakk ade football tournerment form 5 tahun lepas dgn hostelian. Sorry tak dpt support korg * Ecehh HAHA wish you luck lahh ;D





Photobucket
OLDER POST | NEWER POST
Pieces Of Me
Meet the big beauty boss

I am Aimi and this is my blog, it's mine. In this very little space from the World Wide Web, this could be the only place where in i can have my freedom to express myself, rant whenever i wanted to, post non-sense shit, type asdfghjkl until i get tired like an idiot. I mean, who the hell in the world, uhmm (except me) would do that effin thing? of course no one. EXCEPT ME.Alright, you've got it. I really am an idiot. okay? and you've got any problems with that? kiss my fist. Actually i'm just sixTEEN and i don't act like what normal teen girls do. I'm weird and i like crazy things. I like the smell of an old book, I can cry if I hear a sad songs, I always fall for people that I can't have.. and i blah blah, i blah too.. enough. bye byee! You may click links and contact to befriend with me.Thanks !
Tagboard
leave your message here and i'll pay you a visit later

Join the conversation at ShoutMix
Links & Contacts
the great escapes to a beautiful land


Siti Nurshahira Lyana Chowder Mustaqeem Fyna Zailani Raja Sharul Nizam Nur Azmariza Fana Nani Afiffah Riduan Izan Mikami Fadzira Roslan Dahri Hadri Faros Faizdnor Nadiah Zulkefli Nurul Diyana Akbar Azman




Facebook Aimi Amira
Twitter Aimimod
Blogskin nurul ain
NEVER EREASE :')
Friday, April 22, 2011 ★ 7:42 AM │ (4) angels


22 APRIL 2011, hari yg mmg aku takan pernah nak lupa lahh ape yg berlaku hari nii.
hari nii adelah hari yg paling pelikk pernah aku lalui


First, okayy setelah berkurun lamanya aku tak ckap dgn akmal, akhirnya bertegur jugak tadi :) ealahh semenjak kau dh tak duduk hostel kita dh jrg bertegur sapa right ? And tengs for the songs. aku excited gilaa dgr kau nyanyi wehh even 5 patah halal je :') HAHA


" negara kita nii dah tak cukup beras ke ? " --' okayy ni sumpah pelikk. ade jugak org skrg yg makan kertas ea ? HAHA. koyak kalender lps tu makan * mcm zombie tahu ? HAHA dah lahh time bufdayy aku. kau pegi koyak 18 hribulan tuu and then kau telan mcm telan ubat je. OMG (!) ape tujuan kau buat mcm tuu haa faris ? HAHA Amir punn sama, duadua otak gilaa x) * ouhh patutlah korg pandai je, entah entah korg telan buku XD HAHA


okayy hari nii dewan dibukak, yeay (!) esok hari merempat untuk class 3 Dur & 3 ixo --' aku takk suke duduk kelas dewan nii. kene kemas lepas tuhh merempat tah mana mana. penat tahu ? esok sch aku jdi tuan rumah untuk Pesta pantun. petang tuu pulakk ade football tournerment form 5 tahun lepas dgn hostelian. Sorry tak dpt support korg * Ecehh HAHA wish you luck lahh ;D





Photobucket
OLDER POST | NEWER POST