Photobucket
Sixteen Stories ;D
click on the dropdown menu to navigate through this blog

RAIN ;D
Friday, April 15, 2011 ★ 5:18 AM │ (0) angels


i love rain much :) * tapi dkt pitcha tuhh dia duduk rumah bila hujan
Ouhh, aimi not like that lahh. aku pantang nmpk hujan msti nak main. mcm pgi tadi. sepatutnya ade baca yassin kat perhimpunn, dh gerimis tapi baca jea lagi, sekali hambekk kau lebat, terus " sadakallahulazim " semua lari, tapi aku duduk releks jea kat situ smpai dh tade org. HAHA then smbung main hujan dkt dpn kelas dgn pqa yg gilaa hujan mcm aku jugak x) wohaa, best gilaa lahh. and finally aku demam --' *sigh* tape aslkan aku gembira sbb dh lama tak main hujan tau :')

hujan turunlah lagi ea ? aku tunggu (':



Photobucket
OLDER POST | NEWER POST
Pieces Of Me
Meet the big beauty boss

I am Aimi and this is my blog, it's mine. In this very little space from the World Wide Web, this could be the only place where in i can have my freedom to express myself, rant whenever i wanted to, post non-sense shit, type asdfghjkl until i get tired like an idiot. I mean, who the hell in the world, uhmm (except me) would do that effin thing? of course no one. EXCEPT ME.Alright, you've got it. I really am an idiot. okay? and you've got any problems with that? kiss my fist. Actually i'm just sixTEEN and i don't act like what normal teen girls do. I'm weird and i like crazy things. I like the smell of an old book, I can cry if I hear a sad songs, I always fall for people that I can't have.. and i blah blah, i blah too.. enough. bye byee! You may click links and contact to befriend with me.Thanks !
Tagboard
leave your message here and i'll pay you a visit later

Join the conversation at ShoutMix
Links & Contacts
the great escapes to a beautiful land


Siti Nurshahira Lyana Chowder Mustaqeem Fyna Zailani Raja Sharul Nizam Nur Azmariza Fana Nani Afiffah Riduan Izan Mikami Fadzira Roslan Dahri Hadri Faros Faizdnor Nadiah Zulkefli Nurul Diyana Akbar Azman




Facebook Aimi Amira
Twitter Aimimod
Blogskin nurul ain
RAIN ;D
Friday, April 15, 2011 ★ 5:18 AM │ (0) angels


i love rain much :) * tapi dkt pitcha tuhh dia duduk rumah bila hujan
Ouhh, aimi not like that lahh. aku pantang nmpk hujan msti nak main. mcm pgi tadi. sepatutnya ade baca yassin kat perhimpunn, dh gerimis tapi baca jea lagi, sekali hambekk kau lebat, terus " sadakallahulazim " semua lari, tapi aku duduk releks jea kat situ smpai dh tade org. HAHA then smbung main hujan dkt dpn kelas dgn pqa yg gilaa hujan mcm aku jugak x) wohaa, best gilaa lahh. and finally aku demam --' *sigh* tape aslkan aku gembira sbb dh lama tak main hujan tau :')

hujan turunlah lagi ea ? aku tunggu (':



Photobucket
OLDER POST | NEWER POST