Photobucket
Sixteen Stories ;D
click on the dropdown menu to navigate through this blog

REVIEW x)
Friday, April 15, 2011 ★ 1:43 AM │ (0) angels

assalamualaikum. wahh 2 minggu tak hadap lappy ibarat 2 tahun tau HAHA. tatau lah kenape rase mcm lama gilaa lahh duduk kat hostel tuhh kan --' okayy mcm biase, ayuh kita review ap yg telah berlaku sepnjang 2 mggu nii :)

First, hari paling malang bilaa aku kene marahh sbb aku pegi tgok nasyid --' act, athin yg suruh aku teman tapi aku pulak yg kene tengking. tahap malu time tu 1000% lahh (!) HAHA dn semenjak hari itu aku telah buat satu keputusan besr dlm hidupp aku. ap dia ? Choyy, secret maa ;D

second is, kene marah time usrah dkt surau, bukan aku sorg jea okayy, ramai lagi. kene tulis nama lagi tauu, ealahh yg nii mmg salah ktaorg punn sbb turun usrah lembapp. HAHA

okayy mggu nii adelah mggu request dkat sch. wooshh, iloikee (!) but, dh niat dh tanak bg sape sape. tapi sbb kene paksa bg lah jugak kan * tak ikhlas nii HAHA. aku bg org, org ade bg aku ? HAHA, entahh lahh, tade lah kodd x)

hari nii, birthdayy aqila adreena ;D sabar ea qila sayangs. we love you so strong laa. jgn nangis nangis lagi tauu. there is many good man out there :') nnti aku belasah 2 pupu aku tu smpai matii ea ? HAHA * simpan kad tuu elok elok tau :D

" aimi tuu couple ke dgn ____ " --' korg nii jadi manusia jgn menyibokk hal org lain bolehh tak ? haduyy haii, penat aku nak dgr bisikan korg nii tau. korg nak tau sgt, mehh face to face mehh tanya aku. aku takk sibuk hal kau punn. yg kau nak busybody sgt nii apahal lahh. everybody have their own lifesytle okayy. tolonglah hormati privasi org. nape jeles ke hape , nak tnye tanye aku cple ke tak dgn budakk tuu? kau nak sgt dia, nahh hambikk (!) untuk korg yg dh buat cerita tuu, aku tatau dh nak ckap ap, eala mulut org kita tak boleh tutup kan ?

hari khamis atokk mereng dtg sch lahh ;D * sibukk jea tau HAHA, dah lah kau gelakan results PK1 aku. cis --' kurg asam btol. kau ingt senang ke nak dpt nombor 34/34 tuhh, payah tau hanya org yg bertuah jea :) HAHA,

" usaha tuu penting berjaya ke takk tuu belakang cerita "
" putus asa bukan jln terbaik untuk berjaya "
" Aimi Amira boleh buat punyalh "
" kata nak berjaya mcm Nur Fasya Ajda, mana boleh give up "

tengs bg aku semangat walau hanya 2 minggu sekali :D


hokayy, rasenye itu aje lahh yg dpt dikongsikan ea. wait for the next post okayy.

I love you :D



Photobucket
OLDER POST | NEWER POST
Pieces Of Me
Meet the big beauty boss

I am Aimi and this is my blog, it's mine. In this very little space from the World Wide Web, this could be the only place where in i can have my freedom to express myself, rant whenever i wanted to, post non-sense shit, type asdfghjkl until i get tired like an idiot. I mean, who the hell in the world, uhmm (except me) would do that effin thing? of course no one. EXCEPT ME.Alright, you've got it. I really am an idiot. okay? and you've got any problems with that? kiss my fist. Actually i'm just sixTEEN and i don't act like what normal teen girls do. I'm weird and i like crazy things. I like the smell of an old book, I can cry if I hear a sad songs, I always fall for people that I can't have.. and i blah blah, i blah too.. enough. bye byee! You may click links and contact to befriend with me.Thanks !
Tagboard
leave your message here and i'll pay you a visit later

Join the conversation at ShoutMix
Links & Contacts
the great escapes to a beautiful land


Siti Nurshahira Lyana Chowder Mustaqeem Fyna Zailani Raja Sharul Nizam Nur Azmariza Fana Nani Afiffah Riduan Izan Mikami Fadzira Roslan Dahri Hadri Faros Faizdnor Nadiah Zulkefli Nurul Diyana Akbar Azman




Facebook Aimi Amira
Twitter Aimimod
Blogskin nurul ain
REVIEW x)
Friday, April 15, 2011 ★ 1:43 AM │ (0) angels

assalamualaikum. wahh 2 minggu tak hadap lappy ibarat 2 tahun tau HAHA. tatau lah kenape rase mcm lama gilaa lahh duduk kat hostel tuhh kan --' okayy mcm biase, ayuh kita review ap yg telah berlaku sepnjang 2 mggu nii :)

First, hari paling malang bilaa aku kene marahh sbb aku pegi tgok nasyid --' act, athin yg suruh aku teman tapi aku pulak yg kene tengking. tahap malu time tu 1000% lahh (!) HAHA dn semenjak hari itu aku telah buat satu keputusan besr dlm hidupp aku. ap dia ? Choyy, secret maa ;D

second is, kene marah time usrah dkt surau, bukan aku sorg jea okayy, ramai lagi. kene tulis nama lagi tauu, ealahh yg nii mmg salah ktaorg punn sbb turun usrah lembapp. HAHA

okayy mggu nii adelah mggu request dkat sch. wooshh, iloikee (!) but, dh niat dh tanak bg sape sape. tapi sbb kene paksa bg lah jugak kan * tak ikhlas nii HAHA. aku bg org, org ade bg aku ? HAHA, entahh lahh, tade lah kodd x)

hari nii, birthdayy aqila adreena ;D sabar ea qila sayangs. we love you so strong laa. jgn nangis nangis lagi tauu. there is many good man out there :') nnti aku belasah 2 pupu aku tu smpai matii ea ? HAHA * simpan kad tuu elok elok tau :D

" aimi tuu couple ke dgn ____ " --' korg nii jadi manusia jgn menyibokk hal org lain bolehh tak ? haduyy haii, penat aku nak dgr bisikan korg nii tau. korg nak tau sgt, mehh face to face mehh tanya aku. aku takk sibuk hal kau punn. yg kau nak busybody sgt nii apahal lahh. everybody have their own lifesytle okayy. tolonglah hormati privasi org. nape jeles ke hape , nak tnye tanye aku cple ke tak dgn budakk tuu? kau nak sgt dia, nahh hambikk (!) untuk korg yg dh buat cerita tuu, aku tatau dh nak ckap ap, eala mulut org kita tak boleh tutup kan ?

hari khamis atokk mereng dtg sch lahh ;D * sibukk jea tau HAHA, dah lah kau gelakan results PK1 aku. cis --' kurg asam btol. kau ingt senang ke nak dpt nombor 34/34 tuhh, payah tau hanya org yg bertuah jea :) HAHA,

" usaha tuu penting berjaya ke takk tuu belakang cerita "
" putus asa bukan jln terbaik untuk berjaya "
" Aimi Amira boleh buat punyalh "
" kata nak berjaya mcm Nur Fasya Ajda, mana boleh give up "

tengs bg aku semangat walau hanya 2 minggu sekali :D


hokayy, rasenye itu aje lahh yg dpt dikongsikan ea. wait for the next post okayy.

I love you :D



Photobucket
OLDER POST | NEWER POST