Photobucket
Sixteen Stories ;D
click on the dropdown menu to navigate through this blog

RINDU -__-
Saturday, April 2, 2011 ★ 8:51 AM │ (0) angels


Assalamualaikum. okayy hari nii langsung tade mood nak cerita psl seminar pgi tadi. sumpah penat gilaa tapi superb best la (!) nnti bilabila aku update ea. Sorry :) okayy, mlm ni adelah mlm yg mmbosnkan. angah aku balikk esok, kakak aku dah duduk tmpat lain, kau tade kredit pulakk. and now im alone with my tears here :'(

sbelum kta pergi lebih jauh, aku nak inform dulu, post yg bkal aku tulis nii adelah post yg agk gedik, so kalau korg tak suke, just click that ( X ) button okay ? Tengs (:

Lets Start ,

kau tgok baru malam nii kte tak mcg, tapi mcm dh bertahuntahun --' aku rindu kau gilaa wehh smpai aku boleh jadi gilaa * bukanayatmelayu --' kau semangat aku, so, aku harap kau akn sentiasa ade bila aku perlukan kau. jyeahh i miss the old you, i know you know nothing, but i sure you remember something about us last year :)

esokk aku dah nak balik hostel dahh, tggu la lagi 2 minggu baru dpt cntct kau lagi. 2 minggu ibarat 2 tahun. i know how much i love you ? i hope so. tolong jgn cari pasal dgn aku lagi okay, kalau tak aku debikk kau dgn penyapu tau lahh. HAHA

kadangkadang kalau teringat kau nii bolehh buat aku gelak sorg sorg tau * aku waras lagi okayy. kita ibarat ade dlm 2 alam iaitu mcg dn sch. aku rasa kau faham kan ? HAHA. bnyk kali dh aku ckap dgn kau. " kalau kat sch nak, boleh jea " * kaucakap. zzz --' poyoronoss btol. nak tgur aku punn payah ap lagi laa bnda lain HAHA.

But, aku tak kish punn pasal semua tuu. kau kata belogg nii adelah pengubat rindu kan ? So, just read this nonsens blog okayy. jaga dia baikbaik tau :') kau jgn nak jadi hackers pulakk ea. nnti kau, aku hackers kan. HAHA.

for the last, kau takecare lahh ea diri kau tuhh :D
iloveyousomuch <3





Photobucket
OLDER POST | NEWER POST
Pieces Of Me
Meet the big beauty boss

I am Aimi and this is my blog, it's mine. In this very little space from the World Wide Web, this could be the only place where in i can have my freedom to express myself, rant whenever i wanted to, post non-sense shit, type asdfghjkl until i get tired like an idiot. I mean, who the hell in the world, uhmm (except me) would do that effin thing? of course no one. EXCEPT ME.Alright, you've got it. I really am an idiot. okay? and you've got any problems with that? kiss my fist. Actually i'm just sixTEEN and i don't act like what normal teen girls do. I'm weird and i like crazy things. I like the smell of an old book, I can cry if I hear a sad songs, I always fall for people that I can't have.. and i blah blah, i blah too.. enough. bye byee! You may click links and contact to befriend with me.Thanks !
Tagboard
leave your message here and i'll pay you a visit later

Join the conversation at ShoutMix
Links & Contacts
the great escapes to a beautiful land


Siti Nurshahira Lyana Chowder Mustaqeem Fyna Zailani Raja Sharul Nizam Nur Azmariza Fana Nani Afiffah Riduan Izan Mikami Fadzira Roslan Dahri Hadri Faros Faizdnor Nadiah Zulkefli Nurul Diyana Akbar Azman




Facebook Aimi Amira
Twitter Aimimod
Blogskin nurul ain
RINDU -__-
Saturday, April 2, 2011 ★ 8:51 AM │ (0) angels


Assalamualaikum. okayy hari nii langsung tade mood nak cerita psl seminar pgi tadi. sumpah penat gilaa tapi superb best la (!) nnti bilabila aku update ea. Sorry :) okayy, mlm ni adelah mlm yg mmbosnkan. angah aku balikk esok, kakak aku dah duduk tmpat lain, kau tade kredit pulakk. and now im alone with my tears here :'(

sbelum kta pergi lebih jauh, aku nak inform dulu, post yg bkal aku tulis nii adelah post yg agk gedik, so kalau korg tak suke, just click that ( X ) button okay ? Tengs (:

Lets Start ,

kau tgok baru malam nii kte tak mcg, tapi mcm dh bertahuntahun --' aku rindu kau gilaa wehh smpai aku boleh jadi gilaa * bukanayatmelayu --' kau semangat aku, so, aku harap kau akn sentiasa ade bila aku perlukan kau. jyeahh i miss the old you, i know you know nothing, but i sure you remember something about us last year :)

esokk aku dah nak balik hostel dahh, tggu la lagi 2 minggu baru dpt cntct kau lagi. 2 minggu ibarat 2 tahun. i know how much i love you ? i hope so. tolong jgn cari pasal dgn aku lagi okay, kalau tak aku debikk kau dgn penyapu tau lahh. HAHA

kadangkadang kalau teringat kau nii bolehh buat aku gelak sorg sorg tau * aku waras lagi okayy. kita ibarat ade dlm 2 alam iaitu mcg dn sch. aku rasa kau faham kan ? HAHA. bnyk kali dh aku ckap dgn kau. " kalau kat sch nak, boleh jea " * kaucakap. zzz --' poyoronoss btol. nak tgur aku punn payah ap lagi laa bnda lain HAHA.

But, aku tak kish punn pasal semua tuu. kau kata belogg nii adelah pengubat rindu kan ? So, just read this nonsens blog okayy. jaga dia baikbaik tau :') kau jgn nak jadi hackers pulakk ea. nnti kau, aku hackers kan. HAHA.

for the last, kau takecare lahh ea diri kau tuhh :D
iloveyousomuch <3





Photobucket
OLDER POST | NEWER POST