Photobucket
Sixteen Stories ;D
click on the dropdown menu to navigate through this blog

8 REAL FACT :\
Saturday, May 14, 2011 ★ 1:19 AM │ (4) angels


my full name is aimi amira bt mohd hisham ;)

  • Senang sayang orang

sumpahh aku cakap aku mmg senang gilaa nak syg org --' aku tak mntak perasaan nii datang, tapi ALLAH yg bagi so please don`t judge a book by it cover yeahh stalker

  • aku bukan orang yg setia

no comment --'

  • Jangan memaksa jika tidak mahu dibenci

tolong jgn pksa aku buat bnda yg mmg aku tanak buat (!) even kau org yg pling aku syg, itu tak bermakna kau boleh nak pksa pksa aku buat ap yg aku mmg tak suke nak buat. aku boleh benci kau even aku sayang kau

  • Jangan nak tengking tengking kalau tanak digelar sial --'

yes, bnda yg paling aku pantang adelah org yg nak marah marah tak tntu pasal smpai anak tekak nak tekeluar --' " Im not a DEAF(!) , you make me DEAF (!) , or you are the DEAF(!) " aku rasa nak sepak je muka muka org yg nak tengking tengking nii, Ehh, kau ingat dgn cara kau nii boleh buat org dgr cakap kau ke ha ? kau salah lahh (!)

  • jangan mainkan perasaan orang kalau tanak digelar player

Im human like you, semuaorg tanak hati dan perasaan nya dipermainkan kan ? jyeahh, begitu jugak dgn aku. So please jgn buat aku makihamun kau mcm mcm --' elok elok aku syg kau, tak mustahil suatu hari nnti aku boleh benci kau. just tell the truth kayy.

  • Tanya kalau tak tahu

Ini untuk kau perempuan (!) kau tak tahu tntg hidup aku, then kau nak sebarkan yg burukburuk pasal aku, Damn (!) Ehh, jgn kacau hidup aku lahh, aku tak kacau hidup kau kan ? please lahh jgn sibuk sgt nak jaga tepi kain org. dah lah main tuduh tuduh, lain kali ade mulut, tanya, bukan kejenya nak megumpat mengutuk orang je

  • Jangan sakitkan hati org kalau tak reti nak pujuk --'

kau tahu dah berape kali aku mengalah dgn kau ? dah berape banyak sabar aku nii dekat kau ?
kau tau ? tak tahu kan. aku tak mntak kau reti pujuk, atleast just say sorry , itu punn susah ke haa ? hati aku nii dah bnyk sakit sbb kau tau takk ? =='

  • Bersyukur dgn apa yang ade

terima kasih punn tade, nak complain itu ini, heyy sedarlah diri sikit wehh, tolong hargai effort org boleh takk ? Don`t think you are so great lahh. tolong punn takk, ttbe dtg nak complain, tembak kau smpai mati tau lahh --'



This is my real life ;)
please accept it.
If you cannot, GTH lahh (!)
hidup aku, cara aku, gaya aku tade kene mgene dgn kau
Maaf kepade sape sape yg terasa, semuanya dtg dari hati :')
psftt, aku puas now (!)





Photobucket
OLDER POST | NEWER POST
Pieces Of Me
Meet the big beauty boss

I am Aimi and this is my blog, it's mine. In this very little space from the World Wide Web, this could be the only place where in i can have my freedom to express myself, rant whenever i wanted to, post non-sense shit, type asdfghjkl until i get tired like an idiot. I mean, who the hell in the world, uhmm (except me) would do that effin thing? of course no one. EXCEPT ME.Alright, you've got it. I really am an idiot. okay? and you've got any problems with that? kiss my fist. Actually i'm just sixTEEN and i don't act like what normal teen girls do. I'm weird and i like crazy things. I like the smell of an old book, I can cry if I hear a sad songs, I always fall for people that I can't have.. and i blah blah, i blah too.. enough. bye byee! You may click links and contact to befriend with me.Thanks !
Tagboard
leave your message here and i'll pay you a visit later

Join the conversation at ShoutMix
Links & Contacts
the great escapes to a beautiful land


Siti Nurshahira Lyana Chowder Mustaqeem Fyna Zailani Raja Sharul Nizam Nur Azmariza Fana Nani Afiffah Riduan Izan Mikami Fadzira Roslan Dahri Hadri Faros Faizdnor Nadiah Zulkefli Nurul Diyana Akbar Azman




Facebook Aimi Amira
Twitter Aimimod
Blogskin nurul ain
8 REAL FACT :\
Saturday, May 14, 2011 ★ 1:19 AM │ (4) angels


my full name is aimi amira bt mohd hisham ;)

  • Senang sayang orang

sumpahh aku cakap aku mmg senang gilaa nak syg org --' aku tak mntak perasaan nii datang, tapi ALLAH yg bagi so please don`t judge a book by it cover yeahh stalker

  • aku bukan orang yg setia

no comment --'

  • Jangan memaksa jika tidak mahu dibenci

tolong jgn pksa aku buat bnda yg mmg aku tanak buat (!) even kau org yg pling aku syg, itu tak bermakna kau boleh nak pksa pksa aku buat ap yg aku mmg tak suke nak buat. aku boleh benci kau even aku sayang kau

  • Jangan nak tengking tengking kalau tanak digelar sial --'

yes, bnda yg paling aku pantang adelah org yg nak marah marah tak tntu pasal smpai anak tekak nak tekeluar --' " Im not a DEAF(!) , you make me DEAF (!) , or you are the DEAF(!) " aku rasa nak sepak je muka muka org yg nak tengking tengking nii, Ehh, kau ingat dgn cara kau nii boleh buat org dgr cakap kau ke ha ? kau salah lahh (!)

  • jangan mainkan perasaan orang kalau tanak digelar player

Im human like you, semuaorg tanak hati dan perasaan nya dipermainkan kan ? jyeahh, begitu jugak dgn aku. So please jgn buat aku makihamun kau mcm mcm --' elok elok aku syg kau, tak mustahil suatu hari nnti aku boleh benci kau. just tell the truth kayy.

  • Tanya kalau tak tahu

Ini untuk kau perempuan (!) kau tak tahu tntg hidup aku, then kau nak sebarkan yg burukburuk pasal aku, Damn (!) Ehh, jgn kacau hidup aku lahh, aku tak kacau hidup kau kan ? please lahh jgn sibuk sgt nak jaga tepi kain org. dah lah main tuduh tuduh, lain kali ade mulut, tanya, bukan kejenya nak megumpat mengutuk orang je

  • Jangan sakitkan hati org kalau tak reti nak pujuk --'

kau tahu dah berape kali aku mengalah dgn kau ? dah berape banyak sabar aku nii dekat kau ?
kau tau ? tak tahu kan. aku tak mntak kau reti pujuk, atleast just say sorry , itu punn susah ke haa ? hati aku nii dah bnyk sakit sbb kau tau takk ? =='

  • Bersyukur dgn apa yang ade

terima kasih punn tade, nak complain itu ini, heyy sedarlah diri sikit wehh, tolong hargai effort org boleh takk ? Don`t think you are so great lahh. tolong punn takk, ttbe dtg nak complain, tembak kau smpai mati tau lahh --'



This is my real life ;)
please accept it.
If you cannot, GTH lahh (!)
hidup aku, cara aku, gaya aku tade kene mgene dgn kau
Maaf kepade sape sape yg terasa, semuanya dtg dari hati :')
psftt, aku puas now (!)





Photobucket
OLDER POST | NEWER POST