Photobucket
Sixteen Stories ;D
click on the dropdown menu to navigate through this blog

ALL ;D
Tuesday, May 31, 2011 ★ 5:46 AM │ (0) angels


okayy, sumpah bosan smpai dh tatau nak post ap --'
tapi nak post jugak. hii


Siti NurShahirah , Aiman alif , Raja Shahrul Nizam
Tengs sbb teman aku untuk cuti 2 weeks nii ;)
tanpa korg, gelap lahh hidup aku
tapi kalau dengan korg nak bernafas pun tak sempat sbb gelak je x) HAHA
walaupun cakap tntg bnda yg merepek repek --'
korg tetap the best lahh ;D Hee.


aku besykur sgt sch buat tusyen * tyme tyme nii ahh kan HAHA
kalau tak mmg aku tak blaja lahh kalau kat ruma je * aku tau aku pandai ;)
so, dgn adenya tusyen, otak aku nii tade aa mcm siput sangat kan --'


cuti nii, aku lebih kerap hbiskan msa dgn lappy gajah, semut, dan tua ;D
kadang kadang tak bukk langsung tv kat ruma * bagus kan aku ? HAHA
rumah aku hanya diterangi dgn cahaya dari lappy je
lalalala, mmg aku tak boleh jauh dgn lappy aku and that its the fact ;D


start hari sabtu aku akn afk smpai lah hari isnin atau hari khamis ;)
phone punn tak akn digunakan selama ini
so, untuk korg yg selalu text aku sorry lahh tak dpt nak rep or accept call korg selama hari nii
Outstation going ;D


kboii, nak makan
hee :]





Photobucket
OLDER POST | NEWER POST
Pieces Of Me
Meet the big beauty boss

I am Aimi and this is my blog, it's mine. In this very little space from the World Wide Web, this could be the only place where in i can have my freedom to express myself, rant whenever i wanted to, post non-sense shit, type asdfghjkl until i get tired like an idiot. I mean, who the hell in the world, uhmm (except me) would do that effin thing? of course no one. EXCEPT ME.Alright, you've got it. I really am an idiot. okay? and you've got any problems with that? kiss my fist. Actually i'm just sixTEEN and i don't act like what normal teen girls do. I'm weird and i like crazy things. I like the smell of an old book, I can cry if I hear a sad songs, I always fall for people that I can't have.. and i blah blah, i blah too.. enough. bye byee! You may click links and contact to befriend with me.Thanks !
Tagboard
leave your message here and i'll pay you a visit later

Join the conversation at ShoutMix
Links & Contacts
the great escapes to a beautiful land


Siti Nurshahira Lyana Chowder Mustaqeem Fyna Zailani Raja Sharul Nizam Nur Azmariza Fana Nani Afiffah Riduan Izan Mikami Fadzira Roslan Dahri Hadri Faros Faizdnor Nadiah Zulkefli Nurul Diyana Akbar Azman




Facebook Aimi Amira
Twitter Aimimod
Blogskin nurul ain
ALL ;D
Tuesday, May 31, 2011 ★ 5:46 AM │ (0) angels


okayy, sumpah bosan smpai dh tatau nak post ap --'
tapi nak post jugak. hii


Siti NurShahirah , Aiman alif , Raja Shahrul Nizam
Tengs sbb teman aku untuk cuti 2 weeks nii ;)
tanpa korg, gelap lahh hidup aku
tapi kalau dengan korg nak bernafas pun tak sempat sbb gelak je x) HAHA
walaupun cakap tntg bnda yg merepek repek --'
korg tetap the best lahh ;D Hee.


aku besykur sgt sch buat tusyen * tyme tyme nii ahh kan HAHA
kalau tak mmg aku tak blaja lahh kalau kat ruma je * aku tau aku pandai ;)
so, dgn adenya tusyen, otak aku nii tade aa mcm siput sangat kan --'


cuti nii, aku lebih kerap hbiskan msa dgn lappy gajah, semut, dan tua ;D
kadang kadang tak bukk langsung tv kat ruma * bagus kan aku ? HAHA
rumah aku hanya diterangi dgn cahaya dari lappy je
lalalala, mmg aku tak boleh jauh dgn lappy aku and that its the fact ;D


start hari sabtu aku akn afk smpai lah hari isnin atau hari khamis ;)
phone punn tak akn digunakan selama ini
so, untuk korg yg selalu text aku sorry lahh tak dpt nak rep or accept call korg selama hari nii
Outstation going ;D


kboii, nak makan
hee :]





Photobucket
OLDER POST | NEWER POST