Photobucket
Sixteen Stories ;D
click on the dropdown menu to navigate through this blog

ALONE :')
Sunday, May 15, 2011 ★ 9:22 AM │ (2) angels



Sorry, I miss you :')


aku dah tak mmpu nak tanggung air mata nii lagi
terlalu bnyk kisah disebalik air mata nii
aku tak tau nak cerita dekat sape
aku nak cerita kat kau, tapi kau tak rep text aku
aku nak cerita dekat atok aku, line mcm haram --'
aku terpksa tanggung sorg sorg
kau tak tahu aku tak boleh kan ?
btol kata org,
" nak cari kawan ketawa mmg senang, tapi nak cari kawan airmata susah sgt :') "


kalau lah aku boleh benci kau ,
aku akan
tapi sayang, aku tak bolehh :')
sejahat mana punn kau kat aku,
semua tuhh tak boleh jadi penghadang syg aku dekat kau
yes, aku dh cukup menympah dgn kau --'
tapi aku tak boleh benci kau mcm mne aku bnci org lain


kau tahu tak , aku pnat nak cakap
" Im okayy " while my eyes contains alot of tears :')
aku penat nak buat muka happy
aku penat nak buat fakesmile harihari


Sorry psl mlm tuhh
okayy, aku tade mood time tuhh --'
then kau mcm nak tanak rep mcg aku kan
Hmmp, yeahh I know who I am boyy :')



okayy, aku salah --' aku mintak maaf .
now, Im alone .





Photobucket
OLDER POST | NEWER POST
Pieces Of Me
Meet the big beauty boss

I am Aimi and this is my blog, it's mine. In this very little space from the World Wide Web, this could be the only place where in i can have my freedom to express myself, rant whenever i wanted to, post non-sense shit, type asdfghjkl until i get tired like an idiot. I mean, who the hell in the world, uhmm (except me) would do that effin thing? of course no one. EXCEPT ME.Alright, you've got it. I really am an idiot. okay? and you've got any problems with that? kiss my fist. Actually i'm just sixTEEN and i don't act like what normal teen girls do. I'm weird and i like crazy things. I like the smell of an old book, I can cry if I hear a sad songs, I always fall for people that I can't have.. and i blah blah, i blah too.. enough. bye byee! You may click links and contact to befriend with me.Thanks !
Tagboard
leave your message here and i'll pay you a visit later

Join the conversation at ShoutMix
Links & Contacts
the great escapes to a beautiful land


Siti Nurshahira Lyana Chowder Mustaqeem Fyna Zailani Raja Sharul Nizam Nur Azmariza Fana Nani Afiffah Riduan Izan Mikami Fadzira Roslan Dahri Hadri Faros Faizdnor Nadiah Zulkefli Nurul Diyana Akbar Azman




Facebook Aimi Amira
Twitter Aimimod
Blogskin nurul ain
ALONE :')
Sunday, May 15, 2011 ★ 9:22 AM │ (2) angels



Sorry, I miss you :')


aku dah tak mmpu nak tanggung air mata nii lagi
terlalu bnyk kisah disebalik air mata nii
aku tak tau nak cerita dekat sape
aku nak cerita kat kau, tapi kau tak rep text aku
aku nak cerita dekat atok aku, line mcm haram --'
aku terpksa tanggung sorg sorg
kau tak tahu aku tak boleh kan ?
btol kata org,
" nak cari kawan ketawa mmg senang, tapi nak cari kawan airmata susah sgt :') "


kalau lah aku boleh benci kau ,
aku akan
tapi sayang, aku tak bolehh :')
sejahat mana punn kau kat aku,
semua tuhh tak boleh jadi penghadang syg aku dekat kau
yes, aku dh cukup menympah dgn kau --'
tapi aku tak boleh benci kau mcm mne aku bnci org lain


kau tahu tak , aku pnat nak cakap
" Im okayy " while my eyes contains alot of tears :')
aku penat nak buat muka happy
aku penat nak buat fakesmile harihari


Sorry psl mlm tuhh
okayy, aku tade mood time tuhh --'
then kau mcm nak tanak rep mcg aku kan
Hmmp, yeahh I know who I am boyy :')



okayy, aku salah --' aku mintak maaf .
now, Im alone .





Photobucket
OLDER POST | NEWER POST