Photobucket
Sixteen Stories ;D
click on the dropdown menu to navigate through this blog

EXAM WEEK x)
Friday, May 27, 2011 ★ 8:12 AM │ (0) angels


Heh , gilaa berkurun tak update belogg nii
fuhh, berdebu --'

Merdeka (!) * tak seda blum PMR --' HAHA
Huh, lega gilaa dh lpas exam nii

yeahh, mmgu exam adelah mggu yg menyakitkan
hati aku sakit bila dgr fitnah yg org buat
mata aku sakit pndg org yg buat fitnah tntg aku
why haa ? aku nak tau lahh ap perasaan org yg buat fitnahmelampau nii mcm mna.
tak rasa takod ke ?
tak rasa bersalah ke ?
dah lah tak tnya dulu, ttbe nak buat cerita mcm mcm.
perempuan perempuan --'

kayy fullstop (!) abaikan dia --'

Huh, I love my eyebag --' * sigh
nii semua akibat mlm tadi stay smpai pkul 2 pagi
aku tak faham dgn diri aku yg tido, mimpi, bangun + tekejut * rasa mcm tak tido je =='
seminggu mcm nii, wohaa mata dh mcm kene tumbuk HAHA

Exam day :

khamis : PSV paper 1 paper 2

yeahh, buat dgn selamba dn sempoinya x) HAHA
buat paper 2 setengah jam then jadi stalker dgn syera HAHA

jumaat : BM paper 1 paper 2

--' soaln pemahaman dia mcm hape * tade yg lagi susah ke ? --'
serius tak cukp masa, tulisan cakar kambing ayat pulak guling guling HAHA

sabtu & ahad : history face

kayy, semua nya khusyuk gilaa nak khatam kan subject sejarah * tak sedar subject lain bnyk jugak --' HAHA
yg paling best, pergi lari satu asrama meguruskan lemaks HAHA
lompat lompat dlm dorm smpai kaki melecet , wahh ;D

isnin : SJ & BI paper 1 paper 2

yeahh, alhamdulilah ;)

selasa : GEO & SCN paper 1 paper 2

sciene is hard :\ wohaa , tak tau nak cakap mcm mana lagi HAHA

rabu : AG

yeahh, semuanya ikut logik akal je HAHA * tahu aku pandai :')

khamis : KHB (SPN)

hoyeahh, pelajaran yg senang tapi sush nak score * yeahh ayt keling, aku tau --'

jumaat : MATH paper 1 paper 2

paper 1 buat dgn senyuman je, tapi paper 2 rasa mcm nak bunuh diri je kat situ * nak pisau (!) HAHA


papepon, kita dh usaha kan ? yeahh, tawakal lah kat ALLAH :)


kayy, sepanjang minggu exam nii semua buku kene bwk balik,
so sbagai seorg yg cemrlang lagi gemilang, aku ta bwk balik dn kerje aku tiap2 hari letak buku kat gezebo HAHA
buku aku dekat lokar besi menggunung wehh --'
tatau nak cakap ap dah

and now, holidayy for 2 weeks :')
aku gembira dgn itu.




Photobucket
OLDER POST | NEWER POST
Pieces Of Me
Meet the big beauty boss

I am Aimi and this is my blog, it's mine. In this very little space from the World Wide Web, this could be the only place where in i can have my freedom to express myself, rant whenever i wanted to, post non-sense shit, type asdfghjkl until i get tired like an idiot. I mean, who the hell in the world, uhmm (except me) would do that effin thing? of course no one. EXCEPT ME.Alright, you've got it. I really am an idiot. okay? and you've got any problems with that? kiss my fist. Actually i'm just sixTEEN and i don't act like what normal teen girls do. I'm weird and i like crazy things. I like the smell of an old book, I can cry if I hear a sad songs, I always fall for people that I can't have.. and i blah blah, i blah too.. enough. bye byee! You may click links and contact to befriend with me.Thanks !
Tagboard
leave your message here and i'll pay you a visit later

Join the conversation at ShoutMix
Links & Contacts
the great escapes to a beautiful land


Siti Nurshahira Lyana Chowder Mustaqeem Fyna Zailani Raja Sharul Nizam Nur Azmariza Fana Nani Afiffah Riduan Izan Mikami Fadzira Roslan Dahri Hadri Faros Faizdnor Nadiah Zulkefli Nurul Diyana Akbar Azman




Facebook Aimi Amira
Twitter Aimimod
Blogskin nurul ain
EXAM WEEK x)
Friday, May 27, 2011 ★ 8:12 AM │ (0) angels


Heh , gilaa berkurun tak update belogg nii
fuhh, berdebu --'

Merdeka (!) * tak seda blum PMR --' HAHA
Huh, lega gilaa dh lpas exam nii

yeahh, mmgu exam adelah mggu yg menyakitkan
hati aku sakit bila dgr fitnah yg org buat
mata aku sakit pndg org yg buat fitnah tntg aku
why haa ? aku nak tau lahh ap perasaan org yg buat fitnahmelampau nii mcm mna.
tak rasa takod ke ?
tak rasa bersalah ke ?
dah lah tak tnya dulu, ttbe nak buat cerita mcm mcm.
perempuan perempuan --'

kayy fullstop (!) abaikan dia --'

Huh, I love my eyebag --' * sigh
nii semua akibat mlm tadi stay smpai pkul 2 pagi
aku tak faham dgn diri aku yg tido, mimpi, bangun + tekejut * rasa mcm tak tido je =='
seminggu mcm nii, wohaa mata dh mcm kene tumbuk HAHA

Exam day :

khamis : PSV paper 1 paper 2

yeahh, buat dgn selamba dn sempoinya x) HAHA
buat paper 2 setengah jam then jadi stalker dgn syera HAHA

jumaat : BM paper 1 paper 2

--' soaln pemahaman dia mcm hape * tade yg lagi susah ke ? --'
serius tak cukp masa, tulisan cakar kambing ayat pulak guling guling HAHA

sabtu & ahad : history face

kayy, semua nya khusyuk gilaa nak khatam kan subject sejarah * tak sedar subject lain bnyk jugak --' HAHA
yg paling best, pergi lari satu asrama meguruskan lemaks HAHA
lompat lompat dlm dorm smpai kaki melecet , wahh ;D

isnin : SJ & BI paper 1 paper 2

yeahh, alhamdulilah ;)

selasa : GEO & SCN paper 1 paper 2

sciene is hard :\ wohaa , tak tau nak cakap mcm mana lagi HAHA

rabu : AG

yeahh, semuanya ikut logik akal je HAHA * tahu aku pandai :')

khamis : KHB (SPN)

hoyeahh, pelajaran yg senang tapi sush nak score * yeahh ayt keling, aku tau --'

jumaat : MATH paper 1 paper 2

paper 1 buat dgn senyuman je, tapi paper 2 rasa mcm nak bunuh diri je kat situ * nak pisau (!) HAHA


papepon, kita dh usaha kan ? yeahh, tawakal lah kat ALLAH :)


kayy, sepanjang minggu exam nii semua buku kene bwk balik,
so sbagai seorg yg cemrlang lagi gemilang, aku ta bwk balik dn kerje aku tiap2 hari letak buku kat gezebo HAHA
buku aku dekat lokar besi menggunung wehh --'
tatau nak cakap ap dah

and now, holidayy for 2 weeks :')
aku gembira dgn itu.




Photobucket
OLDER POST | NEWER POST