Photobucket
Sixteen Stories ;D
click on the dropdown menu to navigate through this blog

PALACE :')
Sunday, May 1, 2011 ★ 7:42 PM │ (3) angels


kalau diberi peluang untuk aku pilih bnda yg paling aku nak dalam hidup , aku akan pilih untuk tinggal dlm istana dan berketurunan raja :') * yes, aku mmg batak , kau susah ?


kenapa ? act, aku punn tatau laa, bila aku cakap aku nak tggal kat istana semua bantah --' diaorg ckap nnti kene kongkong, nnti tak boleh kawen dgn org biase --' tapi aku rasa best bg family yg sporting lahh kan HAHA


setiap kali sebelum tido, bnda wajib yg aku buat adelah berangan. aku berangan aku berketurunan raja tah bape kali tahh --' HAHA * yeahh aku mmg suke merepek --' aku punn tatau lahh knpe aku nak sgt ade darah raja nii, bg aku dia best


kat sch, sorg ckgu je yg ade darah raja , Yang Mulia Engku Nor Hamidah :D * best nye jadi dia :') kalau tak silap mak dia sepupu dgn Tengku Mizan.
yang aku suka tntg dia, dia tak pnh kisah org nak pggil dia ape, dan dia tak menunjuk nunjuk x)


okayy sape yg berketurunan raja, kalau ade adik lelaki cakap kat aku (!) HAHA
org kata angan angan kadang kadang boleh jadi kenyataan
mana tau btol kan kan ? * HAHA , okayy aku perasaan =='




Photobucket
OLDER POST | NEWER POST
Pieces Of Me
Meet the big beauty boss

I am Aimi and this is my blog, it's mine. In this very little space from the World Wide Web, this could be the only place where in i can have my freedom to express myself, rant whenever i wanted to, post non-sense shit, type asdfghjkl until i get tired like an idiot. I mean, who the hell in the world, uhmm (except me) would do that effin thing? of course no one. EXCEPT ME.Alright, you've got it. I really am an idiot. okay? and you've got any problems with that? kiss my fist. Actually i'm just sixTEEN and i don't act like what normal teen girls do. I'm weird and i like crazy things. I like the smell of an old book, I can cry if I hear a sad songs, I always fall for people that I can't have.. and i blah blah, i blah too.. enough. bye byee! You may click links and contact to befriend with me.Thanks !
Tagboard
leave your message here and i'll pay you a visit later

Join the conversation at ShoutMix
Links & Contacts
the great escapes to a beautiful land


Siti Nurshahira Lyana Chowder Mustaqeem Fyna Zailani Raja Sharul Nizam Nur Azmariza Fana Nani Afiffah Riduan Izan Mikami Fadzira Roslan Dahri Hadri Faros Faizdnor Nadiah Zulkefli Nurul Diyana Akbar Azman




Facebook Aimi Amira
Twitter Aimimod
Blogskin nurul ain
PALACE :')
Sunday, May 1, 2011 ★ 7:42 PM │ (3) angels


kalau diberi peluang untuk aku pilih bnda yg paling aku nak dalam hidup , aku akan pilih untuk tinggal dlm istana dan berketurunan raja :') * yes, aku mmg batak , kau susah ?


kenapa ? act, aku punn tatau laa, bila aku cakap aku nak tggal kat istana semua bantah --' diaorg ckap nnti kene kongkong, nnti tak boleh kawen dgn org biase --' tapi aku rasa best bg family yg sporting lahh kan HAHA


setiap kali sebelum tido, bnda wajib yg aku buat adelah berangan. aku berangan aku berketurunan raja tah bape kali tahh --' HAHA * yeahh aku mmg suke merepek --' aku punn tatau lahh knpe aku nak sgt ade darah raja nii, bg aku dia best


kat sch, sorg ckgu je yg ade darah raja , Yang Mulia Engku Nor Hamidah :D * best nye jadi dia :') kalau tak silap mak dia sepupu dgn Tengku Mizan.
yang aku suka tntg dia, dia tak pnh kisah org nak pggil dia ape, dan dia tak menunjuk nunjuk x)


okayy sape yg berketurunan raja, kalau ade adik lelaki cakap kat aku (!) HAHA
org kata angan angan kadang kadang boleh jadi kenyataan
mana tau btol kan kan ? * HAHA , okayy aku perasaan =='




Photobucket
OLDER POST | NEWER POST