Photobucket
Sixteen Stories ;D
click on the dropdown menu to navigate through this blog

TAG RANDOM
Saturday, May 14, 2011 ★ 10:40 PM │ (2) angels


sila copy and paste intro ini :)
untuk selesaikan tag ini sila letak kan 'TAG RANDOM' sebagai title post anda :)
terima kaish kerana sudi luangkan masa selesaikan tag ini.


ditag oleh
nadiah zulkefli ;D


1)siapa engkau sebenarnya? . bagi enam .

- seorang hamba ALLAH :)

- seorang perempuan

- PMR victim 2011 --'

- Im Hostelian

- penggemar DSLR

- raksasa ;D HAHA

2)benci? bagi enam


- orang yg suka jaga tepi kain orang lain, sdgkan kain sendiri pun koyak

- orang yg tak tahu nak hargai org lain

- orang yg main tuduh tuduh ckap itu ini tnpa usul periksa


- orang yg mainkan perasaan org lain

- orang yg suka sgt pndg slek kat org,

" ehh kau ingt mata kau cntik sgt ke pompuan (!) " GTH lahh (!)

- orang yg sibuk nak tegur org, tapi perangai dia lagi terok drpd org yg dia tgur tuh

3)sayang? bagi enam

- family

- kawan

- atokk

- adekk

- kakak

- him

4)setiap kali nak keluar mesti bawak apa? bagi enam


- phone

- purse

- bawak diri --'

- earphone

- jam

- bawak perut HAHA

5)apa yang tak tercapai lagi? ni random


- dapat 8 A pmr

- D3100

- Doktor

- jadi yg terbaik untuk family

- main gitar :')

- kawan terbaik untuk semua orang

- tatau ? --'

6) yang unik tentang diri anda?


nothing special on me lahh :')

7) hati sudah terisi? berikan ciri-ciri si dia itu. bagi enam

- seorang lelaki

- orang paling gila pernah aku jumpa --'

- Genius * Err --' HAHA

- suka menari dgn tarian gedikss dia tuhh HAHA

- pencinta haiwan --'

- tak pyh tau lebih lebih lahh HAHA

8)kenapa sayang yg kat atas tu?


ALLAH yang kasi perasaan tuu :')

9)dah jumpa kawan sejati?


semua kawan adelah kawan sejati smpai mati ;D

10)apa pendapat anda tentang tag random ni?

nape tak mntak 12 je kak ? --'

11) apa pandangan tentang org yg tag anda ni? nak satu perenggan :p

kau pksa aku buat tag nii, nah hambek kau (!) HAHA nad adelah org yg aku tak pernah tgok muka dia facetoface, kalau webcame punn dia tamau tunjuk muka --' HAHA

12) tag 6 org

- Kak tyra

- Kak hisya

- Kak faros

- Rajaa

- Syera

- semua followers :)



Photobucket
OLDER POST | NEWER POST
Pieces Of Me
Meet the big beauty boss

I am Aimi and this is my blog, it's mine. In this very little space from the World Wide Web, this could be the only place where in i can have my freedom to express myself, rant whenever i wanted to, post non-sense shit, type asdfghjkl until i get tired like an idiot. I mean, who the hell in the world, uhmm (except me) would do that effin thing? of course no one. EXCEPT ME.Alright, you've got it. I really am an idiot. okay? and you've got any problems with that? kiss my fist. Actually i'm just sixTEEN and i don't act like what normal teen girls do. I'm weird and i like crazy things. I like the smell of an old book, I can cry if I hear a sad songs, I always fall for people that I can't have.. and i blah blah, i blah too.. enough. bye byee! You may click links and contact to befriend with me.Thanks !
Tagboard
leave your message here and i'll pay you a visit later

Join the conversation at ShoutMix
Links & Contacts
the great escapes to a beautiful land


Siti Nurshahira Lyana Chowder Mustaqeem Fyna Zailani Raja Sharul Nizam Nur Azmariza Fana Nani Afiffah Riduan Izan Mikami Fadzira Roslan Dahri Hadri Faros Faizdnor Nadiah Zulkefli Nurul Diyana Akbar Azman




Facebook Aimi Amira
Twitter Aimimod
Blogskin nurul ain
TAG RANDOM
Saturday, May 14, 2011 ★ 10:40 PM │ (2) angels


sila copy and paste intro ini :)
untuk selesaikan tag ini sila letak kan 'TAG RANDOM' sebagai title post anda :)
terima kaish kerana sudi luangkan masa selesaikan tag ini.


ditag oleh
nadiah zulkefli ;D


1)siapa engkau sebenarnya? . bagi enam .

- seorang hamba ALLAH :)

- seorang perempuan

- PMR victim 2011 --'

- Im Hostelian

- penggemar DSLR

- raksasa ;D HAHA

2)benci? bagi enam


- orang yg suka jaga tepi kain orang lain, sdgkan kain sendiri pun koyak

- orang yg tak tahu nak hargai org lain

- orang yg main tuduh tuduh ckap itu ini tnpa usul periksa


- orang yg mainkan perasaan org lain

- orang yg suka sgt pndg slek kat org,

" ehh kau ingt mata kau cntik sgt ke pompuan (!) " GTH lahh (!)

- orang yg sibuk nak tegur org, tapi perangai dia lagi terok drpd org yg dia tgur tuh

3)sayang? bagi enam

- family

- kawan

- atokk

- adekk

- kakak

- him

4)setiap kali nak keluar mesti bawak apa? bagi enam


- phone

- purse

- bawak diri --'

- earphone

- jam

- bawak perut HAHA

5)apa yang tak tercapai lagi? ni random


- dapat 8 A pmr

- D3100

- Doktor

- jadi yg terbaik untuk family

- main gitar :')

- kawan terbaik untuk semua orang

- tatau ? --'

6) yang unik tentang diri anda?


nothing special on me lahh :')

7) hati sudah terisi? berikan ciri-ciri si dia itu. bagi enam

- seorang lelaki

- orang paling gila pernah aku jumpa --'

- Genius * Err --' HAHA

- suka menari dgn tarian gedikss dia tuhh HAHA

- pencinta haiwan --'

- tak pyh tau lebih lebih lahh HAHA

8)kenapa sayang yg kat atas tu?


ALLAH yang kasi perasaan tuu :')

9)dah jumpa kawan sejati?


semua kawan adelah kawan sejati smpai mati ;D

10)apa pendapat anda tentang tag random ni?

nape tak mntak 12 je kak ? --'

11) apa pandangan tentang org yg tag anda ni? nak satu perenggan :p

kau pksa aku buat tag nii, nah hambek kau (!) HAHA nad adelah org yg aku tak pernah tgok muka dia facetoface, kalau webcame punn dia tamau tunjuk muka --' HAHA

12) tag 6 org

- Kak tyra

- Kak hisya

- Kak faros

- Rajaa

- Syera

- semua followers :)



Photobucket
OLDER POST | NEWER POST