Photobucket
Sixteen Stories ;D
click on the dropdown menu to navigate through this blog

IM NOT STRONG :/
Wednesday, June 8, 2011 ★ 12:05 AM │ (0) angels


aku dah tak kuat :[
walaupun tgh sedihh tapi aku kene jugak senyum untuk smbunyikan masalah aku :')
walaupun langkah aku lemah, aku kene jugak terus berjalan
aku bukan nak meraih simpati dkat org
tapi aku tak boleh nak tanggung semuanya sorg-2
aku perlukan org yg sentiasa bg support kat aku
org yg faham aku
org yg selalu ade bila aku perlukan

bukan

orang yg selalu buat aku DOWN
orang yang hanya indah pada kata-2
org yang tak support aku


I`ll hold you very tight friends :')
Alhamdulilah, ALLAH kirimkan org yg mmg aku perlukan
walaupun tak semua mcm tuhh, tapi aku bersyukur masih ade org yg nak dgr masalah aku


aku tak kuat tanpa korg (';
I need you always


Rajesyera ,
kta baru je kawan tahun ni kan ?
baru rase gembira tetiba semuaya hancur mcm tuhh je
hanya sbb mulut orang
sakitkan kalau org yg kita sayang kutuk kita sendiri ?
Yeahh, mulut org kita tak boleh tutup right :')
Just take it easy
aku rase lain sekarang
aku tak rasa mcm kita yg dulu-2
aku rendu yg dulu ;)
aku lain, korg punn lain
Sorry korang :/ aku punn tatau lahh kenape aku mcm nii
aku rasa korg kene cari semangat baru korg :')
Sbb aku dh tak mmpu nak bg korg semngat lagi sbb aku sendiri punn dh lemah
Really soryy :[
SUPERMAN & SITIKUS kuat kan :'D





Photobucket
OLDER POST | NEWER POST
Pieces Of Me
Meet the big beauty boss

I am Aimi and this is my blog, it's mine. In this very little space from the World Wide Web, this could be the only place where in i can have my freedom to express myself, rant whenever i wanted to, post non-sense shit, type asdfghjkl until i get tired like an idiot. I mean, who the hell in the world, uhmm (except me) would do that effin thing? of course no one. EXCEPT ME.Alright, you've got it. I really am an idiot. okay? and you've got any problems with that? kiss my fist. Actually i'm just sixTEEN and i don't act like what normal teen girls do. I'm weird and i like crazy things. I like the smell of an old book, I can cry if I hear a sad songs, I always fall for people that I can't have.. and i blah blah, i blah too.. enough. bye byee! You may click links and contact to befriend with me.Thanks !
Tagboard
leave your message here and i'll pay you a visit later

Join the conversation at ShoutMix
Links & Contacts
the great escapes to a beautiful land


Siti Nurshahira Lyana Chowder Mustaqeem Fyna Zailani Raja Sharul Nizam Nur Azmariza Fana Nani Afiffah Riduan Izan Mikami Fadzira Roslan Dahri Hadri Faros Faizdnor Nadiah Zulkefli Nurul Diyana Akbar Azman




Facebook Aimi Amira
Twitter Aimimod
Blogskin nurul ain
IM NOT STRONG :/
Wednesday, June 8, 2011 ★ 12:05 AM │ (0) angels


aku dah tak kuat :[
walaupun tgh sedihh tapi aku kene jugak senyum untuk smbunyikan masalah aku :')
walaupun langkah aku lemah, aku kene jugak terus berjalan
aku bukan nak meraih simpati dkat org
tapi aku tak boleh nak tanggung semuanya sorg-2
aku perlukan org yg sentiasa bg support kat aku
org yg faham aku
org yg selalu ade bila aku perlukan

bukan

orang yg selalu buat aku DOWN
orang yang hanya indah pada kata-2
org yang tak support aku


I`ll hold you very tight friends :')
Alhamdulilah, ALLAH kirimkan org yg mmg aku perlukan
walaupun tak semua mcm tuhh, tapi aku bersyukur masih ade org yg nak dgr masalah aku


aku tak kuat tanpa korg (';
I need you always


Rajesyera ,
kta baru je kawan tahun ni kan ?
baru rase gembira tetiba semuaya hancur mcm tuhh je
hanya sbb mulut orang
sakitkan kalau org yg kita sayang kutuk kita sendiri ?
Yeahh, mulut org kita tak boleh tutup right :')
Just take it easy
aku rase lain sekarang
aku tak rasa mcm kita yg dulu-2
aku rendu yg dulu ;)
aku lain, korg punn lain
Sorry korang :/ aku punn tatau lahh kenape aku mcm nii
aku rasa korg kene cari semangat baru korg :')
Sbb aku dh tak mmpu nak bg korg semngat lagi sbb aku sendiri punn dh lemah
Really soryy :[
SUPERMAN & SITIKUS kuat kan :'D





Photobucket
OLDER POST | NEWER POST