Photobucket
Sixteen Stories ;D
click on the dropdown menu to navigate through this blog

KUAT ITU PERLU (!)
Saturday, June 25, 2011 ★ 7:45 PM │ (4) angels


I try to be more strong now :')
dear haters and jugdemental ,
terima kasih sbb buat aku sedar selama nii
tanpa korg maybe aku tak tau ap silap aku
ape perangai aku sebenarnya
sekarang, aku akan jadikan semua kutukan, fitnah, hinaan korg tuhh
sebgai satu options untuk aku jadi lebih baik dari
yg biasa
aku mmg susah nak terima kenytaan
aku mmg susah nk terima teguran
yess , aku mmg keras kepala
aku mmg ego
kadang kadang aku tak sgka
org yg selama ni aku percaya
org yg selama nii aku sayang
rupa rupanya tikam belakang aku sendiri
manusia mmg cepat berubah kan ? :')
hati aku cuma aku sorg je yg tahu
aku sorg je yg rasa
korg tak tau kan ape ade dlm hati aku ?
yeahh, aku kene jadi kuat (!)
Even aku kene buat fakesmile hari hari
even nak buat mcm mcm tade pape berlaku
even nak kene sbar dgr ape yg korg cakap psl aku .


Syera ,
kau punn kene kuat tau :')
aku faham ap yg kau rasa
but, just let him go with his life
dia berhak untuk merasa kegembiraan itu
setelah lama dia menanggung kesedihan right ?
sejauh mana punn kau cuba lari dari dia
dia akan ade je depan mata kau
sbb kita nii siblings right ? :'D
takan ade ap yg boleh memisahkan kita semua
mungkin dia ade sbb knape dia buat mcm tuhh
ketahuilah bahawa dia tuhh kekuatan kau (':
dia lebih berpengalaman dlm hidup
trust him please ?
kalau tade org yg sayang syera,
aimi sentiasa sayang syera
kalau tade org yg faham syera,
aimi akan sentiasa faham syera
kalau tade sape yg kisah pasal syera
aimi akn sentiasa kisah pasal syera <3
get it dear ? :')
saya tahu awak kuat (!)




Photobucket
OLDER POST | NEWER POST
Pieces Of Me
Meet the big beauty boss

I am Aimi and this is my blog, it's mine. In this very little space from the World Wide Web, this could be the only place where in i can have my freedom to express myself, rant whenever i wanted to, post non-sense shit, type asdfghjkl until i get tired like an idiot. I mean, who the hell in the world, uhmm (except me) would do that effin thing? of course no one. EXCEPT ME.Alright, you've got it. I really am an idiot. okay? and you've got any problems with that? kiss my fist. Actually i'm just sixTEEN and i don't act like what normal teen girls do. I'm weird and i like crazy things. I like the smell of an old book, I can cry if I hear a sad songs, I always fall for people that I can't have.. and i blah blah, i blah too.. enough. bye byee! You may click links and contact to befriend with me.Thanks !
Tagboard
leave your message here and i'll pay you a visit later

Join the conversation at ShoutMix
Links & Contacts
the great escapes to a beautiful land


Siti Nurshahira Lyana Chowder Mustaqeem Fyna Zailani Raja Sharul Nizam Nur Azmariza Fana Nani Afiffah Riduan Izan Mikami Fadzira Roslan Dahri Hadri Faros Faizdnor Nadiah Zulkefli Nurul Diyana Akbar Azman




Facebook Aimi Amira
Twitter Aimimod
Blogskin nurul ain
KUAT ITU PERLU (!)
Saturday, June 25, 2011 ★ 7:45 PM │ (4) angels


I try to be more strong now :')
dear haters and jugdemental ,
terima kasih sbb buat aku sedar selama nii
tanpa korg maybe aku tak tau ap silap aku
ape perangai aku sebenarnya
sekarang, aku akan jadikan semua kutukan, fitnah, hinaan korg tuhh
sebgai satu options untuk aku jadi lebih baik dari
yg biasa
aku mmg susah nak terima kenytaan
aku mmg susah nk terima teguran
yess , aku mmg keras kepala
aku mmg ego
kadang kadang aku tak sgka
org yg selama ni aku percaya
org yg selama nii aku sayang
rupa rupanya tikam belakang aku sendiri
manusia mmg cepat berubah kan ? :')
hati aku cuma aku sorg je yg tahu
aku sorg je yg rasa
korg tak tau kan ape ade dlm hati aku ?
yeahh, aku kene jadi kuat (!)
Even aku kene buat fakesmile hari hari
even nak buat mcm mcm tade pape berlaku
even nak kene sbar dgr ape yg korg cakap psl aku .


Syera ,
kau punn kene kuat tau :')
aku faham ap yg kau rasa
but, just let him go with his life
dia berhak untuk merasa kegembiraan itu
setelah lama dia menanggung kesedihan right ?
sejauh mana punn kau cuba lari dari dia
dia akan ade je depan mata kau
sbb kita nii siblings right ? :'D
takan ade ap yg boleh memisahkan kita semua
mungkin dia ade sbb knape dia buat mcm tuhh
ketahuilah bahawa dia tuhh kekuatan kau (':
dia lebih berpengalaman dlm hidup
trust him please ?
kalau tade org yg sayang syera,
aimi sentiasa sayang syera
kalau tade org yg faham syera,
aimi akan sentiasa faham syera
kalau tade sape yg kisah pasal syera
aimi akn sentiasa kisah pasal syera <3
get it dear ? :')
saya tahu awak kuat (!)




Photobucket
OLDER POST | NEWER POST