Photobucket
Sixteen Stories ;D
click on the dropdown menu to navigate through this blog

MUST STRONG (!)
Friday, June 24, 2011 ★ 12:00 AM │ (7) angels


aku lemah
sumpah lemah
dush (!) boo lah kau aimi, lembik betol --'
Arghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
aku benci perasaan ni
kenape bila aku mula rapat dgn org
ade je org yg dengki
aku tak kacau hidup org
tapi kenape orang perlu kacau hidup aku
aku cuma nak rasa bahagia :')
tolonglah bg aku peluang untuk buktikan aku bukn mcm yg korg sangkakan
" SYERAJAIMI "
yes, we siblings :')
not more than that (!)
please lahh buang semua sngka buruk korg tuhh
kitaorg bertiga ade matlamat masing2
ade hidup masing masing
ade tujuan masing masing
kitaorg tak mntak dipertemukan
tapi ini semua takdir ALLAH
stop lahh buat nonsense story tntg ktaorg
kitaorg bertiga tak kuat nak hadapi semua nii
fitnah korg tuhh boleh buat ktaorg DOWN
fitnah korg boleh buat ktaorg berpecah
selagi ktaorg tak kacau hidup korg
so please go away from our life
Don`t jugde a book by it cover :')


hidup dibenci
hidup dipaksa
hidup difitnah
sape suka ?
aku manusia sama mcm korg
aku punn ade hati dan perasaan jugak
tak boleh kalau korg jaga sikit hati aku ?
sekurang kurangnya senyum even kau benci aku
tak perlu nak pndg slek time aku baca alquran
tak perlu nak pggil aku bitch
tak perlu nak hanta surat layang kat meja aku tulis fuck me
tak perlu nak perli perli aku bila aku lmbat bangun saf
tak perlu nak ajuk gelak aku
be yourself please ?
jgn tiru orang lain lahh .


2 PAI boys ,
sorry aku jauhkan diri dari korg
aku terpaksa luka dekat hati aku masih berdarah
kata2 korg untuk aku masih segar dlm ingatan aku
yess, aku sombong (!)
Trust me i`ve had change :/
aku rendu 2010.


hidup tak boleh terlampau bergantung dekat org kan ?
ahhh, aimi kuat (!)
aimi harus kuat (!)
tak semua org akn ade bila kita perlukan
tak semua org boleh puas kan hati org lain
tak semua org perfect
yes, i must be strong to face it alone (!)
hidup tanpa masalah seolah seolah hidupnya mati
tengs nad bg aku semangat even just kata2
aku hargai gilaa :')
Allah takan uji hambanya diluar batas kemampuan seseorg itu
Allah uji kita sbb Allah syg kita
yes, penglaman mematangkan kehidupan
aimi, wake up (!)
kau kene terus berjuang untuk org yg kau syg
no more tears
no more shout
no more hate
no more punch the door
kita kene berubah kan untuk jadi lebih baik :')
Ya ALLAH bantu aku dalam mencari keredhaan mu :'D


Photobucket
OLDER POST | NEWER POST
Pieces Of Me
Meet the big beauty boss

I am Aimi and this is my blog, it's mine. In this very little space from the World Wide Web, this could be the only place where in i can have my freedom to express myself, rant whenever i wanted to, post non-sense shit, type asdfghjkl until i get tired like an idiot. I mean, who the hell in the world, uhmm (except me) would do that effin thing? of course no one. EXCEPT ME.Alright, you've got it. I really am an idiot. okay? and you've got any problems with that? kiss my fist. Actually i'm just sixTEEN and i don't act like what normal teen girls do. I'm weird and i like crazy things. I like the smell of an old book, I can cry if I hear a sad songs, I always fall for people that I can't have.. and i blah blah, i blah too.. enough. bye byee! You may click links and contact to befriend with me.Thanks !
Tagboard
leave your message here and i'll pay you a visit later

Join the conversation at ShoutMix
Links & Contacts
the great escapes to a beautiful land


Siti Nurshahira Lyana Chowder Mustaqeem Fyna Zailani Raja Sharul Nizam Nur Azmariza Fana Nani Afiffah Riduan Izan Mikami Fadzira Roslan Dahri Hadri Faros Faizdnor Nadiah Zulkefli Nurul Diyana Akbar Azman




Facebook Aimi Amira
Twitter Aimimod
Blogskin nurul ain
MUST STRONG (!)
Friday, June 24, 2011 ★ 12:00 AM │ (7) angels


aku lemah
sumpah lemah
dush (!) boo lah kau aimi, lembik betol --'
Arghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
aku benci perasaan ni
kenape bila aku mula rapat dgn org
ade je org yg dengki
aku tak kacau hidup org
tapi kenape orang perlu kacau hidup aku
aku cuma nak rasa bahagia :')
tolonglah bg aku peluang untuk buktikan aku bukn mcm yg korg sangkakan
" SYERAJAIMI "
yes, we siblings :')
not more than that (!)
please lahh buang semua sngka buruk korg tuhh
kitaorg bertiga ade matlamat masing2
ade hidup masing masing
ade tujuan masing masing
kitaorg tak mntak dipertemukan
tapi ini semua takdir ALLAH
stop lahh buat nonsense story tntg ktaorg
kitaorg bertiga tak kuat nak hadapi semua nii
fitnah korg tuhh boleh buat ktaorg DOWN
fitnah korg boleh buat ktaorg berpecah
selagi ktaorg tak kacau hidup korg
so please go away from our life
Don`t jugde a book by it cover :')


hidup dibenci
hidup dipaksa
hidup difitnah
sape suka ?
aku manusia sama mcm korg
aku punn ade hati dan perasaan jugak
tak boleh kalau korg jaga sikit hati aku ?
sekurang kurangnya senyum even kau benci aku
tak perlu nak pndg slek time aku baca alquran
tak perlu nak pggil aku bitch
tak perlu nak hanta surat layang kat meja aku tulis fuck me
tak perlu nak perli perli aku bila aku lmbat bangun saf
tak perlu nak ajuk gelak aku
be yourself please ?
jgn tiru orang lain lahh .


2 PAI boys ,
sorry aku jauhkan diri dari korg
aku terpaksa luka dekat hati aku masih berdarah
kata2 korg untuk aku masih segar dlm ingatan aku
yess, aku sombong (!)
Trust me i`ve had change :/
aku rendu 2010.


hidup tak boleh terlampau bergantung dekat org kan ?
ahhh, aimi kuat (!)
aimi harus kuat (!)
tak semua org akn ade bila kita perlukan
tak semua org boleh puas kan hati org lain
tak semua org perfect
yes, i must be strong to face it alone (!)
hidup tanpa masalah seolah seolah hidupnya mati
tengs nad bg aku semangat even just kata2
aku hargai gilaa :')
Allah takan uji hambanya diluar batas kemampuan seseorg itu
Allah uji kita sbb Allah syg kita
yes, penglaman mematangkan kehidupan
aimi, wake up (!)
kau kene terus berjuang untuk org yg kau syg
no more tears
no more shout
no more hate
no more punch the door
kita kene berubah kan untuk jadi lebih baik :')
Ya ALLAH bantu aku dalam mencari keredhaan mu :'D


Photobucket
OLDER POST | NEWER POST