Photobucket
Sixteen Stories ;D
click on the dropdown menu to navigate through this blog

PENGALAMAN :')
Saturday, June 11, 2011 ★ 1:00 AM │ (2) angels


I have new breath today
New smile :)
new life
new style
new vission and mission


betol lah org cakap
" pengalaman dan cabaran buat kita jadi lebih matang dlm hidup "
selama aku hidup 15 tahun nii mcm-2 yg aku dah belajar
form 2 paling banyak mengajar aku erti kehidupan
kecik-2 dh kene kutuk, kene fitnah
alhamdulilah, aku diberi kekuatan nak hadapi semua tuhh
sbb orang sekeliling aku semuanya kuat :')
* I miss you Nur Fateha Othman :'D
rendu semangat kak atehh :\


and now Im 15 y/o ;D
I have to be more matuared
have to be strong without sister form 5 2010 :')
I have to faced it alone.


" jangan membenci jika tidak ingin dibenci "
aku tidak mmbnci org yg dh buat aku DOWN
* kalau ade punn maybe tak lama :')
tapi aku jadikan bnda tuhh semangat untuk aku terus bangun dan bangun


now I have a friends that I really2 need .
dari yg jauh smpai yg dekat ;)

Nadiah Zulkefli , SMK King George Seremban
walaupun kita tak pernah facetoface tapi aku percayakan kau (;
kau dah bg semangat kat aku right ?
yeahh, tunggu aku dekat KGV tu tau ? Hee ;D


Aiman Alif , SMK Banting
budakk paling happy pernah aku jumpa x)
tapi kalau dia tgh DOWN perkara luar jangkaan org pun dia akn buat --'
kau punn sehead lahh dgn nad tuhh
always support me * walaupunn support kau tuhh agak main2 --''
tapi boleh buat aku gelak guling2 tak cukup lantai , kira okayy lah kan ? HAHA


Nur Shahirah , SMK Banting
budak kechik yg semakin matang ;D
selalu gelak, dan suke cakap bnda2 merepek --'
tapi kalau dah nangis sumpahh comel * tak tipuu (;
selalu bg pendapat dan nasihat kat aku ^^


Siti NurShahira , SMK Banting
kita baru rapat tahun nii kan ?
tapi mcm dh rapat bertahun2 --' HAHA
org paling risau kalau aku DOWN :')
terimakasih bg aku semangat .
Ohyeahh, kalau dia dah merepek melarat2 jadinya --' HAHA


Raja Sharul Nizam , SMK Sungai Manggis F6
kau punn sama mcm syera, kita semua baru rapat tahun ni. HAHA
rase lawak dan tak sangka dapat kenal korg lahh ^^
kau seorang yg gagah kan ? aku tau kau boleh ;D
Ehemm, semoga bahagia ijamm (!) Lalalala (; HAHA
we have a new task to do :)
InsyaALLAH kau akan dapat jodoh yg terbaik untuk kau :')

" SYERAJAIMI "
Purple alien ^^


Sumpah, aku sayang korang semua (!)
Terima kasih
hanya ALLAH sahaje yg dapat mmblas jasa budi kalian ;)




Photobucket
OLDER POST | NEWER POST
Pieces Of Me
Meet the big beauty boss

I am Aimi and this is my blog, it's mine. In this very little space from the World Wide Web, this could be the only place where in i can have my freedom to express myself, rant whenever i wanted to, post non-sense shit, type asdfghjkl until i get tired like an idiot. I mean, who the hell in the world, uhmm (except me) would do that effin thing? of course no one. EXCEPT ME.Alright, you've got it. I really am an idiot. okay? and you've got any problems with that? kiss my fist. Actually i'm just sixTEEN and i don't act like what normal teen girls do. I'm weird and i like crazy things. I like the smell of an old book, I can cry if I hear a sad songs, I always fall for people that I can't have.. and i blah blah, i blah too.. enough. bye byee! You may click links and contact to befriend with me.Thanks !
Tagboard
leave your message here and i'll pay you a visit later

Join the conversation at ShoutMix
Links & Contacts
the great escapes to a beautiful land


Siti Nurshahira Lyana Chowder Mustaqeem Fyna Zailani Raja Sharul Nizam Nur Azmariza Fana Nani Afiffah Riduan Izan Mikami Fadzira Roslan Dahri Hadri Faros Faizdnor Nadiah Zulkefli Nurul Diyana Akbar Azman




Facebook Aimi Amira
Twitter Aimimod
Blogskin nurul ain
PENGALAMAN :')
Saturday, June 11, 2011 ★ 1:00 AM │ (2) angels


I have new breath today
New smile :)
new life
new style
new vission and mission


betol lah org cakap
" pengalaman dan cabaran buat kita jadi lebih matang dlm hidup "
selama aku hidup 15 tahun nii mcm-2 yg aku dah belajar
form 2 paling banyak mengajar aku erti kehidupan
kecik-2 dh kene kutuk, kene fitnah
alhamdulilah, aku diberi kekuatan nak hadapi semua tuhh
sbb orang sekeliling aku semuanya kuat :')
* I miss you Nur Fateha Othman :'D
rendu semangat kak atehh :\


and now Im 15 y/o ;D
I have to be more matuared
have to be strong without sister form 5 2010 :')
I have to faced it alone.


" jangan membenci jika tidak ingin dibenci "
aku tidak mmbnci org yg dh buat aku DOWN
* kalau ade punn maybe tak lama :')
tapi aku jadikan bnda tuhh semangat untuk aku terus bangun dan bangun


now I have a friends that I really2 need .
dari yg jauh smpai yg dekat ;)

Nadiah Zulkefli , SMK King George Seremban
walaupun kita tak pernah facetoface tapi aku percayakan kau (;
kau dah bg semangat kat aku right ?
yeahh, tunggu aku dekat KGV tu tau ? Hee ;D


Aiman Alif , SMK Banting
budakk paling happy pernah aku jumpa x)
tapi kalau dia tgh DOWN perkara luar jangkaan org pun dia akn buat --'
kau punn sehead lahh dgn nad tuhh
always support me * walaupunn support kau tuhh agak main2 --''
tapi boleh buat aku gelak guling2 tak cukup lantai , kira okayy lah kan ? HAHA


Nur Shahirah , SMK Banting
budak kechik yg semakin matang ;D
selalu gelak, dan suke cakap bnda2 merepek --'
tapi kalau dah nangis sumpahh comel * tak tipuu (;
selalu bg pendapat dan nasihat kat aku ^^


Siti NurShahira , SMK Banting
kita baru rapat tahun nii kan ?
tapi mcm dh rapat bertahun2 --' HAHA
org paling risau kalau aku DOWN :')
terimakasih bg aku semangat .
Ohyeahh, kalau dia dah merepek melarat2 jadinya --' HAHA


Raja Sharul Nizam , SMK Sungai Manggis F6
kau punn sama mcm syera, kita semua baru rapat tahun ni. HAHA
rase lawak dan tak sangka dapat kenal korg lahh ^^
kau seorang yg gagah kan ? aku tau kau boleh ;D
Ehemm, semoga bahagia ijamm (!) Lalalala (; HAHA
we have a new task to do :)
InsyaALLAH kau akan dapat jodoh yg terbaik untuk kau :')

" SYERAJAIMI "
Purple alien ^^


Sumpah, aku sayang korang semua (!)
Terima kasih
hanya ALLAH sahaje yg dapat mmblas jasa budi kalian ;)




Photobucket
OLDER POST | NEWER POST