Photobucket
Sixteen Stories ;D
click on the dropdown menu to navigate through this blog

DISGUST -,-
Sunday, July 31, 2011 ★ 8:25 AM │ (0) angels


kesibukan kota buat aku rimas --'
banting dah mcm KL dah aku rasa
punyalah ramai manusia manusia smpai jalan jadi sesak
apepontakbole --'
selagi tak takbir selagi tuhh lahh penuh
selagi tak umum puasa selagi tuhh lahh penuh
kalau penuh dgn org melayu tape lahh
ini cinaindia yg meramaikan --'
# deyy, mengalahkan org yg nak berpuase
korg dah sure-2 lahh boleh makan minum boleh beli bila-2 je
deyy deyy .


tadi pegi econsave dgn akak,
lagilahh saket hati aku -,-
tak penah-2 org park dekat selekoh
# kaya econsave tuhh lama-2
dah lah ramai barang semua dah habis
bnyk pulakk tuhh org yg aku kenal besepah kat situ --'
antaranya, mustaqeem, aiman halim, ketua kampung, mkck kantin sch =='
# kalau dah jodoh tak kemane * baldi


heyy, econsave je punn derr,
yg kau nak posing maut kat tepi beras tuhh ape pasal lahh ?
aku timbus kau dlm beras tuhh tau aa --'
org nak beli beras, dia boleh pulak nak sandar-2 dekat situ
bajet hensemm betol lah mamat berdua nii
setakat supra kau yg kau pakai tuhh wehh
aku tak herannnnnnnn (!)
# banting bukan JJ okayy --'
korg buat sesak je tau tak
pergi bukan nak beli barang punn puihhhh -..-'''


time dekat counter pulakk punya lah beratur panjang bejele --'
dah lah betekak mulut dgn org lain
# nasib baik pkck dgn mkck dh tua tau
aku dekat tgh-2 tuhh bolehh pulakk diaorg betekak berdua
# kawinkan tau aa haha
dah beratur dah aa duduk diam-2 tunggu turn
haduyyhaii -,-


notasakithati : maaf leww mana yg aku dah terjelingg tuhh --'
post ni mengikut perasaan yg tgh menyampah nii Hekk --'

# morelovves , baii ;)





Photobucket
OLDER POST | NEWER POST
Pieces Of Me
Meet the big beauty boss

I am Aimi and this is my blog, it's mine. In this very little space from the World Wide Web, this could be the only place where in i can have my freedom to express myself, rant whenever i wanted to, post non-sense shit, type asdfghjkl until i get tired like an idiot. I mean, who the hell in the world, uhmm (except me) would do that effin thing? of course no one. EXCEPT ME.Alright, you've got it. I really am an idiot. okay? and you've got any problems with that? kiss my fist. Actually i'm just sixTEEN and i don't act like what normal teen girls do. I'm weird and i like crazy things. I like the smell of an old book, I can cry if I hear a sad songs, I always fall for people that I can't have.. and i blah blah, i blah too.. enough. bye byee! You may click links and contact to befriend with me.Thanks !
Tagboard
leave your message here and i'll pay you a visit later

Join the conversation at ShoutMix
Links & Contacts
the great escapes to a beautiful land


Siti Nurshahira Lyana Chowder Mustaqeem Fyna Zailani Raja Sharul Nizam Nur Azmariza Fana Nani Afiffah Riduan Izan Mikami Fadzira Roslan Dahri Hadri Faros Faizdnor Nadiah Zulkefli Nurul Diyana Akbar Azman




Facebook Aimi Amira
Twitter Aimimod
Blogskin nurul ain
DISGUST -,-
Sunday, July 31, 2011 ★ 8:25 AM │ (0) angels


kesibukan kota buat aku rimas --'
banting dah mcm KL dah aku rasa
punyalah ramai manusia manusia smpai jalan jadi sesak
apepontakbole --'
selagi tak takbir selagi tuhh lahh penuh
selagi tak umum puasa selagi tuhh lahh penuh
kalau penuh dgn org melayu tape lahh
ini cinaindia yg meramaikan --'
# deyy, mengalahkan org yg nak berpuase
korg dah sure-2 lahh boleh makan minum boleh beli bila-2 je
deyy deyy .


tadi pegi econsave dgn akak,
lagilahh saket hati aku -,-
tak penah-2 org park dekat selekoh
# kaya econsave tuhh lama-2
dah lah ramai barang semua dah habis
bnyk pulakk tuhh org yg aku kenal besepah kat situ --'
antaranya, mustaqeem, aiman halim, ketua kampung, mkck kantin sch =='
# kalau dah jodoh tak kemane * baldi


heyy, econsave je punn derr,
yg kau nak posing maut kat tepi beras tuhh ape pasal lahh ?
aku timbus kau dlm beras tuhh tau aa --'
org nak beli beras, dia boleh pulak nak sandar-2 dekat situ
bajet hensemm betol lah mamat berdua nii
setakat supra kau yg kau pakai tuhh wehh
aku tak herannnnnnnn (!)
# banting bukan JJ okayy --'
korg buat sesak je tau tak
pergi bukan nak beli barang punn puihhhh -..-'''


time dekat counter pulakk punya lah beratur panjang bejele --'
dah lah betekak mulut dgn org lain
# nasib baik pkck dgn mkck dh tua tau
aku dekat tgh-2 tuhh bolehh pulakk diaorg betekak berdua
# kawinkan tau aa haha
dah beratur dah aa duduk diam-2 tunggu turn
haduyyhaii -,-


notasakithati : maaf leww mana yg aku dah terjelingg tuhh --'
post ni mengikut perasaan yg tgh menyampah nii Hekk --'

# morelovves , baii ;)





Photobucket
OLDER POST | NEWER POST