Photobucket
Sixteen Stories ;D
click on the dropdown menu to navigate through this blog

EXPRESSIONS OF THE HEART C':
Saturday, July 30, 2011 ★ 11:39 PM │ (0) angels


heyy peeps ;)
masa cepat sangat berjalan,
hati makin takod,
jantung semakin laju berdegup
menntikan benda yg akn dilalui oleh batch 96` tak lama lagi :')

___________________________


senyum tak perlu kata apa-2 (;
# okayy tetiba je --'
Hmmp, aku takut hilang kawan :')
kadang-2 kita mmg tak boleh nak share something dgn family kita kan ?
kadang-2 kawan lebih memahami diri kita # tapi tak semuanya macm tuhh
even, sakit mana punn hati kita dgn kawan, kita tetap tak boleh bnci dia kan ?
sebab sukaduka semua kita share sama-2 dgn kawan # susah nak cari yg mcm nii skrg :')
" walaupun jauh namun kita tetap bersama , dek ukhwah yg memisahkan kita "
setiap pertemuan pasti ade perpisahan
walaupun terpisah, memori kita dgn kawan akan kekal dalam ingatan (':
aku rindu kawan sch rendah yg gila-2 tuhh
rindu nak cakap jawe --' haha
rindu nak main baling kapur, lari-2, berebut dekat kantin
haihh, rindu nak marah budak # gua gangster kat sch dulu haha
rindu nak jawab soalan yg kacang tuhh # bajet kbaii --'
jadi budak-2 tak bnyk masalah punn
puihhh, hidup aman gilaa lahh x)



ini yg aku cuba buat # even yg ade cuma fakesmile :')
dulu aku ade kawan yg mmg boleh buat aku gelak lahh even aku tengah nangis
masuk tahun nii dah 3 tahun ktaorg berkawan
tapi sayang, semuanya berubah lepas ade something yg berlaku antara ktaorg
dan skrg aku cuba untuk merelakan semua yg dah jadi
ktaorg cuba nak perbaikan hubungan nii tapi tatau ape penghujungnya
satu je harapan aku,
aku cuma nak kau yg dulu :')
you`ve change a lot dear and and i miss the old you :']



can you ?

walaupun kau hero yg menyelamat dunia nii dan semestinya kau busy selalu dan kau kene pilih mana yg kau nak selamatkan dulu dan kau keliru nak pilih org yg paling kita syg atau org ramai dan kau kene persediaan yg rapi untuk selamatkan semuanya, walaupun kau suka bg aku seribu satu alasan, walaupun kau suka merepek tah hape-2 tuhh, hati aku akan tetap bersabar dgn kau sbb aku takod kehilangan kau kawan :')


notahati : ineedtimetomakedesicion (':
# morelovves <3





Photobucket
OLDER POST | NEWER POST
Pieces Of Me
Meet the big beauty boss

I am Aimi and this is my blog, it's mine. In this very little space from the World Wide Web, this could be the only place where in i can have my freedom to express myself, rant whenever i wanted to, post non-sense shit, type asdfghjkl until i get tired like an idiot. I mean, who the hell in the world, uhmm (except me) would do that effin thing? of course no one. EXCEPT ME.Alright, you've got it. I really am an idiot. okay? and you've got any problems with that? kiss my fist. Actually i'm just sixTEEN and i don't act like what normal teen girls do. I'm weird and i like crazy things. I like the smell of an old book, I can cry if I hear a sad songs, I always fall for people that I can't have.. and i blah blah, i blah too.. enough. bye byee! You may click links and contact to befriend with me.Thanks !
Tagboard
leave your message here and i'll pay you a visit later

Join the conversation at ShoutMix
Links & Contacts
the great escapes to a beautiful land


Siti Nurshahira Lyana Chowder Mustaqeem Fyna Zailani Raja Sharul Nizam Nur Azmariza Fana Nani Afiffah Riduan Izan Mikami Fadzira Roslan Dahri Hadri Faros Faizdnor Nadiah Zulkefli Nurul Diyana Akbar Azman




Facebook Aimi Amira
Twitter Aimimod
Blogskin nurul ain
EXPRESSIONS OF THE HEART C':
Saturday, July 30, 2011 ★ 11:39 PM │ (0) angels


heyy peeps ;)
masa cepat sangat berjalan,
hati makin takod,
jantung semakin laju berdegup
menntikan benda yg akn dilalui oleh batch 96` tak lama lagi :')

___________________________


senyum tak perlu kata apa-2 (;
# okayy tetiba je --'
Hmmp, aku takut hilang kawan :')
kadang-2 kita mmg tak boleh nak share something dgn family kita kan ?
kadang-2 kawan lebih memahami diri kita # tapi tak semuanya macm tuhh
even, sakit mana punn hati kita dgn kawan, kita tetap tak boleh bnci dia kan ?
sebab sukaduka semua kita share sama-2 dgn kawan # susah nak cari yg mcm nii skrg :')
" walaupun jauh namun kita tetap bersama , dek ukhwah yg memisahkan kita "
setiap pertemuan pasti ade perpisahan
walaupun terpisah, memori kita dgn kawan akan kekal dalam ingatan (':
aku rindu kawan sch rendah yg gila-2 tuhh
rindu nak cakap jawe --' haha
rindu nak main baling kapur, lari-2, berebut dekat kantin
haihh, rindu nak marah budak # gua gangster kat sch dulu haha
rindu nak jawab soalan yg kacang tuhh # bajet kbaii --'
jadi budak-2 tak bnyk masalah punn
puihhh, hidup aman gilaa lahh x)



ini yg aku cuba buat # even yg ade cuma fakesmile :')
dulu aku ade kawan yg mmg boleh buat aku gelak lahh even aku tengah nangis
masuk tahun nii dah 3 tahun ktaorg berkawan
tapi sayang, semuanya berubah lepas ade something yg berlaku antara ktaorg
dan skrg aku cuba untuk merelakan semua yg dah jadi
ktaorg cuba nak perbaikan hubungan nii tapi tatau ape penghujungnya
satu je harapan aku,
aku cuma nak kau yg dulu :')
you`ve change a lot dear and and i miss the old you :']



can you ?

walaupun kau hero yg menyelamat dunia nii dan semestinya kau busy selalu dan kau kene pilih mana yg kau nak selamatkan dulu dan kau keliru nak pilih org yg paling kita syg atau org ramai dan kau kene persediaan yg rapi untuk selamatkan semuanya, walaupun kau suka bg aku seribu satu alasan, walaupun kau suka merepek tah hape-2 tuhh, hati aku akan tetap bersabar dgn kau sbb aku takod kehilangan kau kawan :')


notahati : ineedtimetomakedesicion (':
# morelovves <3





Photobucket
OLDER POST | NEWER POST