Photobucket
Sixteen Stories ;D
click on the dropdown menu to navigate through this blog

TEEN STORIES C':
Friday, July 29, 2011 ★ 7:37 AM │ (0) angels


hidup aku berjalan seperti biasa mcm selalu hari ni .
tade perubahan maybe aku diam sikit # sbb tak biasa balik rumah --'
balik-2 terus campak beg sana sini
perkara pertama kalau budak hostel buat mstilah onglinee kan kan ? haha
aku on lappy then pegi basuh baju sch , kasut semua (;
aku onl smpai pukul 5 * wohoo, great gilaa --'
malam onl lagi sbb nak mntak syera gamba time pegi laut tadi hikhokk :P
nak suruh dia mailkan tapi prosesnya lagi lambat dari siput --'
so ktaorg decide nak share file dalam skype je # laju lah jugok kan .
tunggu punya tunggu punya tunggu

*******************

" syera aku ngantok --' "
" aku punn lahh knape ea ? "
" maybe penat main hujan tadi kodd haha "
" eakodd, okayy sleep tight :) "

haha, terok kan ktaorg ? # jangan angguk haha
baru je seret bantal baring

_________________________


" mira, jom teman akk balik rumah jap "
" --' itu punn takod ke ? "
" agak kurg asam ayat kau kan haha "
" jom aa pegi nak cari makann dlm peti sejuk, nak tgok tv besar "
" amboiii kau "

akhirnya aku tak jugak dapat tido awal mcm selalu --'
sobsob sedihh betol :'[





dekat rumah akak mmg best (!)
bnyak makann tv besar sofa mcm katil woowoowoo x) haha
tengok astro TUTOR # best lah jugak kan
then i call my SUPERWOMEN Hee ;)
nadd tengs tauu bg aku nasihat
Hee, aku mmg tak pndai nak buat keputusan sendiri
btw, you look more matuared on the phone
untungg itu pakciks dapat awokk hee :]
nota hati : hadri jaga ini makcik haa, jgn sakiti dia :')
setelah 107 minit call nad

----------------------------------

call abanglong pulokk,
atoto, kesian seseme lagi # suara sengaumengau --'
jaga kesihatan lahh
jgn risaukan ktaorg sgt lahh
kitaorg kan dah besr dah pndai jaga diri sendiri dahh
kitaorg berdua kau sorang
kitaorg lagi risaukan kau lahh
aku tahu kau kuat
kau kene lawan semua penyakit kau tuhh
be tough lahh SUPERMAN (!)
Im here , both of us here , three of us here for you C':




you have to find who you are
know yourself before its too late :')
we here supporting you brother .

# stop here , morelovves baii (:



Photobucket
OLDER POST | NEWER POST
Pieces Of Me
Meet the big beauty boss

I am Aimi and this is my blog, it's mine. In this very little space from the World Wide Web, this could be the only place where in i can have my freedom to express myself, rant whenever i wanted to, post non-sense shit, type asdfghjkl until i get tired like an idiot. I mean, who the hell in the world, uhmm (except me) would do that effin thing? of course no one. EXCEPT ME.Alright, you've got it. I really am an idiot. okay? and you've got any problems with that? kiss my fist. Actually i'm just sixTEEN and i don't act like what normal teen girls do. I'm weird and i like crazy things. I like the smell of an old book, I can cry if I hear a sad songs, I always fall for people that I can't have.. and i blah blah, i blah too.. enough. bye byee! You may click links and contact to befriend with me.Thanks !
Tagboard
leave your message here and i'll pay you a visit later

Join the conversation at ShoutMix
Links & Contacts
the great escapes to a beautiful land


Siti Nurshahira Lyana Chowder Mustaqeem Fyna Zailani Raja Sharul Nizam Nur Azmariza Fana Nani Afiffah Riduan Izan Mikami Fadzira Roslan Dahri Hadri Faros Faizdnor Nadiah Zulkefli Nurul Diyana Akbar Azman




Facebook Aimi Amira
Twitter Aimimod
Blogskin nurul ain
TEEN STORIES C':
Friday, July 29, 2011 ★ 7:37 AM │ (0) angels


hidup aku berjalan seperti biasa mcm selalu hari ni .
tade perubahan maybe aku diam sikit # sbb tak biasa balik rumah --'
balik-2 terus campak beg sana sini
perkara pertama kalau budak hostel buat mstilah onglinee kan kan ? haha
aku on lappy then pegi basuh baju sch , kasut semua (;
aku onl smpai pukul 5 * wohoo, great gilaa --'
malam onl lagi sbb nak mntak syera gamba time pegi laut tadi hikhokk :P
nak suruh dia mailkan tapi prosesnya lagi lambat dari siput --'
so ktaorg decide nak share file dalam skype je # laju lah jugok kan .
tunggu punya tunggu punya tunggu

*******************

" syera aku ngantok --' "
" aku punn lahh knape ea ? "
" maybe penat main hujan tadi kodd haha "
" eakodd, okayy sleep tight :) "

haha, terok kan ktaorg ? # jangan angguk haha
baru je seret bantal baring

_________________________


" mira, jom teman akk balik rumah jap "
" --' itu punn takod ke ? "
" agak kurg asam ayat kau kan haha "
" jom aa pegi nak cari makann dlm peti sejuk, nak tgok tv besar "
" amboiii kau "

akhirnya aku tak jugak dapat tido awal mcm selalu --'
sobsob sedihh betol :'[





dekat rumah akak mmg best (!)
bnyak makann tv besar sofa mcm katil woowoowoo x) haha
tengok astro TUTOR # best lah jugak kan
then i call my SUPERWOMEN Hee ;)
nadd tengs tauu bg aku nasihat
Hee, aku mmg tak pndai nak buat keputusan sendiri
btw, you look more matuared on the phone
untungg itu pakciks dapat awokk hee :]
nota hati : hadri jaga ini makcik haa, jgn sakiti dia :')
setelah 107 minit call nad

----------------------------------

call abanglong pulokk,
atoto, kesian seseme lagi # suara sengaumengau --'
jaga kesihatan lahh
jgn risaukan ktaorg sgt lahh
kitaorg kan dah besr dah pndai jaga diri sendiri dahh
kitaorg berdua kau sorang
kitaorg lagi risaukan kau lahh
aku tahu kau kuat
kau kene lawan semua penyakit kau tuhh
be tough lahh SUPERMAN (!)
Im here , both of us here , three of us here for you C':




you have to find who you are
know yourself before its too late :')
we here supporting you brother .

# stop here , morelovves baii (:



Photobucket
OLDER POST | NEWER POST