Photobucket
Sixteen Stories ;D
click on the dropdown menu to navigate through this blog

BE HEARD :')
Saturday, August 6, 2011 ★ 8:48 AM │ (0) angels


adoii lamanya tak update blog
yeahh skrg tgh busy # bajet
lagipunn tgh malas dan tade mood nak update --'

__________________________________________


yeahh TRIAL is run after me
ganbate batch 96 (!)
80 baru A mcm bagus --'
nak dapat 75 punn susah itu punn kalau dapat dah rasa bersyukur sgt dahh hihi (;

" kalau org boleh buat, knpe kita tak boleh "

- cikgu khairi khalid

__________________________________________


balik hostel terus pegi kedai buku # insaff --'

" abang dekat topublic nii henfensemfemm sgt lahh , smpai tak jadi nak beli buku -,- "

mcm mana nak beli kalau abang berdiri posing maut dekat tepi buku tuhh bang,
then boleh pulak tanya ,

" nak ape dekk ? "

" nak sepak kau suruh bla " # dalam hati je berani --'

# bang, maaf terjeling
gua bengang sama luu, buang masa gua je dtg kedai tuhh tapi tak beli pape-2 * gangsterlembik --'
* aku mmg tak suka org ikut belakang aku time aku beli barang
pang kang tau lahh --' bila aku perlu nnti aku pggl lhh kau dol --' haha


___________________________________________________


yeay, bukapuasa dekat rumah (;
tapi ade benda yg missing
* kakak :'>
berbuka 3 org je
kdg-2 terpikir nnti kalau aku dh besar tggl makabh je yg berbuka (':
rindu yg dulu :']
tapi makin besar makin bnyk tanggungjawab kan kan ?
haiihhh # tough sikit aimi :')


stop here , morelovves baii x)




Photobucket
OLDER POST | NEWER POST
Pieces Of Me
Meet the big beauty boss

I am Aimi and this is my blog, it's mine. In this very little space from the World Wide Web, this could be the only place where in i can have my freedom to express myself, rant whenever i wanted to, post non-sense shit, type asdfghjkl until i get tired like an idiot. I mean, who the hell in the world, uhmm (except me) would do that effin thing? of course no one. EXCEPT ME.Alright, you've got it. I really am an idiot. okay? and you've got any problems with that? kiss my fist. Actually i'm just sixTEEN and i don't act like what normal teen girls do. I'm weird and i like crazy things. I like the smell of an old book, I can cry if I hear a sad songs, I always fall for people that I can't have.. and i blah blah, i blah too.. enough. bye byee! You may click links and contact to befriend with me.Thanks !
Tagboard
leave your message here and i'll pay you a visit later

Join the conversation at ShoutMix
Links & Contacts
the great escapes to a beautiful land


Siti Nurshahira Lyana Chowder Mustaqeem Fyna Zailani Raja Sharul Nizam Nur Azmariza Fana Nani Afiffah Riduan Izan Mikami Fadzira Roslan Dahri Hadri Faros Faizdnor Nadiah Zulkefli Nurul Diyana Akbar Azman




Facebook Aimi Amira
Twitter Aimimod
Blogskin nurul ain
BE HEARD :')
Saturday, August 6, 2011 ★ 8:48 AM │ (0) angels


adoii lamanya tak update blog
yeahh skrg tgh busy # bajet
lagipunn tgh malas dan tade mood nak update --'

__________________________________________


yeahh TRIAL is run after me
ganbate batch 96 (!)
80 baru A mcm bagus --'
nak dapat 75 punn susah itu punn kalau dapat dah rasa bersyukur sgt dahh hihi (;

" kalau org boleh buat, knpe kita tak boleh "

- cikgu khairi khalid

__________________________________________


balik hostel terus pegi kedai buku # insaff --'

" abang dekat topublic nii henfensemfemm sgt lahh , smpai tak jadi nak beli buku -,- "

mcm mana nak beli kalau abang berdiri posing maut dekat tepi buku tuhh bang,
then boleh pulak tanya ,

" nak ape dekk ? "

" nak sepak kau suruh bla " # dalam hati je berani --'

# bang, maaf terjeling
gua bengang sama luu, buang masa gua je dtg kedai tuhh tapi tak beli pape-2 * gangsterlembik --'
* aku mmg tak suka org ikut belakang aku time aku beli barang
pang kang tau lahh --' bila aku perlu nnti aku pggl lhh kau dol --' haha


___________________________________________________


yeay, bukapuasa dekat rumah (;
tapi ade benda yg missing
* kakak :'>
berbuka 3 org je
kdg-2 terpikir nnti kalau aku dh besar tggl makabh je yg berbuka (':
rindu yg dulu :']
tapi makin besar makin bnyk tanggungjawab kan kan ?
haiihhh # tough sikit aimi :')


stop here , morelovves baii x)




Photobucket
OLDER POST | NEWER POST