Photobucket
Sixteen Stories ;D
click on the dropdown menu to navigate through this blog

BE MINE (':
Thursday, August 11, 2011 ★ 10:44 PM │ (2) angels



kalau aku diberi peluang untuk mintak satu permintaan
aku akan pilih untuk kembali ke masa lalu :')
cerita dulu lagi bagus dari yg sekarang
cerita dulu lagi manis dari yg sekarang
cerita dulu lagi seronok dari yg sekarang


aku nak main-2 mcm dekat class 2 PAI dulu :'>
rindu nak marah korg bila korang bising hihi
dulu semuanya sempoiiiii sangat
cikgu ade punn bising, cikgu tade lgilah bising haha
time exam, tak tiru tak sahh
# semua buat muka suci bila kene marah -,-
rindu nak makan wantan woii # hihi :P
dulu baca komik, tangkap gambar releks je
" salah, kene sama-2 " hihi :'>
nak main dam haji + chess dgn korg lagi lewwww :3
nak ikat tali kasut berantai lagi haha
nak ikat tangan guna tali rapia dekat meja lagi -,-
nak duduk sama-2 lagi :')
nak jamuan nak jamuan nak jamuan (!)
korang semua dah lain sekarang
nak zaman budak-2 lagii :3


rindu SYERAJAIMI :')
mana korang pergi ?
# korang kata siblings smpai mati tapi korg punn tah mana tah hilang -,-
jahat lahh korang nii --'
mana kekuatan yg kita bina dulu pergi ?
mana gelak tawa yg teman kita dulu ?
semuanya dah hilang kan :'>
aku rinduuuuu korang sangat-2
sekarang masalah semua tanggung sendiri
nangis sendiri
nak cerita punn dah jadi mcm tak biasa dah
mungkin sbb kita semua busy kan kan ?
tapi tolong janji jangan pergi jauhh jauhh tau (':
even kita nii tak kuat, kita kene jugak pksa jadi kuat kan ?
" hidup tak boleh terlampau bergantung kan " - Syera
selemah mana punn kita, kita kene teruskan hidup
" semakin derita menghimpit kita, semakin Allah menghampiri kita " - NurKasih
tiap-2 hari aku berdoa supaya Allah kekalkan ukhwah kita :'>


Nadiah Zulkefli,
how`s trial ? hihi
aku sentiasa doakan kau nadd :'>
dari celik mata smpai tutup balik tau # serius tak tipu :)
aku risaukan kau lahh
be a strong girl okayy :'>




Photobucket
OLDER POST | NEWER POST
Pieces Of Me
Meet the big beauty boss

I am Aimi and this is my blog, it's mine. In this very little space from the World Wide Web, this could be the only place where in i can have my freedom to express myself, rant whenever i wanted to, post non-sense shit, type asdfghjkl until i get tired like an idiot. I mean, who the hell in the world, uhmm (except me) would do that effin thing? of course no one. EXCEPT ME.Alright, you've got it. I really am an idiot. okay? and you've got any problems with that? kiss my fist. Actually i'm just sixTEEN and i don't act like what normal teen girls do. I'm weird and i like crazy things. I like the smell of an old book, I can cry if I hear a sad songs, I always fall for people that I can't have.. and i blah blah, i blah too.. enough. bye byee! You may click links and contact to befriend with me.Thanks !
Tagboard
leave your message here and i'll pay you a visit later

Join the conversation at ShoutMix
Links & Contacts
the great escapes to a beautiful land


Siti Nurshahira Lyana Chowder Mustaqeem Fyna Zailani Raja Sharul Nizam Nur Azmariza Fana Nani Afiffah Riduan Izan Mikami Fadzira Roslan Dahri Hadri Faros Faizdnor Nadiah Zulkefli Nurul Diyana Akbar Azman




Facebook Aimi Amira
Twitter Aimimod
Blogskin nurul ain
BE MINE (':
Thursday, August 11, 2011 ★ 10:44 PM │ (2) angels



kalau aku diberi peluang untuk mintak satu permintaan
aku akan pilih untuk kembali ke masa lalu :')
cerita dulu lagi bagus dari yg sekarang
cerita dulu lagi manis dari yg sekarang
cerita dulu lagi seronok dari yg sekarang


aku nak main-2 mcm dekat class 2 PAI dulu :'>
rindu nak marah korg bila korang bising hihi
dulu semuanya sempoiiiii sangat
cikgu ade punn bising, cikgu tade lgilah bising haha
time exam, tak tiru tak sahh
# semua buat muka suci bila kene marah -,-
rindu nak makan wantan woii # hihi :P
dulu baca komik, tangkap gambar releks je
" salah, kene sama-2 " hihi :'>
nak main dam haji + chess dgn korg lagi lewwww :3
nak ikat tali kasut berantai lagi haha
nak ikat tangan guna tali rapia dekat meja lagi -,-
nak duduk sama-2 lagi :')
nak jamuan nak jamuan nak jamuan (!)
korang semua dah lain sekarang
nak zaman budak-2 lagii :3


rindu SYERAJAIMI :')
mana korang pergi ?
# korang kata siblings smpai mati tapi korg punn tah mana tah hilang -,-
jahat lahh korang nii --'
mana kekuatan yg kita bina dulu pergi ?
mana gelak tawa yg teman kita dulu ?
semuanya dah hilang kan :'>
aku rinduuuuu korang sangat-2
sekarang masalah semua tanggung sendiri
nangis sendiri
nak cerita punn dah jadi mcm tak biasa dah
mungkin sbb kita semua busy kan kan ?
tapi tolong janji jangan pergi jauhh jauhh tau (':
even kita nii tak kuat, kita kene jugak pksa jadi kuat kan ?
" hidup tak boleh terlampau bergantung kan " - Syera
selemah mana punn kita, kita kene teruskan hidup
" semakin derita menghimpit kita, semakin Allah menghampiri kita " - NurKasih
tiap-2 hari aku berdoa supaya Allah kekalkan ukhwah kita :'>


Nadiah Zulkefli,
how`s trial ? hihi
aku sentiasa doakan kau nadd :'>
dari celik mata smpai tutup balik tau # serius tak tipu :)
aku risaukan kau lahh
be a strong girl okayy :'>




Photobucket
OLDER POST | NEWER POST