Photobucket
Sixteen Stories ;D
click on the dropdown menu to navigate through this blog

BROKEN x')
Wednesday, August 31, 2011 ★ 9:19 AM │ (0) angels



Post gedikk
1 September 2011
1:12 a.m.

" I miss you :'> "

susah nak percaya, tapi inilahh hakikatnya
manusia mmg cepat berubah kann ?
Haiihhhh, kenape perlu ade perubahan ?
kenape kau nak kene berubah ?
# tade sape kan nak jwab semua nii -,-


cuti seminggu nihh kau lain sangat
makin hari makin lain
makin hari makin pelik
makin hari makin lain
# okayy, kalau boleh nak ulang banyak kali je -,-


kalau mcg aku yg kene send text dulu,
selagi aku tak mcg, hehhhhh berjanggut nak tggu kau -,-
kalau mcg punn dah tak banyak bnda nak cakap
BOSANNN, BORINGG, BOSANNN, BORINGGG
# inilahh je lahh ayat kau kan ? --'
aku punn BOSANN baca benda yg sama je
kenape, kenape, kenape .
bila aku tanya kau cakap tade pape
# percaya je lahh -,-
kalau mcg punn sekejapp je
# mcg dgn orang lain bukan main lama kann ? * jeles memang -,-
TRALALA , memang takdir kan hidup aku mcm nii :'>
# Be cool aimi sayangg, move forward and stay smile (;


mcg-2 kau punn banyak sakitkan hati aku -,-
ayat kauu, Mmmmmm tak boleh makan dalam lagi ke wehh ?
bukan main pedasinis lagii kann.
tapi takpe aku stay cool je ;)
aku cakap bnda penting punn kau mcm dh malas nak dgr
yes, aku gedik, mengade and bla bla bla .
# bosan cakap bosan, muak cakap muak --'
SYOKSENDIRI * aimi lewww tuwww --'

2 is messy 1 is better ;)
2 is hurt 1 is happy ;)
2 is suck 1 is cool ;)

# Stay awayy from this idiot things guys (;
It`s will hurt you always . Trust me .


# and now, kau dah diam tanpa berita --'
aku dekat sini tunggu mcam tunggul
Ouhh GREAT (!)
" Penantian 1 penyiksaan "
kau rasa ? tidakk sayangg :]


bukak FB lagi lahhhh -,-
terbaca status sana sini
amboiii, bukan mainn lagii sukenya --'
kan bagus kalau aku takde FB tak payah tau ape kau buat
tenang sikit hati nihh .


And now, aku dah buntu
taktau nak buat ape lagi
asal cakap pasal benda nii kau marah -,-
tapi ini yg aku rasa
aku cuba nak cakap ape yg aku rasa,
tapi kau tak bg peluang punn aku nak cakap kan -,-
# So, aku decide cakap sorang-2 depan cermin * hobi --'
tade sape nak dgr kan kan ?
Haihhhhhhhhh, we should stop dear :')
And no one will get hurt again and again .
Easy come Easy go # tetibe --'


Mood : fakesmile this late night :'>
Post sedih tapi nak cover hihi x)

Status : Tengah baca mcg-2 dulu yang boleh menggembirakan hati ;)
# ini saje caranya .
* asal lagu blog aku sebakk sangat nihh --'
* go away tears (!)

Stay smile, you are single girl ;) have fun with your life.
you have a long journey and a bright future
leave the people that hurt you that not understand you
there are not important in your life
you will find the people you want soon, dont worry dear :]

# kembar aku dekat cermin cakap mcm nihh hari-2 setiap bangun tidur (;

* aku tau kau akan baca post nihh kan kann ?
Hee, sorry sayangg, you tanak dgr I cakap kan,
kalau I cakap punn you mcm tanak bg respons je kan,
so I cakap dgn blog I hihi :p
sekurang-2 I taktau kan yg you bg respons mcm mana # legaaaaa X')
# aimi baikk kan ? lalalallala :)



Goodnight guys :DD





Photobucket
OLDER POST | NEWER POST
Pieces Of Me
Meet the big beauty boss

I am Aimi and this is my blog, it's mine. In this very little space from the World Wide Web, this could be the only place where in i can have my freedom to express myself, rant whenever i wanted to, post non-sense shit, type asdfghjkl until i get tired like an idiot. I mean, who the hell in the world, uhmm (except me) would do that effin thing? of course no one. EXCEPT ME.Alright, you've got it. I really am an idiot. okay? and you've got any problems with that? kiss my fist. Actually i'm just sixTEEN and i don't act like what normal teen girls do. I'm weird and i like crazy things. I like the smell of an old book, I can cry if I hear a sad songs, I always fall for people that I can't have.. and i blah blah, i blah too.. enough. bye byee! You may click links and contact to befriend with me.Thanks !
Tagboard
leave your message here and i'll pay you a visit later

Join the conversation at ShoutMix
Links & Contacts
the great escapes to a beautiful land


Siti Nurshahira Lyana Chowder Mustaqeem Fyna Zailani Raja Sharul Nizam Nur Azmariza Fana Nani Afiffah Riduan Izan Mikami Fadzira Roslan Dahri Hadri Faros Faizdnor Nadiah Zulkefli Nurul Diyana Akbar Azman




Facebook Aimi Amira
Twitter Aimimod
Blogskin nurul ain
BROKEN x')
Wednesday, August 31, 2011 ★ 9:19 AM │ (0) angels



Post gedikk
1 September 2011
1:12 a.m.

" I miss you :'> "

susah nak percaya, tapi inilahh hakikatnya
manusia mmg cepat berubah kann ?
Haiihhhh, kenape perlu ade perubahan ?
kenape kau nak kene berubah ?
# tade sape kan nak jwab semua nii -,-


cuti seminggu nihh kau lain sangat
makin hari makin lain
makin hari makin pelik
makin hari makin lain
# okayy, kalau boleh nak ulang banyak kali je -,-


kalau mcg aku yg kene send text dulu,
selagi aku tak mcg, hehhhhh berjanggut nak tggu kau -,-
kalau mcg punn dah tak banyak bnda nak cakap
BOSANNN, BORINGG, BOSANNN, BORINGGG
# inilahh je lahh ayat kau kan ? --'
aku punn BOSANN baca benda yg sama je
kenape, kenape, kenape .
bila aku tanya kau cakap tade pape
# percaya je lahh -,-
kalau mcg punn sekejapp je
# mcg dgn orang lain bukan main lama kann ? * jeles memang -,-
TRALALA , memang takdir kan hidup aku mcm nii :'>
# Be cool aimi sayangg, move forward and stay smile (;


mcg-2 kau punn banyak sakitkan hati aku -,-
ayat kauu, Mmmmmm tak boleh makan dalam lagi ke wehh ?
bukan main pedasinis lagii kann.
tapi takpe aku stay cool je ;)
aku cakap bnda penting punn kau mcm dh malas nak dgr
yes, aku gedik, mengade and bla bla bla .
# bosan cakap bosan, muak cakap muak --'
SYOKSENDIRI * aimi lewww tuwww --'

2 is messy 1 is better ;)
2 is hurt 1 is happy ;)
2 is suck 1 is cool ;)

# Stay awayy from this idiot things guys (;
It`s will hurt you always . Trust me .


# and now, kau dah diam tanpa berita --'
aku dekat sini tunggu mcam tunggul
Ouhh GREAT (!)
" Penantian 1 penyiksaan "
kau rasa ? tidakk sayangg :]


bukak FB lagi lahhhh -,-
terbaca status sana sini
amboiii, bukan mainn lagii sukenya --'
kan bagus kalau aku takde FB tak payah tau ape kau buat
tenang sikit hati nihh .


And now, aku dah buntu
taktau nak buat ape lagi
asal cakap pasal benda nii kau marah -,-
tapi ini yg aku rasa
aku cuba nak cakap ape yg aku rasa,
tapi kau tak bg peluang punn aku nak cakap kan -,-
# So, aku decide cakap sorang-2 depan cermin * hobi --'
tade sape nak dgr kan kan ?
Haihhhhhhhhh, we should stop dear :')
And no one will get hurt again and again .
Easy come Easy go # tetibe --'


Mood : fakesmile this late night :'>
Post sedih tapi nak cover hihi x)

Status : Tengah baca mcg-2 dulu yang boleh menggembirakan hati ;)
# ini saje caranya .
* asal lagu blog aku sebakk sangat nihh --'
* go away tears (!)

Stay smile, you are single girl ;) have fun with your life.
you have a long journey and a bright future
leave the people that hurt you that not understand you
there are not important in your life
you will find the people you want soon, dont worry dear :]

# kembar aku dekat cermin cakap mcm nihh hari-2 setiap bangun tidur (;

* aku tau kau akan baca post nihh kan kann ?
Hee, sorry sayangg, you tanak dgr I cakap kan,
kalau I cakap punn you mcm tanak bg respons je kan,
so I cakap dgn blog I hihi :p
sekurang-2 I taktau kan yg you bg respons mcm mana # legaaaaa X')
# aimi baikk kan ? lalalallala :)



Goodnight guys :DD





Photobucket
OLDER POST | NEWER POST