Photobucket
Sixteen Stories ;D
click on the dropdown menu to navigate through this blog

PEACEFULL (X
Saturday, August 27, 2011 ★ 9:53 AM │ (0) angels





aku tenang sekarang :')
Trial punn dah habis
kemaafan punn dah dipinta dengan budak asrama
# tak pernah rasa setenang nii [':
Thanks <3


seminggu trial nii banyak perubahan yg berlaku
bukan dekat aku sorang tapi semua orang aku rasa haha
everybody was so serious * kecuali aku -,-
baca buku smpai muntah
baca buku sampai pening
baca buku smpai ade ketumbit
baca buku sampai tidur
# ni lahh dorm saidatina khadijah (;


hari khamis petang sepatutnya aku malas nak turun buka,
tapi sbb dipaksa oleh budak dorm yg " caring " sgt tuhh # haha
terpaksa lahh makan jugakk

" aku tanak buka nak mmpi M__A lagi "

" woii, bangun lahh (!) "

haha ni lahh sbb aku tanak pegi buka
tido dari pukul 5 smpai 6.30
dan tak sgka mmpi dia (;
# kbaii gedikk --'
serious, orang kejut punn aku sedar tapi tanak bangun
sbb nak mmpi lagi haha
tapi orang kata dia memilih dan ape-2 je lahh --'
yes you are, I think (;
I don`t care,
because I have my own that is better than you I guess :DD # haha


lokerbesi aku dah semakin serabut dah aku tengok --'
smpai orang lain punn dah tak sggup nak tgok
asal tgok lokerbesi aku je semuanya gelak smpai baring-2
# aku tau aku rajin jangan jeles lahh :P haha
nak buat mcm mana kan,
loker kongsi 3 orang memang lahh padat nak mati -,-
buku menggunung smpai atas bhaii
# sape nak tolong kemas ?
act, dah plan nak kemas hari khamis lepas

tapi sbb excited nak balik , semuanya tggl harapan je lahh --'


malam tuhh semua busy gila buat kadraya (;
# semangat kan budak-2 lepasan trial nii ? hihi
then, ktaorg pegi memekak tepi balconi nyanyi lgu raya
asal dengar bunyi bunga api je semua lari keluar
# batak gilaa korg -.- haha
okayy aku stay smpai pukul 3 pagi --'
bangun pagi,

" Hello eyebag and and wait , what the hell ketumbit ? " --'

great, ilovethat -..-


and now, aku otw nak habiskan buku schoolastic tuhh
" My Fake Boyfriend is Better Than Yours (; "
grow your own boyfriend, just add water hihi :p
# superb best cerita nii x)


till then, morelovves (;
# esok nak basuh baju raya hihi
Iloveyou, Assalamualikum





Photobucket
OLDER POST | NEWER POST
Pieces Of Me
Meet the big beauty boss

I am Aimi and this is my blog, it's mine. In this very little space from the World Wide Web, this could be the only place where in i can have my freedom to express myself, rant whenever i wanted to, post non-sense shit, type asdfghjkl until i get tired like an idiot. I mean, who the hell in the world, uhmm (except me) would do that effin thing? of course no one. EXCEPT ME.Alright, you've got it. I really am an idiot. okay? and you've got any problems with that? kiss my fist. Actually i'm just sixTEEN and i don't act like what normal teen girls do. I'm weird and i like crazy things. I like the smell of an old book, I can cry if I hear a sad songs, I always fall for people that I can't have.. and i blah blah, i blah too.. enough. bye byee! You may click links and contact to befriend with me.Thanks !
Tagboard
leave your message here and i'll pay you a visit later

Join the conversation at ShoutMix
Links & Contacts
the great escapes to a beautiful land


Siti Nurshahira Lyana Chowder Mustaqeem Fyna Zailani Raja Sharul Nizam Nur Azmariza Fana Nani Afiffah Riduan Izan Mikami Fadzira Roslan Dahri Hadri Faros Faizdnor Nadiah Zulkefli Nurul Diyana Akbar Azman




Facebook Aimi Amira
Twitter Aimimod
Blogskin nurul ain
PEACEFULL (X
Saturday, August 27, 2011 ★ 9:53 AM │ (0) angels





aku tenang sekarang :')
Trial punn dah habis
kemaafan punn dah dipinta dengan budak asrama
# tak pernah rasa setenang nii [':
Thanks <3


seminggu trial nii banyak perubahan yg berlaku
bukan dekat aku sorang tapi semua orang aku rasa haha
everybody was so serious * kecuali aku -,-
baca buku smpai muntah
baca buku sampai pening
baca buku smpai ade ketumbit
baca buku sampai tidur
# ni lahh dorm saidatina khadijah (;


hari khamis petang sepatutnya aku malas nak turun buka,
tapi sbb dipaksa oleh budak dorm yg " caring " sgt tuhh # haha
terpaksa lahh makan jugakk

" aku tanak buka nak mmpi M__A lagi "

" woii, bangun lahh (!) "

haha ni lahh sbb aku tanak pegi buka
tido dari pukul 5 smpai 6.30
dan tak sgka mmpi dia (;
# kbaii gedikk --'
serious, orang kejut punn aku sedar tapi tanak bangun
sbb nak mmpi lagi haha
tapi orang kata dia memilih dan ape-2 je lahh --'
yes you are, I think (;
I don`t care,
because I have my own that is better than you I guess :DD # haha


lokerbesi aku dah semakin serabut dah aku tengok --'
smpai orang lain punn dah tak sggup nak tgok
asal tgok lokerbesi aku je semuanya gelak smpai baring-2
# aku tau aku rajin jangan jeles lahh :P haha
nak buat mcm mana kan,
loker kongsi 3 orang memang lahh padat nak mati -,-
buku menggunung smpai atas bhaii
# sape nak tolong kemas ?
act, dah plan nak kemas hari khamis lepas

tapi sbb excited nak balik , semuanya tggl harapan je lahh --'


malam tuhh semua busy gila buat kadraya (;
# semangat kan budak-2 lepasan trial nii ? hihi
then, ktaorg pegi memekak tepi balconi nyanyi lgu raya
asal dengar bunyi bunga api je semua lari keluar
# batak gilaa korg -.- haha
okayy aku stay smpai pukul 3 pagi --'
bangun pagi,

" Hello eyebag and and wait , what the hell ketumbit ? " --'

great, ilovethat -..-


and now, aku otw nak habiskan buku schoolastic tuhh
" My Fake Boyfriend is Better Than Yours (; "
grow your own boyfriend, just add water hihi :p
# superb best cerita nii x)


till then, morelovves (;
# esok nak basuh baju raya hihi
Iloveyou, Assalamualikum





Photobucket
OLDER POST | NEWER POST