Photobucket
Sixteen Stories ;D
click on the dropdown menu to navigate through this blog

MALAM RAYA :D
Monday, August 29, 2011 ★ 9:35 AM │ (0) angels



meet my siblings this night :DD
akhirnya dapat jugak lepaskan rindu yg ade
walaupun batuk mcm orang tua --'
masih mmpu nak gelak-2 lagi hihi x)
# sorry leww asek sedut hingus dan ehemmm je --'
* jijiknya aku --'
nice kan background kita ?
dengan bunyi bungaapi, lagu raya mcm-2 lagi hihi
selamat hari raya abanglong dan kakngah :DD
iloveyou <3




" Superbowling Banting "
sorry facebookers, aku tipu je sebenarnya
aku main bowling kat skype je hikhik :p
lagi best main duduk je tau
# kau ade ? haha
main hangman macam hape je pekataan nya --' haha
main dam haji dgn syera ;)
# semua game aku kalah --'



inilahh results hasil main bowling dgn raje
# yeahh aku kalah lagi --'
act, aku saje nak kasi kau memang derr
hadiah hari raya hihi x)




then berwebcam dengan syera
# sumpah kelakar gilaa hikhik x)
yang raja tah hilang kemana --'


the conclusion, Ilovebothofyouguys :']
# tangan syera dah gatal nak dpt duit raya
# raje jangan lupa belanja hihi :p
# aku baju raya punn tak iron lagi haha
takecare korang :DD




Photobucket
OLDER POST | NEWER POST
Pieces Of Me
Meet the big beauty boss

I am Aimi and this is my blog, it's mine. In this very little space from the World Wide Web, this could be the only place where in i can have my freedom to express myself, rant whenever i wanted to, post non-sense shit, type asdfghjkl until i get tired like an idiot. I mean, who the hell in the world, uhmm (except me) would do that effin thing? of course no one. EXCEPT ME.Alright, you've got it. I really am an idiot. okay? and you've got any problems with that? kiss my fist. Actually i'm just sixTEEN and i don't act like what normal teen girls do. I'm weird and i like crazy things. I like the smell of an old book, I can cry if I hear a sad songs, I always fall for people that I can't have.. and i blah blah, i blah too.. enough. bye byee! You may click links and contact to befriend with me.Thanks !
Tagboard
leave your message here and i'll pay you a visit later

Join the conversation at ShoutMix
Links & Contacts
the great escapes to a beautiful land


Siti Nurshahira Lyana Chowder Mustaqeem Fyna Zailani Raja Sharul Nizam Nur Azmariza Fana Nani Afiffah Riduan Izan Mikami Fadzira Roslan Dahri Hadri Faros Faizdnor Nadiah Zulkefli Nurul Diyana Akbar Azman




Facebook Aimi Amira
Twitter Aimimod
Blogskin nurul ain
MALAM RAYA :D
Monday, August 29, 2011 ★ 9:35 AM │ (0) angels



meet my siblings this night :DD
akhirnya dapat jugak lepaskan rindu yg ade
walaupun batuk mcm orang tua --'
masih mmpu nak gelak-2 lagi hihi x)
# sorry leww asek sedut hingus dan ehemmm je --'
* jijiknya aku --'
nice kan background kita ?
dengan bunyi bungaapi, lagu raya mcm-2 lagi hihi
selamat hari raya abanglong dan kakngah :DD
iloveyou <3




" Superbowling Banting "
sorry facebookers, aku tipu je sebenarnya
aku main bowling kat skype je hikhik :p
lagi best main duduk je tau
# kau ade ? haha
main hangman macam hape je pekataan nya --' haha
main dam haji dgn syera ;)
# semua game aku kalah --'



inilahh results hasil main bowling dgn raje
# yeahh aku kalah lagi --'
act, aku saje nak kasi kau memang derr
hadiah hari raya hihi x)




then berwebcam dengan syera
# sumpah kelakar gilaa hikhik x)
yang raja tah hilang kemana --'


the conclusion, Ilovebothofyouguys :']
# tangan syera dah gatal nak dpt duit raya
# raje jangan lupa belanja hihi :p
# aku baju raya punn tak iron lagi haha
takecare korang :DD




Photobucket
OLDER POST | NEWER POST