Photobucket
Sixteen Stories ;D
click on the dropdown menu to navigate through this blog

REVERSE :'D
Saturday, August 27, 2011 ★ 8:42 AM │ (0) angels









# I find this while im log in facebook :DD


28 August 2011,
imisstheoldwe :'>
time form 2 yang gila-2 tuhh
time form 2 yang bangang-2 tuhh
time form 2 yg sweet-2 tuhh
haha # kbaii gedikk -..-


agak terkejut bila baca balik cmment-2 tuhh
mcm tak sangka itu kau
dan itu kau --'
" My Boss My Hero " fever that time :]
# cerita yakuza paling hina aku penah tgok haha
penyakit halusinasi kau mmg dari dulu kan ?
perasan hebat sangat -,-
okayy, aku baca . senyum . nangis .
# dgn berlatar belakang kan lagu blog nii :'>
* BM aku A hihi jangan jeles :P


rindu nak makan wantan guna duit kau haha
nak dengar kau nyanyi live dgn suara katak kau tuhh
nak tgok kau ajar aku math yg ttbe je dah dapat jawapan tuhh
# bila tanya mcm mana, kau jawab taktau --'
nak tgok kau kalah bila main chess dgn aku hihi :P
nak tgok kasut kau yg tak prnah basuh tuhh eyuwww x|
nak kacau kau tido lagi
nak gelakkan kau bila tgok muka kau merahpadam :DD
# nak list semua smpai takbir punn blum tntu habis derr -,-


so three words ,
Aii Emm Waiii ;]
2 PAI , ILYF guys <3
kawan terhebat pernah aku ade
memang great (!) haha


# nak ajak mak aku berbuka dekat hotel golden horse konon x)
berani face to face mehh sini lahh datang rumah (; haha


# got to go guys :DD
see you soon .




Photobucket
OLDER POST | NEWER POST
Pieces Of Me
Meet the big beauty boss

I am Aimi and this is my blog, it's mine. In this very little space from the World Wide Web, this could be the only place where in i can have my freedom to express myself, rant whenever i wanted to, post non-sense shit, type asdfghjkl until i get tired like an idiot. I mean, who the hell in the world, uhmm (except me) would do that effin thing? of course no one. EXCEPT ME.Alright, you've got it. I really am an idiot. okay? and you've got any problems with that? kiss my fist. Actually i'm just sixTEEN and i don't act like what normal teen girls do. I'm weird and i like crazy things. I like the smell of an old book, I can cry if I hear a sad songs, I always fall for people that I can't have.. and i blah blah, i blah too.. enough. bye byee! You may click links and contact to befriend with me.Thanks !
Tagboard
leave your message here and i'll pay you a visit later

Join the conversation at ShoutMix
Links & Contacts
the great escapes to a beautiful land


Siti Nurshahira Lyana Chowder Mustaqeem Fyna Zailani Raja Sharul Nizam Nur Azmariza Fana Nani Afiffah Riduan Izan Mikami Fadzira Roslan Dahri Hadri Faros Faizdnor Nadiah Zulkefli Nurul Diyana Akbar Azman




Facebook Aimi Amira
Twitter Aimimod
Blogskin nurul ain
REVERSE :'D
Saturday, August 27, 2011 ★ 8:42 AM │ (0) angels









# I find this while im log in facebook :DD


28 August 2011,
imisstheoldwe :'>
time form 2 yang gila-2 tuhh
time form 2 yang bangang-2 tuhh
time form 2 yg sweet-2 tuhh
haha # kbaii gedikk -..-


agak terkejut bila baca balik cmment-2 tuhh
mcm tak sangka itu kau
dan itu kau --'
" My Boss My Hero " fever that time :]
# cerita yakuza paling hina aku penah tgok haha
penyakit halusinasi kau mmg dari dulu kan ?
perasan hebat sangat -,-
okayy, aku baca . senyum . nangis .
# dgn berlatar belakang kan lagu blog nii :'>
* BM aku A hihi jangan jeles :P


rindu nak makan wantan guna duit kau haha
nak dengar kau nyanyi live dgn suara katak kau tuhh
nak tgok kau ajar aku math yg ttbe je dah dapat jawapan tuhh
# bila tanya mcm mana, kau jawab taktau --'
nak tgok kau kalah bila main chess dgn aku hihi :P
nak tgok kasut kau yg tak prnah basuh tuhh eyuwww x|
nak kacau kau tido lagi
nak gelakkan kau bila tgok muka kau merahpadam :DD
# nak list semua smpai takbir punn blum tntu habis derr -,-


so three words ,
Aii Emm Waiii ;]
2 PAI , ILYF guys <3
kawan terhebat pernah aku ade
memang great (!) haha


# nak ajak mak aku berbuka dekat hotel golden horse konon x)
berani face to face mehh sini lahh datang rumah (; haha


# got to go guys :DD
see you soon .




Photobucket
OLDER POST | NEWER POST