Photobucket
Sixteen Stories ;D
click on the dropdown menu to navigate through this blog

TOUGH :'>
Saturday, August 6, 2011 ★ 9:14 AM │ (0) angels



pagi tadi pergi tusyen lambat
pukul 8.15 baru sampai hihi # sorry cikgu
nii semua akibat tido lambat mlm tadi sbb melayan budakkecik --' # teeeetttt haha


smpai je tmpat tusyen terus duduk
" ouhh great aku sorang -,- "
act tadi dekat tusyen ngantok gilaa sbb tuhh lah pretend untuk diam je haha
time rehat jumpa kak yunn ^^
# rahsia kita, kita je yg tahu kan kan ? hehe


lepas tusyen pegi bnting dgn akak beli barang
time dekat econsave terserempak dgn kak zetty
# hihi, sorry leww tipu tadi hikhik x)
time dekat counter tuhh,
aku pelik tengok cahsier tuhh
dia diam je tak senyum tak buat ape punn
bila smpai turn aku, aku trnmpak tgn dia
guess what ?
jari dia ade 6 :')
aku terus pandang tmpat lain sbb aku tak sggup nak pndg
aku pelik knpe ade 2 org yg jaga counter tuhh
bila aku nak bayar , aku hulur RM50
dia tunjuk screen tuhh, tapi aku blurr
then yg lagi sorg cakap " 5 sen ade ? "
cahsier tadi tuhh senyumm dekat aku
" akak sorry, sy tak tau akk tak mmpu nak cakap :') "
walaupun kurang upaya masih ade semangat nak berhadpan dgn masyarakat
masih ade semangat nak sara hidupp nak kerja
sy doakan akk aman dunia akhirat (':
aminnn .


morelovves baii :]



Photobucket
OLDER POST | NEWER POST
Pieces Of Me
Meet the big beauty boss

I am Aimi and this is my blog, it's mine. In this very little space from the World Wide Web, this could be the only place where in i can have my freedom to express myself, rant whenever i wanted to, post non-sense shit, type asdfghjkl until i get tired like an idiot. I mean, who the hell in the world, uhmm (except me) would do that effin thing? of course no one. EXCEPT ME.Alright, you've got it. I really am an idiot. okay? and you've got any problems with that? kiss my fist. Actually i'm just sixTEEN and i don't act like what normal teen girls do. I'm weird and i like crazy things. I like the smell of an old book, I can cry if I hear a sad songs, I always fall for people that I can't have.. and i blah blah, i blah too.. enough. bye byee! You may click links and contact to befriend with me.Thanks !
Tagboard
leave your message here and i'll pay you a visit later

Join the conversation at ShoutMix
Links & Contacts
the great escapes to a beautiful land


Siti Nurshahira Lyana Chowder Mustaqeem Fyna Zailani Raja Sharul Nizam Nur Azmariza Fana Nani Afiffah Riduan Izan Mikami Fadzira Roslan Dahri Hadri Faros Faizdnor Nadiah Zulkefli Nurul Diyana Akbar Azman




Facebook Aimi Amira
Twitter Aimimod
Blogskin nurul ain
TOUGH :'>
Saturday, August 6, 2011 ★ 9:14 AM │ (0) angels



pagi tadi pergi tusyen lambat
pukul 8.15 baru sampai hihi # sorry cikgu
nii semua akibat tido lambat mlm tadi sbb melayan budakkecik --' # teeeetttt haha


smpai je tmpat tusyen terus duduk
" ouhh great aku sorang -,- "
act tadi dekat tusyen ngantok gilaa sbb tuhh lah pretend untuk diam je haha
time rehat jumpa kak yunn ^^
# rahsia kita, kita je yg tahu kan kan ? hehe


lepas tusyen pegi bnting dgn akak beli barang
time dekat econsave terserempak dgn kak zetty
# hihi, sorry leww tipu tadi hikhik x)
time dekat counter tuhh,
aku pelik tengok cahsier tuhh
dia diam je tak senyum tak buat ape punn
bila smpai turn aku, aku trnmpak tgn dia
guess what ?
jari dia ade 6 :')
aku terus pandang tmpat lain sbb aku tak sggup nak pndg
aku pelik knpe ade 2 org yg jaga counter tuhh
bila aku nak bayar , aku hulur RM50
dia tunjuk screen tuhh, tapi aku blurr
then yg lagi sorg cakap " 5 sen ade ? "
cahsier tadi tuhh senyumm dekat aku
" akak sorry, sy tak tau akk tak mmpu nak cakap :') "
walaupun kurang upaya masih ade semangat nak berhadpan dgn masyarakat
masih ade semangat nak sara hidupp nak kerja
sy doakan akk aman dunia akhirat (':
aminnn .


morelovves baii :]



Photobucket
OLDER POST | NEWER POST