Photobucket
Sixteen Stories ;D
click on the dropdown menu to navigate through this blog

# 143 HARI .
Thursday, September 15, 2011 ★ 10:54 AM │ (0) angels

" kerana Allah melihat Adam kesepian. Saat Adam sedang lena tidur, Allah mengambil tulang rusuk Adam dan menciptakan Hawa. Semua LELAKI mencari tulang rusuknya yang hilang dan saat menemukan wanita untukknya, tidak lagi merasakan sakit di hatinya "


Hari nihh hari yg 143
mulai hari nihh aku lepaskn kau pergi
dgn kerelaan aku sendiri
aku dahh tak kuat nak hadapi semua nii lagi
aku punn taktau sape yg ambil semua kekuatan yg dulu

aku sedang cuba nak lupakan kau
aku sedang cuba nak jauhkan diri dari kau
aku sedang cuba buang perasan nihh jauh-2

" kau ingat ade ke lelaki lain yg nak dekat dia ?
aku je sorang.
dia patut bersyukur lahh ade aku "

Yeaa, aku tak mntak punn kau suka aku
aku tak mntak punn hot kau tuhh
aku tak mntak punn ape-2 punn

" kau jugak kene bersyukur
sbb aku masih mmpu nak terima kau

even kau dah buat mcm-2 dekat aku "

# remember

terimakasih dah letak aku dalam hati kau
terimakasih pernah suka aku. Mungkin.
terimakasih atas semua pemberian kau

" dia msti kutuk aku kan dlm blog dia "

# negative thinking.
aku tak kutuk kau punn dalam blog aku
Dulu adelah.
Aku mmg saje tukar URL blog aku
* see, kau punn dah pkir bukan-2 kann.

" aku nak usha lahh sepupu kau nihh "

teruskan lahh kalau ini yg kau nakk
aku bahagia tengok kau bahagia :'>

" aku dah mals nak layan kau, tapi hati aku tetap dgn kau "

jangan risau
lama-2 perasaan suka tuhh akan hilangg dan yg tinggal cuma bosan.
mcm sekarang.

" perlu ke jaga perasaan kau "

" perlu ke mcg kau "

tak perlu kan jawapan kau. Yeaa sure.
aku tau aku sape
aku cakap mcm nihh sbb aku tau aku nihh sape
aku sedar diri
aku juga manusia biasa yg punya hati dan perasaan

# ade 158 mcg kau yg aku masih simpan lagi.

aku rasa aku tak perlu nak cakap banyak
ape yg ade dalam blog nihh takan dapat menggambrkan ape yg aku rasa
takan ade orang yg akan rasa mcm yg aku rasa
biarlah aku pendam semua nihh smpai jantung aku berhenti :')


# banyak sgt bnda yg aku dah belajar tentang kehidupan
dan untuk kali nihh bnda yg aku belajar ialah,
jangan suka bestfriends sendiri
sbb kalau gaduh nnti kita taktau nak pilih mana satu
sbb nilai persahabatan lagi bernilai
kalau break nnti dah tak jadi kawan lagi
dan kita akan rindu kenangan waktu kita kawan dgn dia dulu
Yeaa, its hard sometimes.
# aku menyesal buat keputusan terburu-2 dulu :'>




# aku akan ingat 143 hari nihh smpai bila-2 (:


Lotsofloves , Aimi



Photobucket
OLDER POST | NEWER POST
Pieces Of Me
Meet the big beauty boss

I am Aimi and this is my blog, it's mine. In this very little space from the World Wide Web, this could be the only place where in i can have my freedom to express myself, rant whenever i wanted to, post non-sense shit, type asdfghjkl until i get tired like an idiot. I mean, who the hell in the world, uhmm (except me) would do that effin thing? of course no one. EXCEPT ME.Alright, you've got it. I really am an idiot. okay? and you've got any problems with that? kiss my fist. Actually i'm just sixTEEN and i don't act like what normal teen girls do. I'm weird and i like crazy things. I like the smell of an old book, I can cry if I hear a sad songs, I always fall for people that I can't have.. and i blah blah, i blah too.. enough. bye byee! You may click links and contact to befriend with me.Thanks !
Tagboard
leave your message here and i'll pay you a visit later

Join the conversation at ShoutMix
Links & Contacts
the great escapes to a beautiful land


Siti Nurshahira Lyana Chowder Mustaqeem Fyna Zailani Raja Sharul Nizam Nur Azmariza Fana Nani Afiffah Riduan Izan Mikami Fadzira Roslan Dahri Hadri Faros Faizdnor Nadiah Zulkefli Nurul Diyana Akbar Azman




Facebook Aimi Amira
Twitter Aimimod
Blogskin nurul ain
# 143 HARI .
Thursday, September 15, 2011 ★ 10:54 AM │ (0) angels

" kerana Allah melihat Adam kesepian. Saat Adam sedang lena tidur, Allah mengambil tulang rusuk Adam dan menciptakan Hawa. Semua LELAKI mencari tulang rusuknya yang hilang dan saat menemukan wanita untukknya, tidak lagi merasakan sakit di hatinya "


Hari nihh hari yg 143
mulai hari nihh aku lepaskn kau pergi
dgn kerelaan aku sendiri
aku dahh tak kuat nak hadapi semua nii lagi
aku punn taktau sape yg ambil semua kekuatan yg dulu

aku sedang cuba nak lupakan kau
aku sedang cuba nak jauhkan diri dari kau
aku sedang cuba buang perasan nihh jauh-2

" kau ingat ade ke lelaki lain yg nak dekat dia ?
aku je sorang.
dia patut bersyukur lahh ade aku "

Yeaa, aku tak mntak punn kau suka aku
aku tak mntak punn hot kau tuhh
aku tak mntak punn ape-2 punn

" kau jugak kene bersyukur
sbb aku masih mmpu nak terima kau

even kau dah buat mcm-2 dekat aku "

# remember

terimakasih dah letak aku dalam hati kau
terimakasih pernah suka aku. Mungkin.
terimakasih atas semua pemberian kau

" dia msti kutuk aku kan dlm blog dia "

# negative thinking.
aku tak kutuk kau punn dalam blog aku
Dulu adelah.
Aku mmg saje tukar URL blog aku
* see, kau punn dah pkir bukan-2 kann.

" aku nak usha lahh sepupu kau nihh "

teruskan lahh kalau ini yg kau nakk
aku bahagia tengok kau bahagia :'>

" aku dah mals nak layan kau, tapi hati aku tetap dgn kau "

jangan risau
lama-2 perasaan suka tuhh akan hilangg dan yg tinggal cuma bosan.
mcm sekarang.

" perlu ke jaga perasaan kau "

" perlu ke mcg kau "

tak perlu kan jawapan kau. Yeaa sure.
aku tau aku sape
aku cakap mcm nihh sbb aku tau aku nihh sape
aku sedar diri
aku juga manusia biasa yg punya hati dan perasaan

# ade 158 mcg kau yg aku masih simpan lagi.

aku rasa aku tak perlu nak cakap banyak
ape yg ade dalam blog nihh takan dapat menggambrkan ape yg aku rasa
takan ade orang yg akan rasa mcm yg aku rasa
biarlah aku pendam semua nihh smpai jantung aku berhenti :')


# banyak sgt bnda yg aku dah belajar tentang kehidupan
dan untuk kali nihh bnda yg aku belajar ialah,
jangan suka bestfriends sendiri
sbb kalau gaduh nnti kita taktau nak pilih mana satu
sbb nilai persahabatan lagi bernilai
kalau break nnti dah tak jadi kawan lagi
dan kita akan rindu kenangan waktu kita kawan dgn dia dulu
Yeaa, its hard sometimes.
# aku menyesal buat keputusan terburu-2 dulu :'>




# aku akan ingat 143 hari nihh smpai bila-2 (:


Lotsofloves , Aimi



Photobucket
OLDER POST | NEWER POST